FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
86
50%
Prolazak u Play off
37
21%
Grupnu fazu
50
29%

Ukupno glasova: 173

propoklopac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la propoklopac » 25 feb 2025, 09:52

Pendulum je napisao/la:
25 feb 2025, 09:47
jurisicduska je napisao/la:
24 feb 2025, 23:15
Kako god završilo, nastaviti podržavati klub, trenera i igrače. Tako se gradi ekipa sistem i osvajaju trofeji. Zekic je tu 8 mjeseci. Kad bude 3 godine tu nešto ćemo MORATI, sad ne moraju ništa sto se mene tiče osim pristupa i odnosa. Ja ću ih podržavati uprkos porazima a ne treba zaboraviti da ove sezone imamo samo jedan a i taj ne bi bio da je svirnuo šta je trebao.
+100 :salut:
+101

juka55
Kontakt:

Post Postao/la juka55 » 25 feb 2025, 09:54

propoklopac je napisao/la:
25 feb 2025, 09:52
Pendulum je napisao/la:
Kako god završilo, nastaviti podržavati klub, trenera i igrače. Tako se gradi ekipa sistem i osvajaju trofeji. Zekic je tu 8 mjeseci. Kad bude 3 godine tu nešto ćemo MORATI, sad ne moraju ništa sto se mene tiče osim pristupa i odnosa. Ja ću ih podržavati uprkos porazima a ne treba zaboraviti da ove sezone imamo samo jedan a i taj ne bi bio da je svirnuo šta je trebao.
+101
+102
SARAJEVO SIAMO NOI <3

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 25 feb 2025, 09:59

Zekić smije otici samo ako dobije neku bijesnu ponudu, mi ne smijemo biti razlog...

KarlMarx
Kontakt:

Post Postao/la KarlMarx » 25 feb 2025, 10:00

juka55 je napisao/la:
25 feb 2025, 09:54
Pendulum je napisao/la:

+101
+102
+103

Napokon da vidim kod nas ovo! Ovako se gradi velika priča! :bih:

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 25 feb 2025, 10:46

KarlMarx je napisao/la:
25 feb 2025, 10:00
juka55 je napisao/la:

+101
+102
+103

+104 :bih:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 feb 2025, 10:46

Sta je raja sa Djordjevicem,sve se vise prica da mu je takva povreda da on moze zaboraviti na ozb fudbal.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 25 feb 2025, 10:54

mma_hz je napisao/la:
25 feb 2025, 10:46
Sta je raja sa Djordjevicem,sve se vise prica da mu je takva povreda da on moze zaboraviti na ozb fudbal.
e to se samo nama moze desiti

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 25 feb 2025, 10:56

mma_hz je napisao/la:
Ahilova tetiva, oporavak je dug. Biti će ako Bog da sve ok.

Bubanja spreman može igrati.

L'otavo re di Roma F.T.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 25 feb 2025, 10:58

H8Z7 je napisao/la:
KarlMarx je napisao/la:
juka55 je napisao/la:

+102
+103

+105
Bubanja spreman može igrati
bolju vijest nisi mogao napisati :ljepota:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 25 feb 2025, 11:05

Kad bi ovako 90% ljudi koji dolaze na stadion razmišljali, gdje bi nam bio kraj.

Kod nas je, nažalost, suprotno - 10% ljudi ovako razmišlja a ostali bi da neko ko je tu 8 mjeseci (ili godinu dana) osvoji odmah duplu krunu i da proda igrača za 5mil€.

Poslije prvog lošeg pasa, poslije prvog neriješenog rezultata - psuje se, pljuje se, daju se otkazi (najboljim npr) igračima i šta sve ne.

Konačno ove sezone imamo najboljeg trenera koji je došao u PLBiH, konačno (barem tako izgleda) da se treneru i Mirviću "vizija" poklapa (vjerovatno to tako izgleda jer Zekić, za razliku od prijašnjih trenera, zna šta hoće/šta mu treba i to traži od Mirvića) i jedino što mi kao navijači/simpatizeri treba da radimo u ovom trenutku je da saburamo. Da nas što više dolazi na stadion, sve ispod 7-8 hiljada bez obzira s kim igramo, treba da bude pod moranje.

Što kažeš, poslije 2 sezone Zekića na klupi našeg Sarajeva - tek onda možemo suditi čovjeku.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 25 feb 2025, 11:10

benko21 je napisao/la:
25 feb 2025, 10:58
H8Z7 je napisao/la:
KarlMarx je napisao/la:

+103

+105
Bubanja spreman može igrati
bolju vijest nisi mogao napisati :ljepota:
RTCG radila reportažu sa derbija, poslije derbija govorio Bubanja, nema ništa na rukama.

