AlemC85 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je ovaj MUSA prije rata igrao u veležu. Nek se vrati tamo dakle je i došao, nikad čovjek od njega biti neće.
Musa zvani realista
AlemC85 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je ovaj MUSA prije rata igrao u veležu. Nek se vrati tamo dakle je i došao, nikad čovjek od njega biti neće.
E da je realista ne bi ovo pričao. On samo sebi stvara nove neprijatelje. U subotu očekujem lijepu tekmu za oči.Titova-Juga je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je ovaj MUSA prije rata igrao u veležu. Nek se vrati tamo dakle je i došao, nikad čovjek od njega biti neće.
Musa zvani realista
I to falio nam standardni stoper Pero tako da nije baš funkcionisala odbrana protiv Rudara.Adnel je napisao/la:**** te odbrana je Beton samo 2 gola u nastavku sezone i to 2 u Prijedoru.
Upravu si samo naprijed, rođeni sada rasterećeno, i već treba praviti planove za novu sezonu, i abd nastaviti sa izgradnjom stadiona.NeToBoLa je napisao/la:Ma ko ih bola j... , gledaj svoja posla.
volio bi da pocnu sa izgradnjem stadiona u Sjevernom Logoru...AlemC85 je napisao/la:Upravu si samo naprijed, rođeni sada rasterećeno, i već treba praviti planove za novu sezonu, i abd nastaviti sa izgradnjom stadiona.NeToBoLa je napisao/la:Ma ko ih bola j... , gledaj svoja posla.
E moj dinče volio bi i ja, vjeruj mi jer kada sam bio na utakmici protiv olimpika jesenas, jedan od navijača mi reče da ako se ikada počne raditi, da bi bio jedan od najfunkcionalnijih stadiona. Mada moje mišljenje je da i ovaj sada nije tako loš, jer je iz godine u godinu, sve ljepši i ljepši, bolje stadion od npr. 10000 gledalaca a da je skoro uvijek pun nego npr. 25000 i uvijek poluprazan i operska atmosfera, a zašto, jer je to ekonomski neisplativo i skupo održavanje takvog stadiona.dino_velez je napisao/la:volio bi da pocnu sa izgradnjem stadiona u Sjevernom Logoru...AlemC85 je napisao/la:Upravu si samo naprijed, rođeni sada rasterećeno, i već treba praviti planove za novu sezonu, i abd nastaviti sa izgradnjom stadiona.NeToBoLa je napisao/la:Ma ko ih bola j... , gledaj svoja posla.
nije nimeni los sadasnji stadion, nego je samo nezgodno sto je van grada, a prevoz do stadiona je po meni los. Ja mislim da kad bi napravili stadion u Sjevernom da bi puno vise raje dolazilo. I slazem se stobom da je stadion za jedno 10.000 gledalaca gdje je paklena atmosfera bolji nego neki ogrovni stadion koji je polu prazan.AlemC85 je napisao/la: E moj dinče volio bi i ja, vjeruj mi jer kada sam bio na utakmici protiv olimpika jesenas, jedan od navijača mi reče da ako se ikada počne raditi, da bi bio jedan od najfunkcionalnijih stadiona. Mada moje mišljenje je da i ovaj sada nije tako loš, jer je iz godine u godinu, sve ljepši i ljepši, bolje stadion od npr. 10000 gledalaca a da je skoro uvijek pun nego npr. 25000 i uvijek poluprazan i operska atmosfera, a zašto, jer je to ekonomski neisplativo i skupo održavanje takvog stadiona.
NeToBoLa je napisao/la:Oštraković.
a đe nađe mitra majketiAlemC85 je napisao/la:Kada su svi mislili da ispadamo, mi kao drevna ptica feniks ustajemo iz pepela i dokazujemo ko je velež.
On mi prvi pade na pamet.oldbridge je napisao/la:a đe nađe mitra majketiAlemC85 je napisao/la:Kada su svi mislili da ispadamo, mi kao drevna ptica feniks ustajemo iz pepela i dokazujemo ko je velež.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.