Mene od svega najviše čudi šta tebi bi pa psuješ jučer

Mene od svega najviše čudi šta tebi bi pa psuješ jučer
Mehmedović igrao rukom u naših 16m? Jesi siguran paša? Zašto tog detalja nema na highlights?
De mi samo reci ko nije jučer psovao a i ti bi vala trebao malo dovu promjenit, nakon Trnave i Palestine pa jučer ono, mora se nešto mjenjat brate.luckystrike je napisao/la: ↑23 feb 2025, 18:25Mene od svega najviše čudi šta tebi bi pa psuješ jučer![]()
Brate nemaš pojma kako je zayebano gledati tekmu na TVluckystrike je napisao/la: ↑23 feb 2025, 18:25Mene od svega najviše čudi šta tebi bi pa psuješ jučer![]()
Rekoh da može biti da sam fulio al da Bog da. Kad ova smrdljiva Arena nema snimak pa da čovjek pogleda. Ima li iko da može pogledati. Neka gužva je bila ispred Juga, znači prvo poluvrijeme. Bila repeticija. Ako ko ima nek provjeri pa nek javi 100% info. Ako sam fulio halalite.
stalo ga, a u dvije tekme kako ima kapitensku, zabio je dva gola? hmmpjankesarajevo je napisao/la: ↑23 feb 2025, 19:09Mislim da treba dati Bubanji kapitensku ili Gojkovicu. Ovo sa Gulijem je slatko, ali ne moze se on raspravljati sa sudijama i malehan nakav nikakvog autoriteta.
A i otkad je dobio traku stalo ga
Treba probati sa Rabijesir…AVNOJ je napisao/la: ↑23 feb 2025, 18:44De mi samo reci ko nije jučer psovao a i ti bi vala trebao malo dovu promjenit, nakon Trnave i Palestine pa jučer ono, mora se nešto mjenjat brate.luckystrike je napisao/la: ↑23 feb 2025, 18:25Mene od svega najviše čudi šta tebi bi pa psuješ jučer![]()
Stalo ga, a dao dva gola Slogi i protiv Želje ulazio u šanse, ali jbg ima i golman golu koji se nešto pita. Bože dragi.pjankesarajevo je napisao/la: ↑23 feb 2025, 19:09Mislim da treba dati Bubanji kapitensku ili Gojkovicu. Ovo sa Gulijem je slatko, ali ne moze se on raspravljati sa sudijama i malehan nakav nikakvog autoriteta.
A i otkad je dobio traku stalo ga
Nisam primjetio da su se siromasi neto bunili, a znas kako oni za aut skacu na sudiju.Sazg je napisao/la: ↑23 feb 2025, 19:11Rekoh da može biti da sam fulio al da Bog da. Kad ova smrdljiva Arena nema snimak pa da čovjek pogleda. Ima li iko da može pogledati. Neka gužva je bila ispred Juga, znači prvo poluvrijeme. Bila repeticija. Ako ko ima nek provjeri pa nek javi 100% info. Ako sam fulio halalite.
Kakvi glupani i parole njihove
A jbg, prate srbijansku scenu. Delije u zadnje vrijeme cesto rade koreografije sa citatima iz filmova, pa ovi kontaju to tako treba. Simpaticni su.
S Rabbi jessir sve počinje i završavaSazg je napisao/la: ↑23 feb 2025, 19:15Treba probati sa Rabijesir…AVNOJ je napisao/la: ↑23 feb 2025, 18:44De mi samo reci ko nije jučer psovao a i ti bi vala trebao malo dovu promjenit, nakon Trnave i Palestine pa jučer ono, mora se nešto mjenjat brate.luckystrike je napisao/la: ↑23 feb 2025, 18:25
Mene od svega najviše čudi šta tebi bi pa psuješ jučer![]()
![]()
Nedjelja od 19.45h
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], ErosViverosViv, guadalupe, Haksss, HariTz, hrn, muhamedhulk, N3R3D, nedimmmm1337, PapakIzSa, SamoDaKazeem, Zagor i 98 gostiju.