FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
48
29%

Ukupno glasova: 168

SamoDaKazeem
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SamoDaKazeem » 25 feb 2025, 21:28

I kažu lako je Borcu njih Vico gura,nas Tramp da gura luzeri ostaju luzeri.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 feb 2025, 21:28

Mig_Mig je napisao/la:
25 feb 2025, 21:25
jurisicduska je napisao/la:
25 feb 2025, 21:23
A oni su nama kao napravili priliku ?
Dajte ba molim vas. Ništa oni nisu napravili , nisu prešli centar.
Imali smo vise od igre sigurno u prvom poluvrmenu, Zrinjski se nije vidio.
Nadam se prije svega rastrcanijem drugom poluvremenu i da Mehmedovic ostane u svlačionici.
Kapi za oči.. mozda progledas drugo poluvrijeme..
Šta su uradili oni. Koja akcija koja šansa koja minuta ?
Znam da ste jedva dočekali ali ovo poluvrijeme se nije znalo Ko je gora ekipa. Kako mi nismo ništa odigrali Zrinjskom nisu ni oni nama. Jednostavno su dobili poklon penal.
Inače nisu bili u šansi da upute sut na gol prije tog.
I to je jedina istina, a sto se to pokušava drugačije predstaviti i sto izađete iz rupa samo kad Sarajevo igra ispod nivoa to je druga stvar.

Neka te Zekicu 20 godina slijedecih.
Vidjet ćemo drugo poluvrijeme. Nigdje na svijetu nisam vidio mentalitet da se kuka u 45 minuta ima još da se igra. Završit će 3:1 onda ćete svi u rupe opet.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 25 feb 2025, 21:28

Tekma nista-nista.

Glup penal,ali cist ko suza,lijevom nogom po nogama. Ne lupajte da nije penal.

S mrtvim zeljom moze sto sansi,ovdje naravno ne.

Kako ce i moci s mrtvim Mehmedovicem kao kreativcem. Kakav je zeljo tim pokazuje i to da se ovaj mali tamo nesto ko vidio.

Mali je odron i bjezi od lopte.
Nervozni smo komplet ali niko bez glave kao on.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 25 feb 2025, 21:29

SamoDaKazeem je napisao/la:
25 feb 2025, 21:28
Kad pobijedimo imas 1 komentar

Kad gubimo 22

SAmodakazem da je tako, ne ljuti se3 :bih:
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 25 feb 2025, 21:29

Beganović ne može igrati ovu 3 5 2, ne zna ofanzivno lik ništa a mora sam držati stranu, bolje bi sa Kyeremehom bilo.

Fali Đorđević baš mnogo, patimo se bez njega u iznošenju lopte, Mehmedović i Lulić ne mogu zajedno igrat
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 25 feb 2025, 21:32

Meni je prejako kako oni igraju istu formaciju godinama i koji god trener da im dodje isto igraju i opet dominiraju za razliku od nas koji ne mozemo sastaviti par tekmi u nizu da kazes evo to je to.Mi se i dalje trazimo a mjesec februar.Smjesno vise sta pricati.Guli sa ovim Karlom ne moze igrati u napadu.Ni jedan ni drugi ne mogu u duelu nista a i bezveze se vracaju na centar po loptu jer ona trojica u sredini ne znaju nista organizovati i onda lopta ide na Kupresaka i on centrira i tako zavrsava svaka nasa akcija.Nek gurne tog Gruzijca i Keremeha da se nesto pokusa uraditi na trku jer ovo je ocaj i ako veceras izgubimo sezona je gotova.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 25 feb 2025, 21:32

Ne treba samo psovati.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 25 feb 2025, 21:33

feniksptica je napisao/la:
25 feb 2025, 21:29
SamoDaKazeem je napisao/la:
Kad pobijedimo imas 1 komentar

Kad gubimo 22

SAmodakazem da je tako, ne ljuti se3 :bih:
Frajer nikad nista pozitivno nije napisao,kona smrdljiva ili je dotakao dno zivota pa sam sebe mrzi,ja mislim da ga majka rodjena mrzi.

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 25 feb 2025, 21:33

Nista s nicim i jedna i druga ekipa. Prije penala sam imo utisak da su ovi dosli samo da se brane i da vrijeme trose i onda onaj gmizavac bilbija poceo da provocira a ovi nasi nasjeli na njwgovu seljacku i izgubili koncentraciju. Penal glup ko kuca ali sta je tu je. Idemo dalje

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 25 feb 2025, 21:35

ubipara je napisao/la:
25 feb 2025, 21:33
Nista s nicim i jedna i druga ekipa. Prije penala sam imo utisak da su ovi dosli samo da se brane i da vrijeme trose i onda onaj gmizavac bilbija poceo da provocira a ovi nasi nasjeli na njwgovu seljacku i izgubili koncentraciju. Penal glup ko kuca ali sta je tu je. Idemo dalje
Evo najbolje covjek opisao,ja kontao da su odigrali kao real,reko mozda nemam oci koliko ih nahvalise ovdje,mi smo barem nesto pokusavali oni nista.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 25 feb 2025, 21:35

Mig_Mig je napisao/la:
25 feb 2025, 21:23
A oni su nama kao napravili priliku ?
Dajte ba molim vas. Ništa oni nisu napravili , nisu prešli centar.
Imali smo vise od igre sigurno u prvom poluvrmenu, Zrinjski se nije vidio.
Nadam se prije svega rastrcanijem drugom poluvremenu i da Mehmedovic ostane u svlačionici.
Znam da ste jedva dočekali ali ovo poluvrijeme se nije znalo Ko je gora ekipa. Kako mi nismo ništa odigrali Zrinjskom nisu ni oni nama. Jednostavno su dobili poklon penal.
I to je jedina istina, a sto se to pokušava drugačije predstaviti i sto izađete iz rupa samo kad Sarajevo igra ispod nivoa to je druga stvar.

