Slazem se odlicno smo spremni al premalo igramo previse se uzdamo u igru izbi nabi pa da lomimo protivnike tempom. Moramo više igrati fudbal ,pas dupli pas .scholsey je napisao/la: ↑25 feb 2025, 22:41Previše često se brukamo u počecima bitnih tekmi, i o tome bi trebali ozbiljno razmisliti (ovo je do Zekića).
Krdžalić je više nego fin igrač - bez noge bi mi igrao u konkurenciji Mehmedovića.
Kad se manimo šuplje i skontamo da trebamo igrati lopte, tad ćemo krenuti naprijed. Do tad ćemo baliti za nekim, zaboga, automatizovanim sistemima i kontinuitetom.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Belaj je sto cemo dole standardno lose odigrati i ispasti.
Samo ubacit vise kombinatorike vise duplih pasova, kad smo to radili nesto bi i stvorili ovo ostalo je mlin na vodu protivniku
- relativizam
- Kontakt:
Dovedi rahmana i da ga sparimo sa Gojkovicem
Dugo nismo imali ludje igrace
Em znaju em ludi
Dugo nije niko onom tamarinom pickoustom ocitao lekciju kao Gojkovic
Em znaju em ludi
-
- Kontakt:
SupljaMaroonBjelave je napisao/la: ↑25 feb 2025, 22:37E sad fakat na koga je Zekić mislio kad je rekao da pojedinci više neće dobiti priliku za igru?
-
- Kontakt:
Imal ovih sto su se sprdali,pljuvali i pricali da igramo sa Realom? Kako mrzim te ljude to je cudo,ni jednog posta nakon tekme,ostanu vazda popisani i usrani hebo vam Zekic pleme.
-
- Kontakt:
Sta kaze Bilbija smrad Rogicu,kaze ne znas loptu da ispucas. Koliko je Pavicic falio da spusti loptu na zemlju.relativizam je napisao/la: ↑25 feb 2025, 22:49Dovedi rahmana i da ga sparimo sa Gojkovicem
Em znaju em ludi
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 25 feb 2025, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
Steta zbog onako glupog penala komotno smo trebalo dobiti ovo ali ima revans
- feniksptica
- Kontakt:
Jel vrijeme da prestanete gledat neke nerelane brojke koje ne prikazuje realno stanje i da priznate da ke Beganovicu vrijeme za klupe 

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Mujkić će svakako igrati protiv Širokog jer Soldo ima kartone. Da je danas Pavičić igrao laganih 2:0 bi bilo.
A Lulica pa sta je ono onako. Lik nije bio u stanju da iz faula sa polovine terena dobaci do 16
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Bili smo u drugom poluvremenu na momente pravo dobri. U jednom dijelu utakmice je djelovalo da nismo nista pomjerili naprijed u odnosu na proslu godinu, ali ipak na kraju se ispostavilo drugacije.
Danas je najvise skripalo u organizaciji napada. Nema ko da pokrene. Falio je puno Pavicic, Djordjevic vec odavno.
Lulic i Bubanja ne mogu biti organizatori igre. Ili jedan ili drugi, zajedno nikako. Kad su usli Krdzalic i Mustafic, to je izgledalo ofanzivno puno konkretnije.
Ovaj momak Mujkic, pekara Nera, ima čuku. Treba ga gurnuti u for. Kyeremeh puno ozbiljniji od Begana, koji je pao u formi.
Bekovi u ovoj formaciji su jako vazni, ti igraci moraja znati i naprijed i nazad i sa loptom. Kyeremeh mi je nekako najkompletniji za to.
Kupresak je slican Durakovicu, ne zna sa loptom, samo pravolinijsko trcanje i centarsut. Puno ta pozicija škripi. Cak bi mozda Djordjevic to mogao dobro odigrati ili Mustafic, jer ovaj Kupresak izgleda kao trkaca kokos.
Danas je najvise skripalo u organizaciji napada. Nema ko da pokrene. Falio je puno Pavicic, Djordjevic vec odavno.
Lulic i Bubanja ne mogu biti organizatori igre. Ili jedan ili drugi, zajedno nikako. Kad su usli Krdzalic i Mustafic, to je izgledalo ofanzivno puno konkretnije.
Ovaj momak Mujkic, pekara Nera, ima čuku. Treba ga gurnuti u for. Kyeremeh puno ozbiljniji od Begana, koji je pao u formi.
