Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

aqarius
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la aqarius » 23 feb 2025, 17:52

Pročitao sam zadnjih 10-ak stranica i vidim nešto je polemika oko (ne)gledanja sarajevskog derbija...prvo-davno je to prestala biti najveća tekma u B i H ...šta vidjeti pa sigurno u zadnjih 5-6 godina...tuču pljuvanje,grube startove,promašaje na prazan gol sa par metara.Glavni igrači stranci..znači nemaš šta gledati iz pozicije selektora...i šta mi svi znamo što čovjek nije došao,je li mogao,je li bio bolestan,zauzet nečim...i osnovno zaista je na derbijima malo kvaliteta...

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 23 feb 2025, 18:25

Eno ga opet nesto proziva Barbareza, jes boga mi mu izgleda Zenu kresno! Ja drugog razloga ne vidim …
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 23 feb 2025, 18:35

Puna podrska ganibegovicu

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 23 feb 2025, 18:41

Ne znam ni sto ide gledati uzivo trenutne reprezentativce. Isao ih je i ranije gledati, pa opet nismo imali nikakvu igru.
Ne vjerujem ni da ce sada biti neke razlike...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

MostarNeretva
Kontakt:

Post Postao/la MostarNeretva » 23 feb 2025, 20:23

GG3 je napisao/la:
23 feb 2025, 18:25
Eno ga opet nesto proziva Barbareza, jes boga mi mu izgleda Zenu kresno! Ja drugog razloga ne vidim …
Nema on zenu pitanje ima li i curu mislim vidjevsi njegov FB profil. Al mu je resume impnzantan , pogoto info oko edukacije. :mrgreen:

slika

MIslim nemam protiv momka neka pise i lupa iz tko zna kojih razloga. Al treba vidjeti ko to sve pise da se dobije puni kontekst i vaznost rijeci

Anel17
Kontakt:

Post Postao/la Anel17 » 23 feb 2025, 20:51

Jeste zapeli za momka. On i Endin Čaušević, za razliku od onog Admina, daju iole smisla ovom portalu i očito su najobrazovaniji novinari na ss ba. A to što u današnje vrijeme moraš ganjati i klinove, ybg...

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 23 feb 2025, 21:49

Tako je i Barbarez sve hejto kad nije bio selektor
Je li gledao Borac pitam za jarana svrakino
Sta kaze ima li sta posteno u Banja Luci i je li zadovoljan s Kulasinom
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 23 feb 2025, 22:36

Anel17 je napisao/la:
23 feb 2025, 20:51
Jeste zapeli za momka. On i Endin Čaušević, za razliku od onog Admina, daju iole smisla ovom portalu i očito su najobrazovaniji novinari na ss ba. A to što u današnje vrijeme moraš ganjati i klinove, ybg...
Zapeli ne bi li bio sportski novinar a ne farme, zadruge i ostalog smeća kao sto je ovo duplo smece.
Da se ne vraćam na stare objave, evo samo ova zadnja sto sam upratio nakon sarajevskog derbija, a to je da je Visca rekao NE Barbarezu. A zapravo taj Visca se oprostio od reprezentacije prije haman 5 godina.
Iskreno se nadam da ce ovakvi likovi biti udaljeni s presica reprezentacije dok ne sazriju.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 23 feb 2025, 22:40

hurem je napisao/la:
23 feb 2025, 22:36
Anel17 je napisao/la:
Zapeli ne bi li bio sportski novinar a ne farme, zadruge i ostalog smeća kao sto je ovo duplo smece.
Da se ne vraćam na stare objave, evo samo ova zadnja sto sam upratio nakon sarajevskog derbija, a to je da je Visca rekao NE Barbarezu. A zapravo taj Visca se oprostio od reprezentacije prije haman 5 godina.
Iskreno se nadam da ce ovakvi likovi biti udaljeni s presica reprezentacije dok ne sazriju.
Ma momak je dobio naredbu da postavlja ovakve naslove. Nema potrebe da se napada. Samo radi svoj posao.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 23 feb 2025, 22:53

Decko vec sada kao mlad novinar ima zavidne podvige.

