Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ne dobismo ikakvu recenziju i ocjenu za zmajev restoran...bit ce da je malo krkanluk
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pazi Vučića na "Ćirilici" kod Marića , kako pripovjeda sa Dodikom. Udri i osuđuj po svemu u regionu, kako ga sputavaju sa ovim blokadama, zemlju koja je druga, treća po evropskom rastu...
Ništa novo, osim skrivene želje za ujedinjenjem, s njegove strane stidno izlazi iz usta, dok Mile trabunja jedno te isto.
Ali pazi Vučićeve opaske na jednu temu...
" mogu da se žale upravi vodovoda"
Pa gdje ćeš to čuti od jednog predsjednika
Ovaj prelazilazi sve barijere, neumoran je
Ništa novo, osim skrivene želje za ujedinjenjem, s njegove strane stidno izlazi iz usta, dok Mile trabunja jedno te isto.
Ali pazi Vučićeve opaske na jednu temu...
" mogu da se žale upravi vodovoda"
Pa gdje ćeš to čuti od jednog predsjednika

Ovaj prelazilazi sve barijere, neumoran je

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Dan danas ovo rado pogledam.
Ako nije najjaci video onda je u top 3 sigurno
Kao strucnjak broj jedan ovog foruma sto se tice izgleda si dobro upoznat kako lose zene stare.akisarajevo92 je napisao/la: ↑24 feb 2025, 23:37E jbg, nisi mi morao pokvariti.

- VensanKasel
- Kontakt:
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Nisu roditelji ucili Bosnjake da im ne treba vise od 8 razreda, pa onda djeca od 14. godine pa do 25. ležala I zajebavala se zbog glupog mentaliteta, vec je babi trebao u kuci jos jedan koji radi i nije mogao cekati jos 8 godina da sin zavrsi fakultet i placati mu skolovanje.Bundesliga je napisao/la: ↑24 feb 2025, 16:35To bi možda imalo smisla da u Americi nema veliki broj bogatih i dobrostojećih Afroamerikanaca. Bit je da su uglavnom prava jednaka za sve, do ljudi je šta će uraditi s tim. Najlakše se vaditi na rasizam, a tebi mentalitet da budeš lijen i okrivljuješ svakoga za svoje probleme. Ako imaju takav mentalitet, onda ga trebaju mijenjati, i neće ga niko promijeniti za njih. Isto kod nas kad je bilo u Jugoslaviji. Bošnjaci bili najnepismeniji, ne zato što su ih ugnjetavali (naravno, bilo je i toga, ali u maloj mjeri), već jer su ih roditelji učili da im ne treba više od 8 razreda osnovne, ili 4. Pa ili idi radi u rudniku ili fizikaliju ili se udaji. I de ti meni reci sad je li tu kriva Jugoslavija ili roditelji sa svojim glupim mentalitetom kojeg nisu mijenjali? Najlakše je valjati gluposti, a koji god američki kanal da okreneš imaš i Afroamerikance i žene. I tako je u svakom polju. I to što pričaš da je jednak procenat za bijelce i crnce kada se radi o brigi o djeci je neistina. A naravno da ima i bijelaca koji se ne brinu o svojoj djeci, eno onaj Musk, žene ga ganjaju po Tviteru jer se ne brine o djeci.sljivo je napisao/la: ↑24 feb 2025, 15:59admin mislim hoće reći da ako si stoljecima bio ugnjetavan i diskriminiran onda ćeš po automatizmu dobiti taj dekadentni mentalitet i kultoroški se izolovati ne bi li svojoj rasi ili sebi dao neki smisao i maksimizirao svoje šanse za opstanak. Taj mentalitet ili tradicija se ne može promjeniti preko noći, pogotovu, ako uprkos svim današnjim pravima i slobodama opet budeš tema diskriminacije. Rijetki su oni koji su se izdigli jer nevjerovatno je teško phihološki izdržati okruženje koje te ne smatra vrijednim ili koje te smatra nižim. Kad ljudima ubiješ nadu u progres i jednakost nema te ekonomije, obrazovanja ili sile koja to može vratiti. Da si rođen u crnačkom getu, po samom genu (mislim na neki sociološki gen), po nekoj pripadnosti, ti si prije rođenja osuđen da budeš "crnac". Velika sreća ili super intelekt te samo mogu spriječiti da to ne budeš jer samo sa tim možeš imati šanse da se takmičiš sa onim koji te ne smatra jednakim. A ostali su ostali učahureni u tom nekom svom svijetu životareći dok neko drugi nešto ne donese ili dok ne prožive svoj život. I to generacijama tako.
Za svaki drzavni posao koji je bio iole placen, vojska, administracija, doveden je neko iz Srbije ili Hrvatske, za svaki malo bolji skolu morao si otputovati (Znaci sve ti je skuplje i teze) a ti u rudnik Ili se udaji, pa da vidimo kako ces sina skolovati ili ces jedva cekati da naraste da moze podici lopatu.
Naravno da to ima veze sa ulaganjem u infrastrukturu, drustvo, obrazovanje, zaposljavanje … puno vise nego sa ‘genetskom ljenoscu’.
Moze se, ali je duplo teze. Samim tim, duplo vise je onih koji nisu uspjeli.
Potpuno neočekivano od mene, ali kako završiti vezu? Obično sam uvijek ja taj koji je nogiran, ali evo mjesec dana sa kolegicom koja doslovno sjedi pored mene na fakultetu, ali nema šanse. Hodajući red-flag, ušao sam u to misleći bit će laganog puta do rodnice, ali od te priče ništa.
I sad mi nekako neugodno, prvo kao pokazuje da me voli, ukoliko nekog i možeš voljeti za tako kratak period, a onda me još yebe što doslovno sjedimo jedno uz drugo i znam da će biti neugodno. Kako ste vi ostavljali djevojke, treba mi nešto da ne ispadnem totalni asshole.
I kao, da li predložiti prijateljstvo ili je kliše?
I sad mi nekako neugodno, prvo kao pokazuje da me voli, ukoliko nekog i možeš voljeti za tako kratak period, a onda me još yebe što doslovno sjedimo jedno uz drugo i znam da će biti neugodno. Kako ste vi ostavljali djevojke, treba mi nešto da ne ispadnem totalni asshole.
I kao, da li predložiti prijateljstvo ili je kliše?

