Kad se sjetim samo sta si za Muftica pisaoBrkooo je napisao/la: ↑25 feb 2025, 16:50@Levin, Mi problem sa zasticenim godistem vec imamo. Sreca ili nesreca je sto je Sukilovic zasticeno godiste, pa se to nekako krpi..
Foco, Sabic, Kolic itd, nisu igraci ni za federalne lige.
Da nema pravila o zasticenom godistu, sva trojca, vjerovatno ne bi ni prisli prvom timu.
Prica se o Sabicu, talenat ovo ono, a on ima snage za maksimalno 10-15 minuta ozbiljnog fudbala. Udje na derbi u drugom poluvremenu i u tom trenutku izgleda iscrpljeno kao da je prije toga trcao maraton. Evo danas je dobio sansu protiv Kruseva, citavo jedno poluvrijeme, pa je bio jedan od najgorih na terenu. O cemu onda pricamo?
Zrinjski je dao sansu Topicu, pa je on odmah pokazao kvalitet i sad je jedan od najboljih igraca u citavoj ligi.
Imam osjecaj da mnogi nasi navijaci, uopste ne gledaju treninge i utakmice i onda napamet komentarisu i hoce "na silu" da Coric gura nekog, samo zato sto je taj neko mlad. Nije ni Coric slijep, nije ni Rahimic pa da ne vide ove stvari o kojima pisem.
Jedini mladi igrac koji izgleda dovoljno zrelo i koji ne smeta na terenu je ovaj Lausevic. Cak i poslije teske povrede koju je imao, kod njega se primjeti da je napredovao. Zao mi je sto nije otisao na posudbu u neku ekipu gdje ce biti prvi napadac, minutaza mu je potrebna..

Pored Sabica je usao i Dangubic, ma iskreno ne znam jel loptu dotakao. Ali nije sporan i odise talentom.
Nije slijep, ali ne vidi da mu je Al Jaber na klupi iako je za klasu bolji od ostalih.
Mircevski, Odinaka, ubise talentom vjerovatno i Mahmic klasa za Semdina.
I ne mozes Kolica koji je preko babe dosao do prvog tima staviti u isti kos sa Focom npr.