To je tema za sebe
Stručni štab je malo nahlađen?!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
To je tema za sebe
Čvrsto vjerujem i nadam se, da SŠ i svi u klubu zanju šta rade, što se toga tiče.
Prije bih rekao da je u pitanju manjak samopouzdanja ali hajde vidjet ćemo.
Ima paracetamol. Heh.
Sve će se samo reći.mamonelafo je napisao/la: ↑25 feb 2025, 13:56Čvrsto vjerujem i nadam se, da SŠ i svi u klubu zanju šta rade, što se toga tiče.
Samo da je nekog prodat i uzet neku lovu.
Fočo i ostali juniori ne bi meni ni trenirali sa prvim tim,dok ne uvežu 5 pobjeda u nizu,sram da ih bude.
Izgleda da je to treniranje sa prvim timom krajnje kontraproduktivno za njih.gegenpressing je napisao/la: ↑25 feb 2025, 15:24Fočo i ostali juniori ne bi meni ni trenirali sa prvim tim,dok ne uvežu 5 pobjeda u nizu,sram da ih bude.
Nema nikakve veze to sto pises.gegenpressing je napisao/la: ↑25 feb 2025, 15:24Fočo i ostali juniori ne bi meni ni trenirali sa prvim tim,dok ne uvežu 5 pobjeda u nizu,sram da ih bude.
Njima su se trebali papiri uručiti nakon epskog plasmana,zajedno sa Ćurićem,i tzv scoutima,koji muzu klub a sprdaju se na mini nogometu,vjeruj ti meni.bhsport je napisao/la: ↑25 feb 2025, 16:11Nema nikakve veze to sto pises.gegenpressing je napisao/la: ↑25 feb 2025, 15:24Fočo i ostali juniori ne bi meni ni trenirali sa prvim tim,dok ne uvežu 5 pobjeda u nizu,sram da ih bude.
Ne moze Fočo sam, niko ne izbaci 11 juniora u prvi tim.
Ako izadju 1,2 iz generacije vrh.
Zbog takve logike nemamo omladinaca u nemamo koga ni prodati.
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Cwirek, Google Adsense [Bot], Levin, Napaceni87 i 64 gosta.