Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Sad je i budalama jasno da Trent ide na kraju sezone, strasno koliko je ocajan. Jedva cekam da se Diaza rijese.
Vadi trabanta jonesa, lik seta dok szobo dise na skrge pokrivajuci obadvije strane terena
Endo da zatvori
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JayCatwright
- Kontakt:
Ma večeras ga prolazi na najjeftinije driblinge, ovaj naš pada na sve. Sreća pa Doku dalje od toga ne zna.
Kako imam los osjecas da ce biti 2:2
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Nisam ocekivao iskreno ovo vodstvo ali prihvacam 
Mislim da bi trebao i Bradley u tekmu, ovih 15tak minuta

- JayCatwright
- Kontakt:
Pa povrijedjen je onTshabalala je napisao/la: ↑23 feb 2025, 19:06Nisam ocekivao iskreno ovo vodstvo ali prihvacam
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Bas me zanima ko ce ovoliko pomagati Trentu u Realu kao Salah danas.
Lagano
pametno odigrana utakmica

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Valverde vazda krpi onog nesposobnog Vaskeza,a Trent je 5 puta manje nesposoban u odbrani od njega.Mada daleko je to od sigurnog,cinio se i Davis u jednom trenutku pa je produzio sa Bayernom.
Cestitke na tituli,vjerujem da ih vec primate

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Let's fucking go 

- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Nijednom nismo izgubili kontrolu nad tekmom, cak iako smo se 90% vremena branili. Sampionski odigrano. 3 boda in the bag.
Likovi se nisu poderali kao u proslim tekmama, to mi je najdraze. Mo Salah - WHAT A PLAYER.
Newcastle moze doci, idemo!
Likovi se nisu poderali kao u proslim tekmama, to mi je najdraze. Mo Salah - WHAT A PLAYER.
Newcastle moze doci, idemo!
-
- Kontakt:
A pogubio sam loncice, pratim BBC radio prenos, morao na put krenuti. Svaka cast za veceras, ja prvi nisam ocekivao, nemam sta dodatiJayCatwright je napisao/la: ↑23 feb 2025, 19:08Pa povrijedjen je onTshabalala je napisao/la: ↑23 feb 2025, 19:06Nisam ocekivao iskreno ovo vodstvo ali prihvacam
Defanzivni masterclass. Super da smo ovako odigrali obzirom da smo dosta lako primali golove u proslim utkamicama.
Slotara ovo takticki odradio, njegova prednost u odnosu na Kloppa je sto se bolje prilagođava situacijama na terenu.
Slotara ovo takticki odradio, njegova prednost u odnosu na Kloppa je sto se bolje prilagođava situacijama na terenu.
Srce, čast i ponos!
Nista City nije napravio. Dobar i clean sheet za samopouzdanje u odbrani. Odraditi profesionalno tekme na Anfieldu i titula je tu.
Kako sad dobro dodje ispadanje iz FA Kupa, fina pauzica do PSGa.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kloppu kao da je bilo ispod časti da se brani protiv Cityja, uvijek se nadigravao sa njima. Slot radi pametnije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.