Premijer liga BiH - aktuelno
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Fascinantno koliko su nepismeni. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Kako se ono kod vas kaze The Mitomans

Sta je ovo Famos Borac 1:1
Znaci Famos ne pusta
Znaci Famos ne pusta
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Zaboravili da se sklone. U drugom će se skloniti, ne brini.

Ako se ne sklone, ide neki crveni i/ili penal za šampiona i

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
U šoku su zbog Dodika, nije im do utakmice.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ko je nepismen?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne treba. 4 kartona u 4 minute za famos

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Hajde Famose, pa da se ćeramo u polufinalu. 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Konkretno sam mislio na ovog vašeg padobranca. Elementarne stvari ljudi ne znaju, znaš i sam kako to ide.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Šta kaže žuti karton Dodiku a lik se preziva Dodig
Sve danas udarilo po Miletu...

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
HordasOdMalena je napisao/la: ↑26 feb 2025, 13:54Konkretno sam mislio na ovog vašeg padobranca. Elementarne stvari ljudi ne znaju, znaš i sam kako to ide.
Vidio sam da si napisao u množini pa me začudilo. Znamo i ti i ja kakav je omjer nepismenih na ovom forumu gledajući klupsku pripadnost i ko tu drži primat od postanka ovog foruma.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
ErosViverosViv je napisao/la: ↑26 feb 2025, 13:29A nama tvoja sekicaGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑26 feb 2025, 13:03Sarajevo se poselamilo sa kupom, a naravno u prvenstvu da bi ostali konkurenti, treba ce jos koji milion.. Zrinjskom titula, Borac ili Zeljo kup
Sta drugo ocekivati od uhljupa sa Kobilje, jesam li vrijedjao ? Treba vama dobrih batina ponovo, niste odavno dobili
Pa ti si i huliganGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑26 feb 2025, 13:58ErosViverosViv je napisao/la: ↑26 feb 2025, 13:29A nama tvoja sekicaGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑26 feb 2025, 13:03Sarajevo se poselamilo sa kupom, a naravno u prvenstvu da bi ostali konkurenti, treba ce jos koji milion.. Zrinjskom titula, Borac ili Zeljo kup
Sta drugo ocekivati od uhljupa sa Kobilje, jesam li vrijedjao ? Treba vama dobrih batina ponovo, niste odavno dobili

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Jer je puno veći broj forumaša jednog kluba na forumu.Virtu4l je napisao/la: ↑26 feb 2025, 13:57HordasOdMalena je napisao/la: ↑26 feb 2025, 13:54Konkretno sam mislio na ovog vašeg padobranca. Elementarne stvari ljudi ne znaju, znaš i sam kako to ide.
Vidio sam da si napisao u množini pa me začudilo. Znamo i ti i ja kakav je omjer nepismenih na ovom forumu gledajući klupsku pripadnost i ko tu drži primat od postanka ovog foruma.![]()

Osvrnem se kad je neko baš teško nepismen, do te razine da te zaboli glava pokušavajući shvatiti šta je osoba htjela da kaže. Tužno je to vidjeti, ozbiljno ti kažem. Takve ljude sažaljevam.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Hahahaha kakav mali balo, fakultetlija i pricalicaHordasOdMalena je napisao/la: ↑26 feb 2025, 13:54Konkretno sam mislio na ovog vašeg padobranca. Elementarne stvari ljudi ne znaju, znaš i sam kako to ide.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Podsjeća me na jednog neinteligentnog forumaša. I on je bio ovoliko nepismen. Taj je pisao ono baš sa merakom. 

Evo bas smo se zabrinuli, ne znamo sta cemo. Ebo vas Dodik u usta.boki86 je napisao/la: ↑26 feb 2025, 13:17Tuga u Platonovoj i u Bulevaru Ivice Osima
https://www.klix.ba/vijesti/bih/milorad ... /250226047
- Simpatizer
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ode glavni sponzor Borca u zatvor . Ne tako davno Vico rece da nema Dodika Borac bi igrao trecu ligu .
Joj...pitari...
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, bhfanatic14, Hrammm1921 i 18 gostiju.