FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Gubilo se 2:0 u petoj minuti. Tad bi svi potpisali da se nekako stigne da se ne izgubi. Ova ekipa mora utrpati 5 komada najmanje da bi bila sigurna. Šta bi
Pa dobro, al dokad ce se vise izvlaciti lekcije

Kounde je direktni krivac za dva gola veceras, a igra 90 minuta.
Ubacivanja Garcije i Fermina je unistilo Barcu veceras, velike greske trenera.
Kladim se da si jedan od onih koji je na 0-2 gasio tv. Kao da je sramota primiti 4 gola od ekipe koja se ravnopravno bori za titulu.
Kako ljudi lagano nekakve oprastaje spominju, oprali ih nisu znali sta ih je snaslo. Usralo ih da im udju 4 gola iz 4 suta i to je to. Na Wandi istim tempom samo paziti sta se radi sa izmjenama.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ma gavi je bas gola kita
- jasonstatham
- Kontakt:
Amaterski, teško amaterski izgubljeno 4:2. Uvijek isto. Opet Celta, opet Betis. Uostalom opet Atletico, opet 90+.
Šta ima više da se uči, o kakvi lekcijama pričamo? Valjda se mogu kontrolisati utakmice?
Atletico je u oba ova gostovanja žestoko razbijen i opet ide kući bez poraza. Niđe veze. Jedino čemu se nadam je da će se vratiti kada bude najviše trebalo- u ligi.
Šta ima više da se uči, o kakvi lekcijama pričamo? Valjda se mogu kontrolisati utakmice?
Atletico je u oba ova gostovanja žestoko razbijen i opet ide kući bez poraza. Niđe veze. Jedino čemu se nadam je da će se vratiti kada bude najviše trebalo- u ligi.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Bitno je na Wandi uzet 3 bobe a ovo večeras halal im bilo
@let3 smara kao i obično, čitajući postove po njemu smo ispali u kupu, ispušili titulu i ispali iz lš već, a ne da se ravnopravno borimo za sva tri trofeja i da sve držimo u našim rukama.
Gavi je očaj, Casado i Fermin su puno korisniji od njega. Jedino je sivonja i nakon povrede.
Na 4:2 fulaš šansu i primaš 2 u šest minuta. Ništa nije izgubljeno ali umjesto rotacije u uzvratu i “odmaranja” par igrača u ključnom dijelu sezone moraš zapeti životom sa najjačim sastavom.
Hansi je vidno bio ljut i razočaran, s razlogom, nadam se da će ih upregnuti još jače sad.
Gavi je očaj, Casado i Fermin su puno korisniji od njega. Jedino je sivonja i nakon povrede.
Na 4:2 fulaš šansu i primaš 2 u šest minuta. Ništa nije izgubljeno ali umjesto rotacije u uzvratu i “odmaranja” par igrača u ključnom dijelu sezone moraš zapeti životom sa najjačim sastavom.
Hansi je vidno bio ljut i razočaran, s razlogom, nadam se da će ih upregnuti još jače sad.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Izgubi bi da si se kladio, nisam gasioBeli98 je napisao/la: ↑25 feb 2025, 23:38Kladim se da si jedan od onih koji je na 0-2 gasio tv. Kao da je sramota primiti 4 gola od ekipe koja se ravnopravno bori za titulu.
Kako ljudi lagano nekakve oprastaje spominju, oprali ih nisu znali sta ih je snaslo. Usralo ih da im udju 4 gola iz 4 suta i to je to. Na Wandi istim tempom samo paziti sta se radi sa izmjenama.

Al 4 komada primiti (od toga dva u prvih 5 miuta, a dva u zadnjih 5) je cisti amaterizam. Sve ostalo je prosipanje iz supljeg u prazno.
Ma ja nisu znali sta ih je snaslo, a uvalili 4 komada Barci

Teški amaterizam na kraju 
Ali ako ovako budu igrali na Wandi prolaze glat

Ali ako ovako budu igrali na Wandi prolaze glat

Sad sam ja kriv sto komentarisem utakmicu u kojoj su primili 4 komada...doduse, mozda sam ih trebao pohvaliti zbog toga

Ma malo je i ovog Atletica pocelo srati. Zabili su sve zivo zadnje dvije utakmice. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Sve mogu progutati ali da Garcia dobije priliku ispred Arauja, e to ne mogu 
Kup ko kup **** od trofeja, apsolutno nebitno takmicenje ali steta kad syebes dobijenu utakmicu. Da oni njih dobiju u ligi, halalio bi im i ispadanje iz kupa.

Kup ko kup **** od trofeja, apsolutno nebitno takmicenje ali steta kad syebes dobijenu utakmicu. Da oni njih dobiju u ligi, halalio bi im i ispadanje iz kupa.
- jasonstatham
- Kontakt:
Nije ba let, nego si teški kritičar i pesimista. Ništa ne valja.
Ok, ne valja sa 4:2 na 4:4, usrano izgubljena pobjeda, slažem se. Ali nije da su 16-i na tabeli i da su igrali protiv Valladolida. Nije baš toliko crno.
Meni nervira pristup zatvaranja utakmice. Igra je tu.
Ok, ne valja sa 4:2 na 4:4, usrano izgubljena pobjeda, slažem se. Ali nije da su 16-i na tabeli i da su igrali protiv Valladolida. Nije baš toliko crno.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Ma brate, nisam ni napisao da su 16-ti i da su igrali protiv Valladolida... bezveze mi kontriras, kad si vec napisao da se slazes a mnom.jasonstatham je napisao/la: ↑25 feb 2025, 23:51Nije ba let, nego si teški kritičar i pesimista. Ništa ne valja.
I igra nije tu kad primis 4 gola na onakav nacin, vjeruj mi da nije

Ma greska izlazak Pedrija i Olma. Sa njima bi iskontolisali ovo kako treba.
Neko spomenu Gavi i Fermin se ne mogu sastaviti.
Neko spomenu Gavi i Fermin se ne mogu sastaviti.
Don't hate what you don't understand.
Samo cemo dodati da je Xavi sa slabijom timom redovno samarao Cholove indijance
Nesto sto je misaona imenica za Flicka trenutno.