Bekovi u ovoj formaciji su jako vazni, ti igraci moraja znati i naprijed i nazad i sa loptom. Kyeremeh mi je nekako najkompletniji za to.
Kupresak je slican Durakovicu, ne zna sa loptom, samo pravolinijsko trcanje i centarsut. Puno ta pozicija škripi. Cak bi mozda Djordjevic to mogao dobro odigrati ili Mustafic, jer ovaj Kupresak izgleda kao trkaca kokos.
Jesmo fakat odlično spremni - svaka čast, haman ni blizu trenerima prije.bordobijeli je napisao/la: ↑25 feb 2025, 22:44Slazem se odlicno smo spremni al premalo igramo previse se uzdamo u igru izbi nabi pa da lomimo protivnike tempom. Moramo više igrati fudbal ,pas dupli pas .scholsey je napisao/la: ↑25 feb 2025, 22:41Previše često se brukamo u počecima bitnih tekmi, i o tome bi trebali ozbiljno razmisliti (ovo je do Zekića).
Krdžalić je više nego fin igrač - bez noge bi mi igrao u konkurenciji Mehmedovića.
Kad se manimo šuplje i skontamo da trebamo igrati lopte, tad ćemo krenuti naprijed. Do tad ćemo baliti za nekim, zaboga, automatizovanim sistemima i kontinuitetom.
Ali se čudno ponašamo u početku. Nesigurni, isprepadani, nikakvi.. ono, nemoguće da svježije djelujemo poslije poluvremena nego od prve minute - i to nekoliko puta.
Kakogod, mora se igrati lopte, razbiti stereotip. Ne može se biti najbolji uklapajući se u šablon. Ovako možemo biti kakvi smo i bili.
The saddest thing in life is wasted talent.
Solidno izdanje s obzirom da je derbi bio prije tei dana i da su akoro isti igraci igrali. Nije nista izgubljeno. Idemo sad po pobjedu. Kup se mora uzeti iz milion razloga.
liga 10 ce bas ocbrsnuti nase ekipe, kad skontas da ces ima ti Zrinjski 4x, derbi sa Zeljom 4x, Borc 4x Velez 4x 16derbija nimalo jednostavnih gdje moras biti 100% u utakmici 90min, plus kup i ostale ekipe ce uz jace utakmice nadolaziti, a i bit ce vise novca jer svi ce puniti kase kad ti gostuje Sarajevo i Zeljo 2x jos ako se desi da se ovi tereni odrzavaju pa da se napravi jos koji kroz 2-3 sezone liga ce doci na razimu HNL
Nadat se da ce sudjenje da se poboljsa i da gledamo dobre utakmice.
Vecers se pokazalo da Zrinjski, Sarajevo i Borac su dosta odmakli ostatku lige sa kvalitetom. Mi smo Zelju realno trebali dobiti 3 razlike al jbga jos nas koci tezina derbija, a i njima je titula bod protiv nas pa igraju zivotne utakmice.
Uglavnom revans ce biti mega uzbudljiv i sanse su 50/50
Sad u ligi ne dozvoliti da se desava Posusje,Siroki te utakmice se moraju dobijati.
Nadat se da ce sudjenje da se poboljsa i da gledamo dobre utakmice.
Vecers se pokazalo da Zrinjski, Sarajevo i Borac su dosta odmakli ostatku lige sa kvalitetom. Mi smo Zelju realno trebali dobiti 3 razlike al jbga jos nas koci tezina derbija, a i njima je titula bod protiv nas pa igraju zivotne utakmice.
Uglavnom revans ce biti mega uzbudljiv i sanse su 50/50
Sad u ligi ne dozvoliti da se desava Posusje,Siroki te utakmice se moraju dobijati.
Fakat Mujke i Krđa trebaju igrati od prve. Ne znam za Krdžalića da li može, obzirom da skoro godinu i pol nije igrao ali ovako po poluvrijeme je super. Spustiše loptu na zemlju, počeše odigravati i odmah druga prića.
Vidim na forumu "ništa novo".
Gdje ste na stadionu, navijačići?
Gdje ste na stadionu, navijačići?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Loše smo odigrali utakmicu, Zrinjski još gori od nas. Ne obećava ovo, ali šta da se radi, nismo ni navikli na redovne pobjede i trofeje.
bošnjanin
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], amypitar, bvsic, hase73, kogmagie46, SamoDaKazeem i 57 gostiju.