DamirT je napisao/la: ↑23 feb 2025, 10:31
Ne znam sta je problem priznati kad ih se pogura. Jesu najjaci, ali ne u tolikoj mjeri da imaju skoro sve pobjede dosad. Pogotovo jer nam je liga takva da svi svakoga mogu dobiti, sto je npr Bosna sinoc pokazala protiv Gracanice.
Real je takodjer najjaci, pa ga sudije poguraju svako malo. Definitivno protiv Gracanice su cirkus napravili, odgledao naknadno citavu utakmicu. Vogosca i Visegrad ne znam, nisam te utakmice gledao.
Svako ziv se slozio da su Gracanicu izmasakrirali tu noc, ali ne, nije poguran Izvidjac
Ma vjeruj dragi Damiŕe da meni ne treba ničije priznavanje,dovoljno sam pametan Hvala Bogu,vidim,i razumijem se u pravila rukometa vec decenije dvije ako ne i više.
Protiv Gračanice ogromna krađa,ta utakmica je trebala biti pod istragom,glavne sudije suspendirati do kraja života,delegata,i rezultat utakmice preimenovati 10:0 u korist Gračanice.
Protiv Vogosce,prvo ja nisam vidio tu nezainteresiranost i nebitnost utakmice od strane igrača Izviđaca,a to sto su igrali bez nekih igrača,to je vec njihova stvar.Drugo,Vogosca je vodila mislim do 5 golova razlike na oko desetak minuta do kraja ,da bi onda sudije pocele da im stimaju,tako da sam u jednom trenutku pomislio da ce bas biti pokradena i Vogosca ali ih je spasio tad njihov golman,baš kad je bilo +1/2 odbranio par zicera i nije dozvolio da pobjede sudije u toj utakmici,ali ne može uvijek golman spriječiti nepravdu.(Utakmicu sam gledao na BHRT)
Višegrad-rezultatski egal,odgledao prvo poluvrijeme,nisam primjetio neke značajnije greške sudija,povjerovao u komentar na fb stranici o "navodnim isključenjima"domace ekipe sto sam i naveo ovdje,ali taj fan nije mislio na takva isključenja,vec je zelio reci da je Izvidac u toj utakmici imao dva igrača više na parketu konstantno misleci na sudije.Ponavljam,prvo poluvrijeme,nije bilo značajnijih pogrešaka,drugo nisam gledao ,ali cu iz nekog hira ili ti inata i to pogledati.Uglavnom Višegrad se pokazao kao dosta tvrd orah i protiv velikana BH rukometa!!!!
Protiv Bosne,pa gledao sam oko 60-70%utakmicu ali preko YouTubea kanala,šta da kažem,sudije jesu pravile greške,ali Bosna kao Bosna,više pokloni lopti protivniku nego sto ih pokradu sudije,ali nisu lose izgledali u toj utakmici iako sam ja očekivao i gore.
Bilo je grešaka sudija,to je definitivno.
Nažalost sam u potpunosti zaboravio sta se zbilo u utakmici Leotar -Izviđac,i tu je bilo neriješeno,pa ne mogu komentarisati tu utakmicu