Nema teorije da ce biti u 12. Kad dodju Nurkic, Garza (ako srede zvjezdicu), Gegic, Musa, Atic, potencijalno i Kondic jer ga je Adis najavio. Ne znam jesam li koga zaboravio. Mogu samo biti na tribinama sa zastavama.legenda reala je napisao/la: ↑24 feb 2025, 23:18u sta se kladimo da ce ovaj Sejfic i Arslanagic biti u 12 i na Eurobasket citav zivot vucemo ove levate kroz reprezentacije sa pricama sta ima veze ko je 12,23 na spisku i sl
Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma kloc klasicni, ko i senad hadzifejz, isti kalup egomanijaka. To su ljudi koji i dalje misle da bez njih ne moze ni jedan dogadjaj da prodje a da ga oni ne ovjere svojim glupostima, patetikom i doskocicama.JohnCleese je napisao/la: ↑24 feb 2025, 23:14Jest meni zao Bahe.
Iz godine u godinu vidis kako se gubi i kako ga pamet napusta![]()
Vise mi zao ovog adisa koji se naradio prenosa sa budalama kroz sve ove godine.

Cijela vanjska linija Francuske će ozbiljno konkurirati za Eurobasket, tu idu još Hifi i Fournier u priču ako se De Colo oprostio.
Obzirom da se neki sjećaju prethodnih gostovanja u Francuskoj (velikih poraza) ovo je bilo dosta dobro. Svaki meč protiv ekipe koja je atletski jaka, a bolja izvana u kojem pariramo u okrnjenom sastavu je dobar
Obzirom da se neki sjećaju prethodnih gostovanja u Francuskoj (velikih poraza) ovo je bilo dosta dobro. Svaki meč protiv ekipe koja je atletski jaka, a bolja izvana u kojem pariramo u okrnjenom sastavu je dobar
Šta ti je bolanVensanKasel je napisao/la: ↑24 feb 2025, 23:20Bolje da smo izgubili 20 razlike , po milioniti put dođemo do potoka i napushimo se qrchine ...
Kakva qrcheva država po pitanju sportske sreće , povrijedi nam se jedini lik koji se ne treba povrijediti , 3 puta diramo loptu taman da je u krademo 3 puta primimo trojku , samo vi pišite vratiti će se aha hoće hoće , al' u qrcu ...
Mokoka nam trojke zabija , protiv Hrvatske sam kao duh na trojci obruča ne može da pogodi ...
Adis koji strašno vodi utakmicu , odluči da uvede nekog Picolla i da mu Kameni prevodi loptu , preko Picolla svi poeni primljeni , ma yebo ovo ...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
miki09 je napisao/la: ↑24 feb 2025, 23:20Ma kloc klasicni, ko i senad hadzifejz, isti kalup egomanijaka. To su ljudi koji i dalje misle da bez njih ne moze ni jedan dogadjaj da prodje a da ga oni ne ovjere svojim glupostima, patetikom i doskocicama.JohnCleese je napisao/la: ↑24 feb 2025, 23:14Jest meni zao Bahe.
Vise mi zao ovog adisa koji se naradio prenosa sa budalama kroz sve ove godine.![]()

Al niko kao Vugdalic

Najjači su ljudi koji pričaju o luzerskom mentalitetu, baš za košarkašku repku
Reprezentaciju koja ode na Eurobasket u ratu, dok još ni ne znamo postojimo li ko država, reprezentacija koja evo sad izbaci Hrvate rutinski manje-više, koja je dobila masu teških utakmica u trenucima kad je trebalo (Francuska na produžetke u Sarajevu, Gruzija u Tbilisiju za Eurobasket, Latvija u Rigi itd.).
Ljudi dragi, završili smo utakmicu s postavkom u kojoj nema 4 najjača igrača (Musa, Atić, Castaneda, Nurkić), te još jednog iz rotacije (Penava) i još dvojice koji jesu-nisu tu (Garza i Sulejmanović).
Inače, čisto da imate i taj podatak - BiH je postigla 529 koševa u ovim kvalifikacijama. Sljedeća po ovom parametru je Hrvatska sa 516. Niko više nije prešao 500.