L'otavo re di Roma F.T.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 feb 2025, 11:15

Pendulum je napisao/la:
25 feb 2025, 11:05
Kad bi ovako 90% ljudi koji dolaze na stadion razmišljali, gdje bi nam bio kraj.

Kod nas je, nažalost, suprotno - 10% ljudi ovako razmišlja a ostali bi da neko ko je tu 8 mjeseci (ili godinu dana) osvoji odmah duplu krunu i da proda igrača za 5mil€.

Poslije prvog lošeg pasa, poslije prvog neriješenog rezultata - psuje se, pljuje se, daju se otkazi (najboljim npr) igračima i šta sve ne.

Konačno ove sezone imamo najboljeg trenera koji je došao u PLBiH, konačno (barem tako izgleda) da se treneru i Mirviću "vizija" poklapa (vjerovatno to tako izgleda jer Zekić, za razliku od prijašnjih trenera, zna šta hoće/šta mu treba i to traži od Mirvića) i jedino što mi kao navijači/simpatizeri treba da radimo u ovom trenutku je da saburamo. Da nas što više dolazi na stadion, sve ispod 7-8 hiljada bez obzira s kim igramo, treba da bude pod moranje.

Što kažeš, poslije 2 sezone Zekića na klupi našeg Sarajeva - tek onda možemo suditi čovjeku.
Svijest o tom se gradi svugdje, na fb profilima, na forumima, na kafama, po brijacnicama. Stav ljudi koji stvarno dolaze gledat Sarajevo mora biti jasan. Puna podrška do kraja. Samo slijep čovjek ne vidi da je ovaj trener vrhunski i da konačno imamo i roster koji uz blage korekcije na ljeto će biti prejak i šampionski. Imamo i zajedništvo i ima dosta autoritativnih igrača tipa Gojkovic Bubanja pa i Butic se čini zajeban etc. Sve sto jedna ekipa treba da ima. Pritisak trebamo stvarati protivnicima a ne svojoj ekipi, našu ekipu moramo nositi i osjetiti uvijek.

Ovaj put ne smijemo prokockati šansu da izađemo iz ovog Bh sivila i dovedemo svi skupa klub tamo gdje pripada. Biće usput mnogo prepreka koje su savladive samo i ako budemo svi na istoj strani.

Glupo mi je i razmišljati šta ako potrošimo Zekica. Simptomatično je da bez obzira gdje je radio klub nakon njega je ostajao dobar i posložen. Njegov kvalitet nije samo u vođenju prve ekipe nego u mnogo toga. Pa ko hoce nek primjeti i mlade igrače i visinu transfera i odnos sa medijima i pres konferencije i najave i odmjerenost i da se zna ko šta radi. Prije je sve nekako bilo na horuk. Konačno je ok sto se fudbalske strane price tiče. Sto se tiče popratnih stvari tipa dresovi, karte, Fan shop, ima sve to prostora da se rapsravlja ali to su i dalje popratne stvari. Mene kao navijača i moje bližnje zanima samo rezultat i sistem u fudbalskom smislu sve ove popratne stvari su slatke ali tek nakon sto se ostvari rezultat. Da bi se ostvario dugoročno treba pružiti čovjeku šansu i bez obzira kako ova sezona puna nepravdi i lakrdija završila. A ne sumnjam da će završiti dobro.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 25 feb 2025, 11:21

NajvecaRadosti je napisao/la:
25 feb 2025, 09:21
johntravolta123 je napisao/la:
25 feb 2025, 08:33
Gledam kome istice ugovor
Ono sto bi ja produzio je Soldo i Francis ( moze mnogo pozicija pokrit) ostalo sve pustit Rogic,Mustafic,Serbecic,Balta
Isto mislim,Soldo i Francis trebaju ostati.Nije Kyeremeh neki znalac ali je za nasu ligu vrlo dobar igrac,pogotovo ako sredi papire da bude domaci.Rogic je po meni kvalitetan golman sacekati jos malo s njim.Bolje da on ostane nego Rockov.Ova trojica out,dvojica su vec otpisana.
Bilo bi dobro da nekako Lulic ostane jos jednu sezonu na posudbi,za Pavicica vidjeti.Ima jos 3 mjeseca samo lagano.

Imamo mi dosta igraca na posudbi,treba vidjeti kako se Julardzija i Matanovic snalaze.Julardzija je bio solidan jedno vrijeme,Matanovic poceo davati znakove zivota kod Zekica i onda posudba.Tamo 2 gola ima.Ovo ostalo sto je na posudbi ne treba za ozbiljno uzimati,cirkusanti.

