FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
82
52%
Prolazak u Play off
30
19%
Grupnu fazu
45
29%

Ukupno glasova: 157

ebi46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ebi46 » 25 feb 2025, 23:31

ima li gdje da se odgleda cijela utakmica?

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 25 feb 2025, 23:34

Ja ne znam sta ste vidjeli ista dobro u ovoj ekipi.

Ovaj dres bar 5 igraca ne smije nositi

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 25 feb 2025, 23:34

EastMadness je napisao/la:
25 feb 2025, 23:34

Gdje si na stadionu, stručnjak?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Unknown13
Kontakt:

Post Postao/la Unknown13 » 25 feb 2025, 23:37

Pendulum je napisao/la:

Inače samo na stadionu su stručnjaci. Šuplja priča, mnogi radimo jako čudne smjene i nismo u mogućnosti da dođemo. Ne bih da izigravam nekog hejtera ovdje, ali nije referenca poznavanja fudbala prisustvovanje svakoj utakmici svog kluba na stadionu. Nismo svi srednjoškolci, penzioneri ili nezaposleni.
bošnjanin

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 25 feb 2025, 23:39

Vidjeli smo da taj Real Madrid kojeg si hvalio a nas pljuvao nije mogao centra da predje,vidjeli smo akciju iz udzbenika.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 25 feb 2025, 23:42

Nije ni poenta mog posta bila to da su samo na stadionu stručnjaci. Tamo ih ima i manje nego na ovom forumu ali, barem su tu.

Pružaju podršku Klubu, navijaju!

Maloprije sam došao sa Koševa, čitam stranice i stranice pljuvanja, psovanja, tjeranja (onaj proziva Guliashvillia, onaj tjera i psuje Zekiću, onom ne valja Lulić, ne valja Bubanja, niko ne valja) .. Isto to sam slušao (i slušam već dugo) na stadionu (nažalost).

Hoćemo li ikad istrpiti trenera godinu, dvije a ne poslije 8 mjeseci da psujemo, pljujemo i tjeramo?

Momci su odigrali solidnu utakmicu, osim penala, kamenjari nisu imali šut u okvir gola - malo li je?

U Mostar, ako Bog da, po polufinale!

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 25 feb 2025, 23:42

Pendulum je napisao/la:

Hoces kartu na uvid.

Iskreno salu na stranu tanko je ovo . Nema te neke igre

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 25 feb 2025, 23:43

Samo cu reci KARLO BUTIC. Nevjerovatan trud, snaga, zalaganje. Da su bar jos 3-4 igraca bila na razini njegovoj vcrs uzeli bismo ovo. Ali okej je i ovo. Sveli smo zrinjski na penal i jedan pokusaj sto je i respektabilno ali i oni su se solidno branili a i znali su po sta su to dosli a to je X ili ako se ukaze sansa pobjeda. Krdzalic, pa i Mujkic def moraju biti ispred Mehmedovica. Kod Krdzalica se osjeti malo strah od povrede ali da malac zna igrati lopte to samo budala ne vidi. Od Turkesa mi se povraca.

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 25 feb 2025, 23:43

Pendulum je napisao/la:
25 feb 2025, 23:18
Vidim na forumu "ništa novo".

Gdje ste na stadionu, navijačići? :kafa:
Fina posjeta je bila brate i večeras ne zezaj
Mene je*e što smo i i prije 3 godine igrali ovako evo i sad.
Nabij pa šta bude,zrinja dodje kao real Madrid i prije 3godina i sad

Razlika je u tome što sad na papiru imaš jače individualce da malo više ganjaju malo više trce

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 25 feb 2025, 23:47

Karlo Butić je strašan igrač. Kakva volja, borbenost, igra leđima i strašna snaga. Samo ovako nastavi momčino. Dvije jake tekme je odigrao odlično Mirzatele se sad može javiti da mi se napuši qurca. Ebo vas Prevljak, Koljić i svaki drugi kapitalac mrtvi.

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 25 feb 2025, 23:48

GalileoGalilei je napisao/la:
25 feb 2025, 23:47
Karlo Butić je strašan igrač. Kakva volja, borbenost, igra leđima i strašna snaga. Samo ovako nastavi momčino. Dvije jake tekme je odigrao odlično Mirzatele se sad može javiti da mi se napuši qurca. Ebo vas Prevljak, Koljić i svaki drugi kapitalac mrtvi.
I evo sad se povrijedio i bog zna kad ce se vratiti. Nije dzaba igrao 10 tak tekmi po sezoni

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 25 feb 2025, 23:59

Ne mogu da vjerujem da niko zuti nije dobio za odugovlacenje, pa u 20min se komotno mogao dati zuti koliko su dugo izvodili prekrsaje i autove.
Dosli da se valjaju i provociraju, yebem li vam ustasku majku usta
Sudija izugbio utakmicu u prvih 10 minuta

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 26 feb 2025, 00:00

25 feb 2025, 23:48
I evo sad se povrijedio i bog zna kad ce se vratiti. Nije dzaba igrao 10 tak tekmi po sezoni
Mrs u pm

ebi46
Kontakt:

Post Postao/la ebi46 » 26 feb 2025, 00:21

Jebbo vas i Zrinjski. Šta ih hvalite toliko. Od Zekićevog dolaska zabili nam dva gola iz penala i neregularan gol...