Ljudi dragi, završili smo utakmicu s postavkom u kojoj nema 4 najjača igrača (Musa, Atić, Castaneda, Nurkić), te još jednog iz rotacije (Penava) i još dvojice koji jesu-nisu tu (Garza i Sulejmanović).

Inače, čisto da imate i taj podatak - BiH je postigla 529 koševa u ovim kvalifikacijama. Sljedeća po ovom parametru je Hrvatska sa 516. Niko više nije prešao 500.
sve je ovo ok, yebes ovaj poraz, svaka njima cast kako su odigrali.
Ono sto se ne smije desavati u ozbiljnoj tekmi da ti kamenjas glumi nurkica (playa), za to se i nurkic treba poslati na klupu.
Kuka se na Arslanagica a lik je bas ok prenosio loptu, e sad sto nema muuda da nesto kreira, to je druga stvar, posebno se ugasio poslije one blokade.
Ja ne znam sta i kakvu kosarku igra onaj Ilic, ono je gluho bilo.
Ova tekma je pokazala da igraci iz nase lige nemaju sta traziti u ekipi. Vrabac tu i tamo jer je dugogodisnji clan i dobro siri krila ponekad.
Ono sto se ne smije desavati u ozbiljnoj tekmi da ti kamenjas glumi nurkica (playa), za to se i nurkic treba poslati na klupu.
Kuka se na Arslanagica a lik je bas ok prenosio loptu, e sad sto nema muuda da nesto kreira, to je druga stvar, posebno se ugasio poslije one blokade.
Ja ne znam sta i kakvu kosarku igra onaj Ilic, ono je gluho bilo.
Ova tekma je pokazala da igraci iz nase lige nemaju sta traziti u ekipi. Vrabac tu i tamo jer je dugogodisnji clan i dobro siri krila ponekad.
Ako imamo ijednu selekciju koja nema luzerski mentalitet, to je kosarkaska
dokazano vise pita.
Za raziliku od npr. fudbalske selekcije koja je dokazani luzeraj - ovi kosarkasi se bore do kraja. Druga je stvar pitanje kvalitete u odnose na ekipe iz samog vrha evropske kosarke.

Za raziliku od npr. fudbalske selekcije koja je dokazani luzeraj - ovi kosarkasi se bore do kraja. Druga je stvar pitanje kvalitete u odnose na ekipe iz samog vrha evropske kosarke.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 24 feb 2025, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
Upravu covjek svee, jbo ih Arslanagic nije frajer ni u Orloviku najbolji igrac a da igra za repku i to protiv FrancuskeRaonffa je napisao/la: ↑24 feb 2025, 23:22Šta ti je bolanVensanKasel je napisao/la: ↑24 feb 2025, 23:20Bolje da smo izgubili 20 razlike , po milioniti put dođemo do potoka i napushimo se qrchine ...
Kakva qrcheva država po pitanju sportske sreće , povrijedi nam se jedini lik koji se ne treba povrijediti , 3 puta diramo loptu taman da je u krademo 3 puta primimo trojku , samo vi pišite vratiti će se aha hoće hoće , al' u qrcu ...
Mokoka nam trojke zabija , protiv Hrvatske sam kao duh na trojci obruča ne može da pogodi ...
Adis koji strašno vodi utakmicu , odluči da uvede nekog Picolla i da mu Kameni prevodi loptu , preko Picolla svi poeni primljeni , ma yebo ovo ...
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ko će prenositi kada Francuzi full court pressingom progutaju Arslanagića, ne može se ni uputiti pas ni ka njemu, ni ka Vrabcu.
Nije je Kamenjaš prenosio što je htio, nego što su Francuzi počeli odlično zatvarati.
Cak i u nebitnim tekmama pokazemo luzerluk. Mozda se napokon krene vracati od ovog prvenstva sada. 

