Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Benjamin Tahirović
Ako nam ovaj bude nosio vezni red protiv Austrije i Rumunije, super smo ako završimo i ispred Kipra.
Igra danski kup. Pa Velež je kvalitetnija ekipa od Brøndby.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
U prvih 11 danas 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Zapisimo datum. Ne pamtim kad je zadnji put bio 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Opa, šta će to biti
Valjda sad i Brondby počet' pratiti 

Kako god ovaj momak ima samo 21 godinu a toliko je vec toga prosao! Samo da ostane mentalno Jak, Imamo igraca za narednih 10godina
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Može li se gdje gledati utakmica, znate li za neki prijenos? Na ovim stranicima što znam, vidim da je sve premium.
To da, ali klub

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
https://cdnn.totalsportek.space/webplay ... noplayer=0Coolpanda24 je napisao/la: ↑23 feb 2025, 15:56Može li se gdje gledati utakmica, znate li za neki prijenos? Na ovim stranicima što znam, vidim da je sve premium.
Probaj ovaj, obrisi jedno n kod cdn i sacekaj malo, meni je ucitavalo minutu sigurno.
-
- Kontakt:
Super je klub odabrao bas lijep fudbal igraju
-
- Kontakt:
Hvala, radifanatik19 je napisao/la: ↑23 feb 2025, 16:11https://cdnn.totalsportek.space/webplay ... noplayer=0Coolpanda24 je napisao/la: ↑23 feb 2025, 15:56Može li se gdje gledati utakmica, znate li za neki prijenos? Na ovim stranicima što znam, vidim da je sve premium.
Probaj ovaj, obrisi jedno n kod cdn i sacekaj malo, meni je ucitavalo minutu sigurno.

-
- Kontakt:
Zamalo gol zabi, bez greske za sad fenomenalna tehnika
Pa zabij to dragi Benjamine.
Generalno jako dobro prvo poluvrijeme, jednom je samo bzvz izgubio loptu na sredini i tjt, par puta dosta cvrst u duelu sto je svakako pozitivno. Steta ove sanse, tacno covjek vidi da mu fali samopouzdanja u ovakvim situacijama.
Bitno je da je poceo igrat, doci ce na okupljanje u kakvom/takvom ritmu za razliku od prethodna 3.

Generalno jako dobro prvo poluvrijeme, jednom je samo bzvz izgubio loptu na sredini i tjt, par puta dosta cvrst u duelu sto je svakako pozitivno. Steta ove sanse, tacno covjek vidi da mu fali samopouzdanja u ovakvim situacijama.
Bitno je da je poceo igrat, doci ce na okupljanje u kakvom/takvom ritmu za razliku od prethodna 3.

Dobar Benjo. Imao par dobrih reakcija u fazi odbrane, a ima ga i u napadu. Imao je i onu jednu odlicnu sansu kad je izasao sam pred golmana. U svakom slucaju jedan od boljih na terenu. Ima ga svugdje. Samo neka ulazi u formu.
Ovo kako se sad trenutno odvija on i Gigovic bi trebali igrati u prvih 11 Huseinbasic je vec preselio nanklupu 2 sedmice..Stim da bi ja rado dodao Dedica i Memica po lijevom i desnom krilu da ne trpamo bespotrrbno 4 veznjaka bez ucinka
Barbarezu se Tahirović sviđao više nego Huseinbašić i kad je bila obratna situacija, a kamoli sad, tako da je to 100% ako se ovako nastavi narednih par kola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.