Tad su bili izraziti favoriti za osvajanje kupa voljene BiH
Da, jedan je bio svjetski covjek, dok je drugi bio junak sa ploče!Lecler je napisao/la: ↑25 feb 2025, 14:17To je njihov nivo komunikacije. Kursadžijeguadalupe je napisao/la: ↑25 feb 2025, 14:14
Pa vidi papak, covjek je normalno pitao, ali to sto vam neko istinu saspe vi odma po seljakluku. Osim je bio na klupi Partizana dok se uveliko pucalo po gradu i dao je ostavku tek nakon osvojenog kupa Jugoslavije na klupi Partizana ( 21 maja se igrala utakmica 1992), na istoj je znacio sjedio i nakon sto je Grbavica zapaljena. Također dao je ostavku na klupi Jugoslavije, kada se vec uveliko (ne zvanicno) znalo da su izbaceni sa prvenstva Evrope. Vidi dosta dobrih stvari je Ivica uradio, ali ovo su cinjenice.
Nije to nista novo, kroz cijelu historiju su na isti nacin stvarali bajke i mitove. Pa evo godinama su prozivali Manijake za osnivanje grupe, potezali onaj famozni TM88, a 95% njih ne zna ni osnovne cinjenice o historiji sopstvene grupe.
Kolega i sam znas da od malog nema nista kao ni od onog sto nece da jede sa igracimasvrakino1921 je napisao/la: ↑25 feb 2025, 15:31Ognjen
Laušević
Datum rođenja: 11.10.2005.
Mjesto rođenja: Beograd
Državljanstvo: SRB
Pozicija: Napad
Bivši klubovi: Teleoptik U-19
Tako je Ogi kralju naš
Naša nova zlatna koka
KmeeeeeTeaM87 je napisao/la: ↑25 feb 2025, 15:34https://www.klix.ba/sport/nogomet/navij ... /250225137
Nismo isti niti cemo ikad biti
To u vašim snovima svjetski. Grac je u Austriji bitan ko kod nas KalesijaTifo je napisao/la: ↑25 feb 2025, 15:21Da, jedan je bio svjetski covjek, dok je drugi bio junak sa ploče!Lecler je napisao/la: ↑25 feb 2025, 14:17To je njihov nivo komunikacije. Kursadžijeguadalupe je napisao/la: ↑25 feb 2025, 14:14
Pa vidi papak, covjek je normalno pitao, ali to sto vam neko istinu saspe vi odma po seljakluku. Osim je bio na klupi Partizana dok se uveliko pucalo po gradu i dao je ostavku tek nakon osvojenog kupa Jugoslavije na klupi Partizana ( 21 maja se igrala utakmica 1992), na istoj je znacio sjedio i nakon sto je Grbavica zapaljena. Također dao je ostavku na klupi Jugoslavije, kada se vec uveliko (ne zvanicno) znalo da su izbaceni sa prvenstva Evrope. Vidi dosta dobrih stvari je Ivica uradio, ali ovo su cinjenice.![]()
ONSA je ovo poslala još prije nego je počela utakmica, kod njih na portalu izlazi danas. Što liluckystrike je napisao/la: ↑25 feb 2025, 15:45bezobrazan naslov na k'ixu, inače ultra-plavom portalu, od urednika do vlasnika koji se na slikama iz lože može prepoznati.
navijač sam Sarajeva i nikad ne bih uradio predmetno a ovako sam etiketiran.
srećom, odavno ne čitam navedeno sr@nje od portala.
qurcina od portala, placenicki.. mutivode obicne, a za ovo subjektivno pisanje im ebem mamu novinarsku (ne)objektivnuluckystrike je napisao/la: ↑25 feb 2025, 15:45bezobrazan naslov na k'ixu, inače ultra-plavom portalu, od urednika do vlasnika koji se na slikama iz lože može prepoznati.
navijač sam Sarajeva i nikad ne bih uradio predmetno a ovako sam etiketiran.
srećom, odavno ne čitam navedeno sr@nje od portala.
Trenutno korisnika/ca: BungaBum, supervizor i 24 gosta.