STID I SRAM DA VAS BUDE VICINE KUJICE....
Nema troduplo nego trostrukomosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 feb 2025, 03:38Svake sezone sve manje i manje kartona za Bojac,ovu su prekucali 12 zutih dan te hebo hahah troduplo vise imamo,ljudi igraju lagano ligu bez brige da ce im neko falit zbog kartona,omjer faulova je jos brutalniji. Samo neka jos gore sude,neka balije cute i podrzavaju,zamisli dobijes 12 kartona haha,na nekim tekmama su imali po 5 faulova.
Nema troduplo nego trostrukomosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 feb 2025, 03:38Svake sezone sve manje i manje kartona za Bojac,ovu su prekucali 12 zutih dan te hebo hahah troduplo vise imamo,ljudi igraju lagano ligu bez brige da ce im neko falit zbog kartona,omjer faulova je jos brutalniji. Samo neka jos gore sude,neka balije cute i podrzavaju,zamisli dobijes 12 kartona haha,na nekim tekmama su imali po 5 faulova.
Ustvari 6 kolo derbisvrakino1921 je napisao/la: ↑24 feb 2025, 07:45
Ako mi budemo 4 a Pitari 3 derbi u regularnom dijelu prvenstva na Olympia - AFH - Koševo i to u zadnjem kolu zadnjeg dijela prvenstva po Bergerovim tablicama
Zeljo ce biti treci i derbi je na Grbavici.svrakino1921 je napisao/la: ↑24 feb 2025, 07:46Ustvari 6 kolo derbisvrakino1921 je napisao/la: ↑24 feb 2025, 07:45
Ako mi budemo 4 a Pitari 3 derbi u regularnom dijelu prvenstva na Olympia - AFH - Koševo i to u zadnjem kolu zadnjeg dijela prvenstva po Bergerovim tablicama
Predatod je napisao/la: ↑24 feb 2025, 07:56Zeljo ce biti treci i derbi je na Grbavici.svrakino1921 je napisao/la: ↑24 feb 2025, 07:46Ustvari 6 kolo derbisvrakino1921 je napisao/la: ↑24 feb 2025, 07:45
Još jedna u nizu laži i neistinaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 feb 2025, 23:23I sta njima tacno smeta kod ovoga?
Pricamo o grupi koja je odustala da bodri klub kada im je receno da ne mogu unijeti sliku yebenog Praljka
Kako neslužbeno piše na jednom portaluErosViverosViv je napisao/la: ↑24 feb 2025, 08:15Mislim da nema pravne osnove da se utvrđuje identitet i prijavljuje mupu spisak osoba koje dolaze na javni događaj.
ne citiraj me pašće pogano.GoskGabela je napisao/la: ↑24 feb 2025, 08:39Kako neslužbeno piše na jednom portaluErosViverosViv je napisao/la: ↑24 feb 2025, 08:15Mislim da nema pravne osnove da se utvrđuje identitet i prijavljuje mupu spisak osoba koje dolaze na javni događaj.
-dostaviti imena i prezimena dva dana prije polaska
-podatke svakog vozila/kombija
-prozivanja svake osobne prije polaska
-odlučivanje mupa može li ta osoba ići ili ne na utakmicu
-određivanje lokacije polaska od strane mupa
-stroziji pretresi na polasku i ulasku u stadion
pokakim ti se u stau, kerčeErosViverosViv je napisao/la: ↑24 feb 2025, 08:43ne citiraj me pašće pogano.GoskGabela je napisao/la: ↑24 feb 2025, 08:39Kako neslužbeno piše na jednom portaluErosViverosViv je napisao/la: ↑24 feb 2025, 08:15Mislim da nema pravne osnove da se utvrđuje identitet i prijavljuje mupu spisak osoba koje dolaze na javni događaj.
-dostaviti imena i prezimena dva dana prije polaska
-podatke svakog vozila/kombija
-prozivanja svake osobne prije polaska
-odlučivanje mupa može li ta osoba ići ili ne na utakmicu
-određivanje lokacije polaska od strane mupa
-stroziji pretresi na polasku i ulasku u stadion
6 kolo je nepravilno .svrakino1921 je napisao/la: ↑24 feb 2025, 07:46Ustvari 6 kolo derbisvrakino1921 je napisao/la: ↑24 feb 2025, 07:45
Pomenuli ste to brat bratu bar 20 puta na temi.19vendetta87 je napisao/la: ↑24 feb 2025, 00:06Ma pusti ovog @mosurajvosu, lud frajer. Ne dao Bog da je njima sudija prekinuo kontru 1 na 1 pred kraj prvog poluvremena na derbiju, ovdje bi se 20 stranica ispisalo o toj situaciji
Ko se povuče lafite u mišije rupe? Pa da je tako - vi ne bi izlazili iz mišijih rupa. Čovjek vam gore postavio screenshot da ono igranje rukom štopera nigdje na svijetu nije penal, vi nas ubjeđujete suprotno? Jeste li baš toliko pomahnitali?
Ima, to se na zapadu odavno radilo, tako su lakapo i suzbili huliganstvoErosViverosViv je napisao/la: ↑24 feb 2025, 08:15Mislim da nema pravne osnove da se utvrđuje identitet i prijavljuje mupu spisak osoba koje dolaze na javni događaj.
Hoćemo realno pričati? Ovo kad bi se desilo na Koševu, i da vam se ne svira, vi bi koliko jutros krenuli "u borbu za boljitak bh fudbala".
eto upravu siAvantiBL je napisao/la: ↑24 feb 2025, 09:33Hoćemo realno pričati? Ovo kad bi se desilo na Koševu, i da vam se ne svira, vi bi koliko jutros krenuli "u borbu za boljitak bh fudbala".
Ljudi moji, lopta se od noge odbila u ruku, to ne sporim, ali je promijenila pravac kretanja i direktno uticala na igru. Prvi do ovog štopera je bio Despotović, blizu je bio i Savić, da nije igrao rukom, ko zna kako bi akcija završila. Svi vi znate da je ovo više za penal nego što nije, nego ste se uhvatili pravila iz FS SRBIJE, a da se nekom od vaših klubova (bilo kome) ne svira ovo, planuo bi forum (ali samo forum). Sada je u pitanju Borac, pa je ovo za vas, po defaultu, "krađa", a znate i sami da niste u pravu, nego je to teško progutati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.