Ne bi trebali, vodit će Nurkića, Gegića, vjerovatno i Kondića van ovog spiska, ako eventualno još neko ne ispliva do augustalegenda reala je napisao/la: ↑24 feb 2025, 23:18u sta se kladimo da ce ovaj Sejfic i Arslanagic biti u 12 i na Eurobasket citav zivot vucemo ove levate kroz reprezentacije sa pricama sta ima veze ko je 12,23 na spisku i sl
Castaneda, Kondić, Atić, Gegić, Lazić, Musa, Vrabac, Alibegović, Penava, Halilović, Kamenjaš, Nurkić + Garza ako mu se skine zvjezdica.
Mislim da je to manje-više prvi izbor za Eurobasket. Ovo jeste doduše previsoko i pod košem sve, ali pretpostavljam da je to to. Sulejmanović je svakako suspektan u ovoj konkurenciji
I ovo je da svjetla obraza sviju možeš koristiti
Mislim da je to manje-više prvi izbor za Eurobasket. Ovo jeste doduše previsoko i pod košem sve, ali pretpostavljam da je to to. Sulejmanović je svakako suspektan u ovoj konkurenciji

I ovo je da svjetla obraza sviju možeš koristiti

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kakvi upisi na temi ko da smo izgubili od Ruande sve sa Nurkićem, Musom, Sulejmanovićem, Atićem, Garzom i Anfernee Simonsom a ne od favorita za medalju sa zvukom sirene u gostima bez 85% rostera većinu utakmice a zadnje 3-4 minute bez 99% rostera.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
- JohnCleese
- Kontakt:
Zao mi ga jer nije svjestan upravo svega nabrojanog.miki09 je napisao/la: ↑24 feb 2025, 23:20Ma kloc klasicni, ko i senad hadzifejz, isti kalup egomanijaka. To su ljudi koji i dalje misle da bez njih ne moze ni jedan dogadjaj da prodje a da ga oni ne ovjere svojim glupostima, patetikom i doskocicama.JohnCleese je napisao/la: ↑24 feb 2025, 23:14Jest meni zao Bahe.
Vise mi zao ovog adisa koji se naradio prenosa sa budalama kroz sve ove godine.![]()
Zavrsili smo kvalifikacije kao najefikasnija ekipa sa postignutim 531 poenom

Ukupna kos razlika +74
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- invincible1921
- Kontakt:
Ma nema sanse..legenda reala je napisao/la: ↑24 feb 2025, 23:18u sta se kladimo da ce ovaj Sejfic i Arslanagic biti u 12 i na Eurobasket citav zivot vucemo ove levate kroz reprezentacije sa pricama sta ima veze ko je 12,23 na spisku i sl
Nurkic, Musa, Gegic, Atic, Garza, Castaneda, Kamenjas, Lazic, Alibegovic, Halilovic, Vrabac..to je 11
Bravo momci sa ovim sadtavom i vec dobro poznat zalaganj niti se trebamo koga bojat a od nas svi mogu zazirati
=\_1921_/=
nece bitihugoviana je napisao/la: ↑24 feb 2025, 23:28Ne bi trebali, vodit će Nurkića, Gegića, vjerovatno i Kondića van ovog spiska, ako eventualno još neko ne ispliva do augustalegenda reala je napisao/la: ↑24 feb 2025, 23:18u sta se kladimo da ce ovaj Sejfic i Arslanagic biti u 12 i na Eurobasket citav zivot vucemo ove levate kroz reprezentacije sa pricama sta ima veze ko je 12,23 na spisku i sl

Osim ptičurine, nek ide kao maskotazaostrog je napisao/la: ↑24 feb 2025, 23:28Castaneda, Kondić, Atić, Gegić, Lazić, Musa, Vrabac, Alibegović, Penava, Halilović, Kamenjaš, Nurkić + Garza ako mu se skine zvjezdica.
I ovo je da svjetla obraza sviju možeš koristiti![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.