Normalno igra tricu. Može i četvorku kad igra sa nižom petorkom ali je skroz drugi profil u odnosu na Sulejmanovićafilip13 je napisao/la: ↑24 feb 2025, 22:56A koju poziciju igra Alibegovic?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑24 feb 2025, 22:54Ma ne bih se složio.I neopravdano ga je šikanirao na tom EP.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 feb 2025, 22:39
Decko je sam sebe otpisao.Naljutio se sto nije igrao na prethodnom EB vise. Realno, kad smo kompletni, on i nema previse prostora za igru pod kosem.
Pozicija četvorke je kod nas baš deficitarna tj nemamo je nikako.On i Halilović.
Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Nadam se da Arslanagic u Orloviku ubacuje po 30 poena da opravda ovaj poziv
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ima al Kamenjas glumi Nurkica
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Kamenjas prevodi loptu, nigdje veze
On igra na 4 stalno ali stalnoSamoDaKazeem je napisao/la: ↑24 feb 2025, 22:57Normalno igra tricu. Može i četvorku kad igra sa nižom petorkom ali je skroz drugi profil u odnosu na Sulejmanovićafilip13 je napisao/la: ↑24 feb 2025, 22:56A koju poziciju igra Alibegovic?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑24 feb 2025, 22:54
Ma ne bih se složio.I neopravdano ga je šikanirao na tom EP.
Pozicija četvorke je kod nas baš deficitarna tj nemamo je nikako.On i Halilović.
-
- Kontakt:
Ne znam šta je problem i da izgubimo.
S obzirom na roster odlično.
A imamo šansu i dobit neriješeno je.
S obzirom na roster odlično.
A imamo šansu i dobit neriješeno je.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 24 feb 2025, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
joj bahe kako me iritira kakve veze ima i da izgubimo ljudi su nerealni
Nema veze jbg. Svaka cast momcima na borbi
Ma top ljudi sta sam dozivio da vodimo 90% utakmice u francuskoj protiv francuske i da smo konkurentni do zadnje minute

- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Kakvo je ovo preseravanje da Kamenjas prenosi loptu, debilizam na kvadrat, kostat ce nas ovaj debilizam.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
-
- Kontakt:
Ako igra večeras ne znači da to treba uvijek igrati i da zbog toga nema mjesta za Sulju.Ali helem neise,da ne širimo.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 feb 2025, 22:57Ne znam sta gledas ali nama cetvroku igra Alibegovic zbog spacinga, a i odbrane.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑24 feb 2025, 22:54Ma ne bih se složio.I neopravdano ga je šikanirao na tom EP.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 feb 2025, 22:39
Decko je sam sebe otpisao.Naljutio se sto nije igrao na prethodnom EB vise. Realno, kad smo kompletni, on i nema previse prostora za igru pod kosem.
- legenda reala
- Kontakt:
Kameni zadnje 2 minute najbolji igrac Francuske
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Glumi zato sto mora jbg

Zato sto Arslanagic ne moze meda, Strazel ga ugusio.
U reprezentaciji stalno igra na 4SamoDaKazeem je napisao/la: ↑24 feb 2025, 23:00Ako igra večeras ne znači da to treba uvijek igrati i da zbog toga nema mjesta za Sulju.Ali helem neise,da ne širimo.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 feb 2025, 22:57Ne znam sta gledas ali nama cetvroku igra Alibegovic zbog spacinga, a i odbrane.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑24 feb 2025, 22:54
de nemoj ga ba, lik se zrtvuje da pokrije amaterizam arslanagica, kameni je velicina od cojeka
Zadnja izmjena: guzobran, dana/u 24 feb 2025, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Sarmica, japa, LlullSergio, theKuPuS i Wandelanoite - najveci papci na ovom forumu
Pa nije Arslanagic uopste toliko los na prevodjenju. U odbrani je igrac manje jbg.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Veze nemas...mani se komentarisanja kosarkeSamoDaKazeem je napisao/la: ↑24 feb 2025, 22:57Normalno igra tricu. Može i četvorku kad igra sa nižom petorkom ali je skroz drugi profil u odnosu na Sulejmanovićafilip13 je napisao/la: ↑24 feb 2025, 22:56A koju poziciju igra Alibegovic?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑24 feb 2025, 22:54
Hahahahah 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Vrqbac panjina zesca
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Burberry46 i 13 gostiju.