Jadovi jadni

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 26 feb 2025, 00:23

Znaci Mehmedovic je krampa samo takva. Totalno nekoristan, nula!!!! Unusic tanko, nikakav, Beganovic jedno veliko nista. Ta trojica ni za klupe nisu!
U novi boj ...

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 26 feb 2025, 00:28

Iskreno, nadam se da povreda nije teže prirode. Ako ostanemo na Turkešu, nema nas nigdje.

Butić vrlo dobar (da je zabio rekao bih odličan) i u derbiju i večeras. :clap:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 26 feb 2025, 00:35

Penal nije bio, a ako je i bio ponovo bezpotreban.

Bili smo za nijansu bolji od zrinjskog u prvom pol, a u drugom pol smo bili ocljivo bolji i imali smo 1 100% sansu i 2 dobre sanse sut mustafica keremeh. Poredeci ovu utakmicu sa utakmicom na kosevu kad smo zijanili ovo je mnogo bolje, al bili smo mi bolji i prvu utakmicu u mostaru pa na kosevu su nas raznijeli..

Djordjevic i jovic mnogo fale..

Dosta smo danas palili RIKVERC DANAS posjetilo me malo na igru sa ROZMANOM..

Sve kad sabere bili smo bolji zasluzili smo vise da pobjedimo sudiska greska je dala remi zrinjskom, al ko je bolja ekipa pokazace sledece dvije utakmice koje igramo sa njima

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 26 feb 2025, 00:42

hz033 je napisao/la:
26 feb 2025, 00:23
Znaci Mehmedovic je krampa samo takva. Totalno nekoristan, nula!!!! Unusic tanko, nikakav, Beganovic jedno veliko nista. Ta trojica ni za klupe nisu!
Beganovic i Unusic bi bili od vece koristi u drugoj formaciji, Mehmedovića ne treba komentarisati, ni u jednoj opciji ga ne bi koristio.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 26 feb 2025, 00:54

Unusic igra van svoje pozicije i dalje je koristan.
Nikako se ne mogu složiti da je Unusic los bio, ideja sa njim i dizanje Beganovica na krilo mi je fantastična , danas je to bolje radilo sa Kyeremehom, 2 puta je ostala strana tamo kompletna nemarkirana, Mustafic čini mi se oba puta da je bio tamo i usrao šefa i stanicu sa nekakvim lažnjacima i lošim centarsutem.

Ova ekipa je top. Krdzalic kad bude spremniji igrat će uvijek, danas je njegova lucidnost prethodila golu, takvih nam igrača treba, ne može sve bit sablon.

Zrinjski danas nije izgledao loše jer ne znaju nego jer ih je Sarajevo limitiralo i u posjedu u i tranziciji iz koje su najopasniji. Sarajevo danas nije izgledalo loše jer ne zna nego jer ga je Zrinjski neutralisao prije svega cjepkajuci ritam igre, kad god bi bilo “opasno”.

Sarajevo igra takav sistem da je kontinuirani napad najjace oružje i brzi povratak lopte u posjed. Da bi to ostvario lopta mora bit u igri i mora biti pritisak. Najčešće dajemo golove kad se počne igrati jakim tempom i lopta ostaje u igri tu pomjeranje dobijamo višak zbog fluidnosti formacije i obično tjeramo protivnika na greške u svojoj prvoj trećini.

Ono sto je vidljivo golim okom da se uigrava dio po dio momčadi sto je karakteristika ozbiljnijeg sistema. Odbrana ti poprilično lako rješava tranzicije sto nam je prethodnih sezona bila najveća boljka. Mogu se samo još popraviti u build upu ali možda to nadođe sa Bugarom. Također garantujem evo sad s bicemo u životu da će Zekic dovesti dva druga beka, njemu se ovi nasi bekovi ne sviđaju. A objektivno to mu je najvažnije za formaciju.
I tražio je i u ovom roku tu rješenje ali se nije mogao dogovoriti kvalitetan igrač.

Guli mora uzeti 2 sata dnevno i trčati 1/1 na golmana sa strane. Ovo jednostavno moraju bit golovi. Paklen igrač i ovo kad unaprijedi on je hladno kapacitet za lige 5 i to ne da statira tamo.
Butic kao sto sam i nagovještavao ozbiljan igrač sa ozbiljnim pedigreom, odigrao 100 tekmi sa najboljim defanzivnim sistemima na svijetu kakvi se gaje u Italiji i koji su posebno izraženi u Serie B koja još uvijek njeguje defanzivno orjentisan fubal. Sve je lopte primio i sve je odložio ili bio fauliran. Odličan spic. Neće zabijat vjerovatno puno jer da još i to ima igrao bi u nekom prejakom europskom klubu. Očekujem 5 + svakako od njeg golova.

Danas su nam opet falili i Pavičić i Đorđević nije bilo kreativnosti. Ali doći će i to na svoje. Ove utakmice se ovako i igraju , čvrsto , muški , poziciono , nedostajalo je da Lulic ne napravi glupost Il ida uđe ko zna koja šansa 1/1.

Tribine odlične, posjeta top za ovaj termin. Treba nas vise bit i trebamo bit složniji.

Ovi idioti sto komentarisu svaki primljen go su samo idioti.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 26 feb 2025, 00:57

Hajdeee je napisao/la:
25 feb 2025, 22:52
Sta kmecite ko tetke. Dobit cemo ih dole i idemo dalje.
Ma dobit cemo kar.inu jaro
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Napapijri, newton_heath_lyr, pjankesarajevo, Varijantas8, vedinjo98 i 60 gostiju.