Zrinjski za razliku od proslog duela na Kosevu bez usluga 4 najbitnija igraca.Ocekujem da Bilbija bude na visini zadatka.Pobjediti moramo danas,jaci smo 100%
Ne znam sto se sere protiv Roge i koji je razlog?
10 utakmica 7 bez primljenog gola, 2 primio protiv zrinjskog (jedan penal drugi neregularan) i protiv radnika
Ne znam da li iko ima bolju statistiku

Zar nije Francis vec dobio papire nase, nije on vise stranac ja mislim
Lulic ima otkupnu klauzulu 300-400k eura ja msm, a Pavicic je trenutno predobar i ako ima bilo kakva opcija da se ostavi ja bi ga ostavio (ako Zekic zeli)

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 25 feb 2025, 11:23

mma_hz je napisao/la:
ja sam od druga sto radi u klinici jednoj dobio info da dolazi svaki dan na terapije i onu struju, i da ne izgleda nimalo dobro. Kaze da po ovom trenutnom sto vidi, nema od oporavka nista bar do jeseni, a i sam momak je mentalno pao u depru.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 25 feb 2025, 11:36

Peticija da se zabrani pisat misljenje drugara i informacije drugara kako neki igrac nece da igra, da je povrijedjen, da je bilo koji qrac.
u 95% slucajeva je pogresno, jer mi da znamo i da smo strucni ne bi bili na forumu vec bi bili tamo negdje i radili umjesto gledali.

Haj sto je suplja nego moze neko da cita sa strane (evo zrinjski) i gleda, Bubanja slomio ruku takticku opciju pripremit mozes ako je stvarno tako, valjda je logicnije da se ne zna tako nesto i da klubovi ne znaju sta da ocekuju

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 25 feb 2025, 11:44

bvsic je napisao/la:
25 feb 2025, 11:36
Peticija da se zabrani pisat misljenje drugara i informacije drugara kako neki igrac nece da igra, da je povrijedjen, da je bilo koji qrac.
u 95% slucajeva je pogresno, jer mi da znamo i da smo strucni ne bi bili na forumu vec bi bili tamo negdje i radili umjesto gledali.

Haj sto je suplja nego moze neko da cita sa strane (evo zrinjski) i gleda, Bubanja slomio ruku takticku opciju pripremit mozes ako je stvarno tako, valjda je logicnije da se ne zna tako nesto i da klubovi ne znaju sta da ocekuju
pa sta je poenta foruma onda ako necemo pisati sta smo culi, dijeliti misljenja itd? Nije ti ovo kli x da svi samo ovjerene vijesti objavljuju
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 25 feb 2025, 11:48

plisek je napisao/la:
25 feb 2025, 11:44
bvsic je napisao/la:

pa sta je poenta foruma onda ako necemo pisati sta smo culi, dijeliti misljenja itd? Nije ti ovo kli x da svi samo ovjerene vijesti objavljuju
Ako je poenta foruma ko ce vise slagati, onda sve ok

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 25 feb 2025, 11:52

bvsic je napisao/la:
25 feb 2025, 11:48
plisek je napisao/la:
25 feb 2025, 11:44
bvsic je napisao/la:

Ako je poenta foruma ko ce vise slagati, onda sve ok
vazi buraz od danas svaki put kad nesto krenem objavit izvadim potvrdu o nekaznjavanju, cipsovu potvrdu i upitam tebe jel smijem objaviti
Mojne se ljutit burazeru al forum i jest za ovoga :D
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 25 feb 2025, 12:00

Ako je istina da je Ahilova tetiva oporavak je dug. Kimpembe recimo bio je van terena skoro dvije godine.
Detaljnije o procesu liječenja i oporavka Ahilove tetive imate ovdje.
https://www.hss.edu/conditions_achilles ... juries.asp

L'otavo re di Roma F.T.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 25 feb 2025, 12:12

plisek je napisao/la:
25 feb 2025, 11:23
mma_hz je napisao/la:
ja sam od druga sto radi u klinici jednoj dobio info da dolazi svaki dan na terapije i onu struju, i da ne izgleda nimalo dobro. Kaze da po ovom trenutnom sto vidi, nema od oporavka nista bar do jeseni, a i sam momak je mentalno pao u depru.
kako kad je forum rekao da bi trebao do derbija biti spreman. Nije ga Zekić uvodio, vjerovao više Mehmedoviću.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Dave, Google Adsense [Bot], juka55, Majestic-12 [Bot], nedimmmm1337, stokastoka23 i 23 gosta.