Nesto sto je misaona imenica za Flicka trenutno.
Kakva cudna utakmica braco mila i neka je i ispalo na kraju ovako kako je ispalo, jer nasa ekipa ima sve osim te neke zrelosti i rutine
Atletico je veceras nadigran i razbijen kako odavno nisam vidio da jedna ekipa moze drugu nadigrati i razbucati, i dok je bilo 3 2 i 4 2 sve je izgledalo da ce zavrsiri sa 5 6 il 7 komada u njihovoj mrezi i onda opustanje, egzibicija i umjesto da zavrse kompletan dvomec i pitanje prolaza na kraju nerijeseno
Velika lekcija za ove mlade momke, nije prva al treba njima ovakvih lekcija jer onakav talent i igru moras iskoristiti da imas i rezultat, vidjelo se kako su se zaigrali jednostavno i stigla je kazna
Ja ne mogu reci da zalim za rezultatom,bitnija je ova lekcija nego da smo na kraju slavili 5 2, lekcija je dosla u pravo vrijeme i nista nije izgubljeno, ocigledjo je da smo za klasu kvalitetnija ekipa i samo treba biti ozbiljan od pocetka do kraja i svaki put atletico cemo dobiti bez problema, i u revansu ovom ali i u ligaskoj utakmici uskoro,a ova lekcija je vrlo bitna i za ligu prvaka da komci shvate da nema opustanja nikada ni u kakvoj situaciji
Strahovitio dobro izgleda ova igra sa presingom i kontrolom lopte i ovo je ekpa realno prvi favorit i za ligu i ligu prvaka, samo neke ovje djecije bolesti treba rijesiti, nevjerovatno koliko imako lakocu u stvaranju prilika i uspostavljanju dominacije, samo malo jos nq ozbiljnosti poraditi i to je to
Sve kad saberem i bolje sto ovako zavrsi kako zavrsi, bitnija je lekcija nego da smo osigurali finale
Atletico je veceras nadigran i razbijen kako odavno nisam vidio da jedna ekipa moze drugu nadigrati i razbucati, i dok je bilo 3 2 i 4 2 sve je izgledalo da ce zavrsiri sa 5 6 il 7 komada u njihovoj mrezi i onda opustanje, egzibicija i umjesto da zavrse kompletan dvomec i pitanje prolaza na kraju nerijeseno
Velika lekcija za ove mlade momke, nije prva al treba njima ovakvih lekcija jer onakav talent i igru moras iskoristiti da imas i rezultat, vidjelo se kako su se zaigrali jednostavno i stigla je kazna
Ja ne mogu reci da zalim za rezultatom,bitnija je ova lekcija nego da smo na kraju slavili 5 2, lekcija je dosla u pravo vrijeme i nista nije izgubljeno, ocigledjo je da smo za klasu kvalitetnija ekipa i samo treba biti ozbiljan od pocetka do kraja i svaki put atletico cemo dobiti bez problema, i u revansu ovom ali i u ligaskoj utakmici uskoro,a ova lekcija je vrlo bitna i za ligu prvaka da komci shvate da nema opustanja nikada ni u kakvoj situaciji
Strahovitio dobro izgleda ova igra sa presingom i kontrolom lopte i ovo je ekpa realno prvi favorit i za ligu i ligu prvaka, samo neke ovje djecije bolesti treba rijesiti, nevjerovatno koliko imako lakocu u stvaranju prilika i uspostavljanju dominacije, samo malo jos nq ozbiljnosti poraditi i to je to
Sve kad saberem i bolje sto ovako zavrsi kako zavrsi, bitnija je lekcija nego da smo osigurali finale
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Imam osjećaj da su igrači, a bogami i trener, zaboravili kako je ovo drugačiji tip takmičenja na dvije utakmice.
Šteta. Odličnu igru od 6 do 84 minute su uprskali, ali ja ne smatram da je ovo izgubljeno. I ne bih podcjenjivao
nikoga, a ni takmičenje CDR. Volio bih ja da to uzmu.
Da, ovi se već drugi put izvlače ispod čekića, kad su trebali biti razbijeni. Nevjerovatno, onakva premoć da se nije
pretočila u bolji rezultat.
Biće bolje.
Šteta. Odličnu igru od 6 do 84 minute su uprskali, ali ja ne smatram da je ovo izgubljeno. I ne bih podcjenjivao
nikoga, a ni takmičenje CDR. Volio bih ja da to uzmu.
Da, ovi se već drugi put izvlače ispod čekića, kad su trebali biti razbijeni. Nevjerovatno, onakva premoć da se nije
pretočila u bolji rezultat.
Biće bolje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.