Razbijesnio kockara a sada i krezubase iz dijaspore.

Ukoliko ovako nastavi, imat ce moju podrsku

Anel17
Kontakt:

Post Postao/la Anel17 » 23 feb 2025, 23:04

hurem je napisao/la:
Anel17 je napisao/la:
Sad izgledam već kao da sam mu advokat, ali ako nisi upratio, Sergej Barbarez je u jednom intervjuu, mislim kod Kolara, rekao da je razgovarao s Višćom i Đurićem i da su obojica rekli da ne žele više. Tako da, nije ništa pogriješio.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 23 feb 2025, 23:10

Anel17 je napisao/la:
23 feb 2025, 23:04
hurem je napisao/la:
Anel17 je napisao/la:
Sad izgledam već kao da sam mu advokat, ali ako nisi upratio, Sergej Barbarez je u jednom intervjuu, mislim kod Kolara, rekao da je razgovarao s Višćom i Đurićem i da su obojica rekli da ne žele više. Tako da, nije ništa pogriješio.
Naravno da je razgovarao jer je to pravi selektor i patriota i obojica su ostali pri ranijoj odluci da su se oprostili i nema povratka.
Nije tu bili moljakanja niti nagovaranja.
Naslovom se pokušava poslati jedna druga poruka.
Prije toga, zašto uopće spominje Barbareza u tom naslovu gdje spominje pogodak i asistenciju Visce.
Krajnje debilno - evo da budem "kulturan".

Anel17
Kontakt:

Post Postao/la Anel17 » 23 feb 2025, 23:22

hurem je napisao/la:
23 feb 2025, 23:10
Anel17 je napisao/la:
23 feb 2025, 23:04
hurem je napisao/la:

Naravno da je razgovarao jer je to pravi selektor i patriota i obojica su ostali pri ranijoj odluci da su se oprostili i nema povratka.
Nije tu bili moljakanja niti nagovaranja.
Naslovom se pokušava poslati jedna druga poruka.
Prije toga, zašto uopće spominje Barbareza u tom naslovu gdje spominje pogodak i asistenciju Visce.
Krajnje debilno - evo da budem "kulturan".
Moje mišljenje - vjerovatno zato što donosi više klikova nego šturo višća zabio i asistirao. Raju puno više zanima barbarez nego bilo ko od naših reprezentativaca, izuzev možda džeke ili anela kad je neko njesra. A u ovom konkretno članku i u kontekstu toga da je šteta što se višća u ovakvoj formi nije vratio u reprezentaciju i pored poziva tog velikog patriote i kapitena, selektora.

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 24 feb 2025, 01:22

Anel17 je napisao/la:
Ako i ostali imaju samo osnovnu od skole onda je Mishke tu prvi medju jednakim ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 24 feb 2025, 16:03

Halo Rodzeni.Ima li mjesta za Muftica ili mu nevalja krvna grupa.Sram vas bilo.

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 24 feb 2025, 16:47

sad mora biti ,najbolji golman lige , nema razloga da ga ne pozove .
a njemu bi bila odskocna daska za dobar transfer.
Ajvatar

MostarNeretva
Kontakt:

Post Postao/la MostarNeretva » 24 feb 2025, 18:13

Alipasino je napisao/la:
24 feb 2025, 16:03
Halo Rodzeni.Ima li mjesta za Muftica ili mu nevalja krvna grupa.Sram vas bilo.

Ja sam prije napisao ne bi trebalo da bude mjesta u repki ni za Hazdikica niti Muftica. Muftic jedino moze da bude pozvan po sistemu Nidal Celik. Znaci kao sporedni igrach, treci golman da mu se digne cijena, da poticaj da se proda il jos malo poradi na kvaliteti ako moze.

S tim sto Celik zaista ima potencijal da bude top, Muftic ne.

Barba je cool cova i on i Spahic ce vjerovatno odluciti da mali bude pozvan. Tu ima prednost nad Hadzikicem po menil

Realno Muftic nema kvaliteta, niti potencijala za repke niti za lige petice.