Vidjet ćemo drugo poluvrijeme. Nigdje na svijetu nisam vidio mentalitet da se kuka u 45 minuta ima još da se igra. Završit će 3:1 onda ćete svi u rupe opet.
Upravu si djelimicno.Sto se tice igre sa hloptom. Ali pratis li njihove kretnje, pozicioniranja, zatvaranja, igru bez lopte? Sta se desava kad nam izadju gore? Ne znamo sta cemo sa nje jel tako? Tjeraju nas da izgledamo ko amateri.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 feb 2025, 21:36

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
25 feb 2025, 21:35
Mig_Mig je napisao/la:

Upravu si djelimicno.Sto se tice igre sa hloptom. Ali pratis li njihove kretnje, pozicioniranja, zatvaranja, igru bez lopte? Sta se desava kad nam izadju gore? Ne znamo sta cemo sa nje jel tako? Tjeraju nas da izgledamo ko amateri.
Ista je stvar i s druge strane i mi smo njih defanzivno zatvorili nisu ni oni pasa sastavili.

Evo Zekic je reagovao nadamo se da ćemo moći nametnut se. Hajmo podržat ekipu do kraja.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 25 feb 2025, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.

KosevoZove
Kontakt:

Post Postao/la KosevoZove » 25 feb 2025, 21:36

Ljudi sto se prije pomirimo nama je 3 mjesto u ligi plafon, to je cinjenica, a kup vidjet cemo sta mozemo uraditi , ovo za sada je ocaj sami.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 25 feb 2025, 21:37

f0rest1946 je napisao/la:
25 feb 2025, 21:27
Da bas kao Zrinjski nije ništa uradio a sta smo mi to uradili bgti????
Mi smo imali incijativu i imali smo dvije polu prilike, a prnal ja ti garantujem da nikad nijedan sudija nikad nece dosudit penal u mostaru na 0-0 protiv zrinjskog nikad..

Zrinjski nije nista uradio, radi igre ko zrinjskog ki u evropi nemozemo nista..

Onajav udarac po nogama od strane bilbije i udaranje sa ledja i udaranje igraca bez lopte ni zuti karton

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 25 feb 2025, 21:37

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
25 feb 2025, 21:35
Mig_Mig je napisao/la:

Oni igraju kako im odgovara, znaju šta hoće.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 25 feb 2025, 21:39

Manuel je napisao/la:
25 feb 2025, 21:32
Meni je prejako kako oni igraju istu formaciju godinama i koji god trener da im dodje isto igraju i opet dominiraju za razliku od nas koji ne mozemo sastaviti par tekmi u nizu da kazes evo to je to.Mi se i dalje trazimo a mjesec februar.Smjesno vise sta pricati.Guli sa ovim Karlom ne moze igrati u napadu.
Tacno mijenjaju se Treneri a Zrinsjki igra isto..Sarajevo izgubljeno nervozno ne mogu 2 pasa sastavit nevjerovatno da niko u veznom ne moze loptu da zadrzi da nesto kreira svi nesto soliraju bacaju duge lopte al u bunar

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 25 feb 2025, 21:39

Saburom je Džennet ograđen.
The saddest thing in life is wasted talent.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 feb 2025, 21:40

Evo bolje već izgleda
Biće ovo dobro
Nema veze kako god bilo. Samo podrška !!!!

Oni ovo grade godinama. Mi 8 mjeseci.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 25 feb 2025, 21:41

Manuel je napisao/la:
Meni je prejako kako oni igraju istu formaciju godinama i koji god trener da im dodje isto igraju i opet dominiraju za razliku od nas koji ne mozemo sastaviti par tekmi u nizu da kazes evo to je to.Mi se i dalje trazimo a mjesec februar.Smjesno vise sta pricati.Guli sa ovim Karlom ne moze igrati u napadu.Ni jedan ni drugi ne mogu u duelu nista a i bezveze se vracaju na centar po loptu jer ona trojica u sredini ne znaju nista organizovati i onda lopta ide na Kupresaka i on centrira i tako zavrsava svaka nasa akcija.Nek gurne tog Gruzijca i Keremeha da se nesto pokusa uraditi na trku jer ovo je ocaj i ako veceras izgubimo sezona je gotova.
Svaki novi trener koji im dođe, samo nastavi i nasloni se na formaciju koja je ranije dobro funkcionisala. Zato i imaju rezultate u kontinuitetu.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 25 feb 2025, 21:41

zgembo89 je napisao/la:
25 feb 2025, 21:39
Manuel je napisao/la:
Meni je prejako kako oni igraju istu formaciju godinama i koji god trener da im dodje isto igraju i opet dominiraju za razliku od nas koji ne mozemo sastaviti par tekmi u nizu da kazes evo to je to.Mi se i dalje trazimo a mjesec februar.Smjesno vise sta pricati.Guli sa ovim Karlom ne moze igrati u napadu.
Tacno mijenjaju se Treneri a Zrinsjki igra isto..Sarajevo izgubljeno nervozno ne mogu 2 pasa sastavit nevjerovatno da niko u veznom ne moze loptu da zadrzi da nesto kreira svi nesto soliraju bacaju duge lopte al u bunar
Ma nemas brate igraca koji je koliko toliko jak na lopti.Poslije Rahmanovica mi takvog igraca vise nemamo i zato nema ni trofeja a da ne spominjem ovo bunarenje koliko to gledamo iz tekme u tekmu.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, Tarapi, ubipara, Velo6 i 61 gost.