procitao zekic forum i rekao eh sad cu i zajeatErosViverosViv je napisao/la: ↑25 feb 2025, 12:12kako kad je forum rekao da bi trebao do derbija biti spreman. Nije ga Zekić uvodio, vjerovao više Mehmedoviću.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
procitao zekic forum i rekao eh sad cu i zajeatErosViverosViv je napisao/la: ↑25 feb 2025, 12:12kako kad je forum rekao da bi trebao do derbija biti spreman. Nije ga Zekić uvodio, vjerovao više Mehmedoviću.
Samo nek se iz kluba oglase, a ne da zavlače, kao što su radili ranijih godina.I na onam medicinskom biltenu, što bude na stranici kluba, Hadžibajrić kaže stanje samo nekih povrijeđenih, ne svih.H8Z7 je napisao/la: ↑25 feb 2025, 12:00Ako je istina da je Ahilova tetiva oporavak je dug. Kimpembe recimo bio je van terena skoro dvije godine.
Detaljnije o procesu liječenja i oporavka Ahilove tetive imate ovdje.
https://www.hss.edu/conditions_achilles ... juries.asp
Načuo sam i ja za to, eh sad jel zbog rusa ili zbog toga sto je borac dogurao dokle je dogurao ne znam. Ja mislim da osvajac kupa ide u kvalifikacije za EL
borac zeljeznicar ja kako vidimEastMadness je napisao/la: ↑25 feb 2025, 13:58ma kup je obecan plavim kujama. Ako prodjes zrinjskog ceka te borac.
Bravo Duška, sve rečeno.jurisicduska je napisao/la: ↑24 feb 2025, 23:15Kako god završilo, nastaviti podržavati klub, trenera i igrače. Tako se gradi ekipa sistem i osvajaju trofeji. Zekic je tu 8 mjeseci. Kad bude 3 godine tu nešto ćemo MORATI, sad ne moraju ništa sto se mene tiče osim pristupa i odnosa. Ja ću ih podržavati uprkos porazima a ne treba zaboraviti da ove sezone imamo samo jedan a i taj ne bi bio da je svirnuo šta je trebao.
Joj, to bi tek cirkus bio.Oni da uzmu trofej, sa nikakvim ulaganjima naspram nas.EastMadness je napisao/la: ↑25 feb 2025, 13:58ma kup je obecan plavim kujama. Ako prodjes zrinjskog ceka te borac.
EastMadness je napisao/la: ↑25 feb 2025, 13:58ma kup je obecan plavim kujama. Ako prodjes zrinjskog ceka te borac.
4ti po vrijednosti u ligi. To su samo suplje njihove.luckystrike je napisao/la: ↑25 feb 2025, 14:26pogrešna je priča o konama i "nikakvim ulaganjima", troše i oni ozbiljne novce, samo što im se uloženo ne vraća, pa stvaraju narativ da su bez ulaganja. krpe se oni iz raznih izvora, formalnih i neformalnih.
osim toga, ne bi bio cirkus, osvajali su npr. kupove Engleske u posljednjih 10-ak godina i Wigan i Portsmouth, i Birmigham i Swansea, pa šta je trebalo da stave "ključ u bravu" Liverpool, City, Chelsea?
Realno nikad bolja atmosfera nije bila izmedju tribina, igraca i trenera.eccehomo je napisao/la: ↑25 feb 2025, 14:03Bravo Duška, sve rečeno.jurisicduska je napisao/la: ↑24 feb 2025, 23:15Kako god završilo, nastaviti podržavati klub, trenera i igrače. Tako se gradi ekipa sistem i osvajaju trofeji. Zekic je tu 8 mjeseci. Kad bude 3 godine tu nešto ćemo MORATI, sad ne moraju ništa sto se mene tiče osim pristupa i odnosa. Ja ću ih podržavati uprkos porazima a ne treba zaboraviti da ove sezone imamo samo jedan a i taj ne bi bio da je svirnuo šta je trebao.
Nadam se da ce takva ostati, i ako zavrsimo treci i ne osvojimo kup.Pena je napisao/la: ↑25 feb 2025, 14:43Realno nikad bolja atmosfera nije bila izmedju tribina, igraca i trenera.eccehomo je napisao/la: ↑25 feb 2025, 14:03Bravo Duška, sve rečeno.jurisicduska je napisao/la: ↑24 feb 2025, 23:15Kako god završilo, nastaviti podržavati klub, trenera i igrače. Tako se gradi ekipa sistem i osvajaju trofeji. Zekic je tu 8 mjeseci. Kad bude 3 godine tu nešto ćemo MORATI, sad ne moraju ništa sto se mene tiče osim pristupa i odnosa. Ja ću ih podržavati uprkos porazima a ne treba zaboraviti da ove sezone imamo samo jedan a i taj ne bi bio da je svirnuo šta je trebao.