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Pa koliko sam skontao vi uopste niste zajedno, nego ste u nekom situationshipu?Surreal je napisao/la: ↑25 feb 2025, 00:25Potpuno neočekivano od mene, ali kako završiti vezu? Obično sam uvijek ja taj koji je nogiran, ali evo mjesec dana sa kolegicom koja doslovno sjedi pored mene na fakultetu, ali nema šanse. Hodajući red-flag, ušao sam u to misleći bit će laganog puta do rodnice, ali od te priče ništa.
I kao, da li predložiti prijateljstvo ili je kliše?![]()
Pocni je samo polako kulirati preko poruka (valjda se dopisujete), odgovaraj rijetko, nemoj pokazivati nikakav interes za koverzacijom, i sama ce se povuci. (osim ako nije neki psycho

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Ma ne ostaj prijatelj, to nijednom ne pomogne. Tebi tegoba njoj lazna nada. A treba bit iskren i kod prekida a ne da se ona sj.ebe razmisljajuci sta je u pitanju, to moze samo izazvati traumu.Surreal je napisao/la: ↑25 feb 2025, 00:25Potpuno neočekivano od mene, ali kako završiti vezu? Obično sam uvijek ja taj koji je nogiran, ali evo mjesec dana sa kolegicom koja doslovno sjedi pored mene na fakultetu, ali nema šanse. Hodajući red-flag, ušao sam u to misleći bit će laganog puta do rodnice, ali od te priče ništa.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Tako ce ga htjeti jos vise19vendetta87 je napisao/la: ↑25 feb 2025, 00:38Pa koliko sam skontao vi uopste niste zajedno, nego ste u nekom situationshipu?Surreal je napisao/la: ↑25 feb 2025, 00:25Potpuno neočekivano od mene, ali kako završiti vezu? Obično sam uvijek ja taj koji je nogiran, ali evo mjesec dana sa kolegicom koja doslovno sjedi pored mene na fakultetu, ali nema šanse. Hodajući red-flag, ušao sam u to misleći bit će laganog puta do rodnice, ali od te priče ništa.
Pocni je samo polako kulirati preko poruka (valjda se dopisujete), odgovaraj rijetko, nemoj pokazivati nikakav interes za koverzacijom, i sama ce se povuci. (osim ako nije neki psycho)

- Marsal
- Kontakt:
Al' on njoj kaže da je hodajući red-flag, lik koji kupuje kamagru jer se nada da će umočiti kad mu rodica dovede drugaricu iz Holandije u posjetu
joj Milorade proglasuj tu nezavisnost da napokon poginem

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
@Pereira pomozi covjeku 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Pa sta, mislio momak da ima cist zicer

I ti vazda kukas kako nemas curu, a skoro si pisao kako te ne zanima neka riba sto ti se konstatno nabacuje.
Ima valjda i on pravo da postavi neke kriterije, kao i ti, zar ne?

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ma ja sam bio toliko izgorio od želje da imam nekog uz sebe, da sam i zaboravio posmatrati sve aspekte ličnosti, to me i syebalo.
Ah od crvene zastave je gora tamno-crvena
Ah od crvene zastave je gora tamno-crvena

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Probaj prvo sex. Ako je dobra u krevetu, nemas vise problem sa vezom i mozes se odjaviti sa foruma, jer ces biti zauzet guzenjem.
Ako nevalja u krevetu reci joj da se osjecas kao zena ili da si gay. Works every time.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sta ce probati, vidis da mu neda primaknuti, a kamoli da bude nešto više...samoposmatram je napisao/la: ↑25 feb 2025, 06:56Probaj prvo sex. Ako je dobra u krevetu, nemas vise problem sa vezom i mozes se odjaviti sa foruma, jer ces biti zauzet guzenjem.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ako ti je do sexa, što ne platis profesionalki i otreses ga.
Bar će ti u vezama biti zanimljivije, neces curama morati lagati i glumiti da su ti bitne da bi dobio malo koke. Ispade da na izlaske i poklone bezveze bacas pare, ovako platis i znas da ćeš umočiti 100%.
Mada kakav si (upratio sam te ovako površno po postovima) ti bi se i u profesionalku zaljubio i kupio joj poklon

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- JayCatwright
- Kontakt:
dolazi frajer u bordel i nosi serdžade, makroi u nevjericikraljttbvb je napisao/la: ↑25 feb 2025, 07:18Ako ti je do sexa, što ne platis profesionalki i otreses ga.
Bar će ti u vezama biti zanimljivije, neces curama morati lagati i glumiti da su ti bitne da bi dobio malo koke. Ispade da na izlaske i poklone bezveze bacas pare, ovako platis i znas da ćeš umočiti 100%.
Mada kakav si (upratio sam te ovako površno po postovima) ti bi se i u profesionalku zaljubio i kupio joj poklon![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.