Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Pa dodaj kljuharo
Tako je, odmah se vrati karma čovjeku.
Žgoljo je postao pravo sebičan
Zadnja izmjena: Pensioner26, dana/u 25 feb 2025, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
- wadethegreat
- Kontakt:
Kako je Palmer pao u formi sve je on ovo sa lakocom prije pospremao.
- wadethegreat
- Kontakt:
Kad nece onda bas nece hahahaha.
Sa druge strane Neto u odlicnoj formi.
Sa druge strane Neto u odlicnoj formi.
Zadnja izmjena: wadethegreat, dana/u 25 feb 2025, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Dobro je dobićemo ovo, ali Palmer me ozbiljno zabrinjava. Igra kao da je pod uticajem ilegalnih supstanci
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
- wadethegreat
- Kontakt:
Morao je pasti kad tad.Majstorinho je napisao/la: ↑25 feb 2025, 21:54Dobro je dobićemo ovo, ali Palmer me ozbiljno zabrinjava. Igra kao da je pod uticajem ilegalnih supstanci
Bitno je da je i dalje u tim pozicijama dici ce se forma.
- Pensioner26
- Kontakt:
Koliko je smiješno vidjeti kad postignu gol, lafo gestikulišu navijačima rukom “samo pričajte”. Pa vodite protiv mrtvog Southamptona
- wadethegreat
- Kontakt:
I ja to gledamPensioner26 je napisao/la: ↑25 feb 2025, 22:03Koliko je smiješno vidjeti kad postignu gol, lafo gestikulišu navijačima rukom “samo pričajte”. Pa vodite protiv mrtvog Southamptona

Sreca ide im laksi raspored mogu ovako slaviti jedan period

Ide jedno kolo zato kad dođu gostovanja protiv Arsenala, Nottingham Forresta, Newcastlea tu će po običaju izgubiti kao kod većine teških gostujućih utakmica i tako je godinama sa nama.wadethegreat je napisao/la: ↑25 feb 2025, 22:04I ja to gledamPensioner26 je napisao/la: ↑25 feb 2025, 22:03Koliko je smiješno vidjeti kad postignu gol, lafo gestikulišu navijačima rukom “samo pričajte”. Pa vodite protiv mrtvog Southamptona.
Sreca ide im laksi raspored mogu ovako slaviti jedan period![]()
Mnogo sebican, cist zicer za Nkunkua i ne dodaje mu tako je bilo i na prosloj utakmici i isto Nkunku. Kao sto forumasi kazu treba ga klupirati ali nece se nikad desitPensioner26 je napisao/la: ↑25 feb 2025, 21:40Pa dodaj kljuharo
Inace Neto nam je u zadnje vrijeme najbolji igrac. Na stranu gol ali zalagnje i igra
- Pensioner26
- Kontakt:
Tu će biti gestikulacije ali iz analne šupljine, sve su prilike.TheShed je napisao/la: ↑25 feb 2025, 22:07Ide jedno kolo zato kad dođu gostovanja protiv Arsenala, Nottingham Forresta, Newcastlea tu će po običaju izgubiti kao kod većine teških gostujućih utakmica i tako je godinama sa nama.wadethegreat je napisao/la: ↑25 feb 2025, 22:04I ja to gledamPensioner26 je napisao/la: ↑25 feb 2025, 22:03Koliko je smiješno vidjeti kad postignu gol, lafo gestikulišu navijačima rukom “samo pričajte”. Pa vodite protiv mrtvog Southamptona.
- wadethegreat
- Kontakt:
Imaju dvije protiv KopenhagenaTheShed je napisao/la: ↑25 feb 2025, 22:07Ide jedno kolo zato kad dođu gostovanja protiv Arsenala, Nottingham Forresta, Newcastlea tu će po običaju izgubiti kao kod većine teških gostujućih utakmica i tako je godinama sa nama.wadethegreat je napisao/la: ↑25 feb 2025, 22:04I ja to gledamPensioner26 je napisao/la: ↑25 feb 2025, 22:03Koliko je smiješno vidjeti kad postignu gol, lafo gestikulišu navijačima rukom “samo pričajte”. Pa vodite protiv mrtvog Southamptona.

Izvini, zaboravio sam. Protivnik po mjeri za nas, haha.
Kad misli Palmera malo klupirat,frajer se izgubio vec 5 tekmi..
Da igraju protiv jaceg protivnika ,strahovao bi na ovih 3:0
Da igraju protiv jaceg protivnika ,strahovao bi na ovih 3:0

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Nije ni Kopenhagen baš kanta za nabijanje. Zanima me kakav će sastav ćelo izvesti kad je sve poslao na posudbu
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
- wadethegreat
- Kontakt:
Ova i jos Lester i to bi bilo to od pobjeda
Koke cemo jos mlatnuti.

Koke cemo jos mlatnuti.
Bez obzira na lošu formu, opet su na poziciji koja vodi u LP dogodine. Srećom ni ostali ne briljiraju.
Probati dobiti Leicester u narednom kolu, što bi značilo minimalan skok na 4. mjesto (Forest i City igraju međusobni dvoboj), pa ako se i Kopenhagen izbaci, dočekati utakmicu sa Arsenalom u dobrom raspoloženju. Ko zna...
Definitivno Marescu treba nogirati na kraju sezone, pogotovo ako se bude igrala Liga prvaka, jer taj lik nije kapacitet ni za PL, a ne za taj nivo.
Probati dobiti Leicester u narednom kolu, što bi značilo minimalan skok na 4. mjesto (Forest i City igraju međusobni dvoboj), pa ako se i Kopenhagen izbaci, dočekati utakmicu sa Arsenalom u dobrom raspoloženju. Ko zna...
Definitivno Marescu treba nogirati na kraju sezone, pogotovo ako se bude igrala Liga prvaka, jer taj lik nije kapacitet ni za PL, a ne za taj nivo.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- wadethegreat
- Kontakt:
Ja ti garantujem da Maresca nece otici i ako bude 6ti a kamoli da udjemo u LPjose je napisao/la: ↑27 feb 2025, 08:37Bez obzira na lošu formu, opet su na poziciji koja vodi u LP dogodine. Srećom ni ostali ne briljiraju.

Meni je ova sezona kombinacija njegove tvrdoglavosti, ne rotiranje i onda ove povrede kao slag na tortu.
Karma nas je strefila za jako los prelazni rok i za vjerovanje pogresnim igracima.
Meni je Maresca solidan trener svi su negdje poceli i mali svoju prvu utakmicu u ovom takmicenju onom.
Vidjet cemo ali ja sam uvjeren da ona dvojica mu nece dati otkaz.
Mani Maresca nije loš trener...jedino što ja lično imam utisak da nema stav,da previše povlađuje ovima u upravi,da nema slobodu u odlučivanju i da nema mhuda da se izbori za nju..i tu si odmah ograničen..vidiš da nešto ne ide a tjeraju te da to forsiraš..jednostavo pichka si..nemaš svoj stav ..
- wadethegreat
- Kontakt:
- Pensioner26
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.