Dobre strane: Brz, Dobar u izlascima jedan na jedan (dobra tehnika, postavljanje, solidan linjski golman tehnika, reflex. Najaca mu je strana mentalni dio gdje se vidi da ima damara sto je super za golmana.

Lose strane: Kratak za golmaa iole visokog nivoa i jakih lige. Znaci uzasan na kornerima, sto znaci cijela strategija svakog pametnog napada bi se svodila na manjku golmanskoh kvaliteta pri ubacajima.

Dalje mali je svjestan svoji mana fizickih i cesto ostaje prikovan na liniji ili malo ispred linije, plasi se visokih suteva, lobova, polu lobova i ostaje na liniji previse. Dok normalni golmani izlaskom 5-10 metara lagano zatvaraju uglove ovaj to ne smije da radi. Neke drugim golmanima lagane odbrane zatvaranjem uglova, kod ovog momka se pretvaraju na parade maltene na liniji gola. Moze proci u nasoj ligi gdje niko nema maltene dobar sut, lob i tako dalje . ne moze proci ni u jednoj iola jacoj ligi, ili na nivou repke.

Nadam se da nisam u pravo sto se tiche maaana i da mali razvali i postane svjetski golman, nikada se ne zna.

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 24 feb 2025, 19:35

Stvarno mi nikad nije bila jasna rasprava oko treceg golmana. Ubjedljivo najmanje važna pozicija.
Uvijek ovako jbt, nametnu se marginalne teme i samo se o njima razglaba. Drzava ide u mater materinu, rasprava o Sebijinoj torbici. Drzava ide u mater materinu, rasprava o Dinonom mentoru, itd.
Dobro mi ikako ba...

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 feb 2025, 20:53

NoDi80 je napisao/la:
23 feb 2025, 21:49
Premalo se potencira kockarov stav prema ex selektorima.
Prao ih lagano nakon partije pokera i prcao za atmosferu a isti Petev mu moze profesor biti.
10 puta ide da gleda Kiel ko da je Barsa a samo pare trosi da guzica puta vidi.
Populista u stilu Brace gumene glave.
Uhljup koji je 2008 prodao saigrace Bolica i Kodru, koji je javno stao na stranu grobara BH fudbala Ušanovica, Pašalica i Dominkovica.
Pokazuje zero respect prema najvecoj utakmici u BiH, a advokati po forumu govore mozda je bolestan a i on i stručni stab guzove banjaju diljem evrope.
Nek je otisao Vicu gledati i Borac.
Ne valja ti poso Sergej u ovom tvom nema nafake i nikad je biti nece.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

PasodelMar
Kontakt:

Post Postao/la PasodelMar » 24 feb 2025, 21:00

bhsport je napisao/la:
24 feb 2025, 20:53
NoDi80 je napisao/la:
23 feb 2025, 21:49
Premalo se potencira kockarov stav prema ex selektorima.
Prao ih lagano nakon partije pokera i prcao za atmosferu a isti Petev mu moze profesor biti.
10 puta ide da gleda Kiel ko da je Barsa a samo pare trosi da guzica puta vidi.
Populista u stilu Brace gumene glave.
Uhljup koji je 2008 prodao saigrace Bolica i Kodru, koji je javno stao na stranu grobara BH fudbala Ušanovica, Pašalica i Dominkovica.
Pokazuje zero respect prema najvecoj utakmici u BiH, a advokati po forumu govore mozda je bolestan a i on i stručni stab guzove banjaju diljem evrope.
Nek je otisao Vicu gledati i Borac.
Ne valja ti poso Sergej u ovom tvom nema nafake i nikad je biti nece.
Ide njemu Gigovic uz desnu out liniju u 5-3-2 i nakon pušione će biti: "to je naša realnost" "mi smo tu gdje jesmo". Ima li vaše krivice u svemu selektore? O čemu ti bolan? Kakve krivice, ovo će biti lijepa priča, ako Bog da :rol:.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Cwirek i 12 gostiju.