Premijer liga BiH - aktuelno

NoProfit
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la NoProfit » 26 feb 2025, 18:04

KONTRASVIH je napisao/la:
26 feb 2025, 17:36
NoProfit je napisao/la:
26 feb 2025, 17:14

Ne znam na osnovu čega si zaključio da kmečim, ali nastavi ako će ti biti lakše. Po ovoj mapi smo tu negdje i na Ciglanama :rol: I to je sve što trebaš o njoj znati.
Grad :rol:
Otoka :rol:
Pofalići :rol:
Vogošća :rol:
E cuj Ciglane i navijaci :rol:
60-70% :ljepota:
Ako je tako, ne znam što onda Manijaci izbacuju snimak šetnje po Ciglanama k'o da su, u najmanju ruku, upali u Moskvu. :njanjanja:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 26 feb 2025, 18:09

Hoće li Vico biti sankcionisan što je bio na mitingu podrške ?

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 26 feb 2025, 18:17

Pozdrav raja svima i adminu naravno koji me Banovo jer sam na sliku Karadžića napisao liku da je četnik.

Eh sad da razbijemo mitove što se tiče ovih forum Ultrasa.

Manijacima je nabijen kompleks od derbija kad im je na Koševu hitna intervenisala na Jugu zbog provaljene parole.
To je prvi i zadnji put da je neka grupa na našim prostorima uputila direktnu prozivku rivalima, a da je dobila direktan i smislen odgovor na istu.
Naravno radi se o paroli "Jesu li horde gdje su nekad bile"
Od tog derbija, manijaci godinama bezuspješno dižu šablonske odgovore na parole ne bi li uboli.To se do dana današnjeg nije desilo.

U ovom slučaju, koreografija hordi nije bila upućena rivalu nego je bila općenita, tako da odgovor koji ne znam da li je provaljen, ošmekan ili slučajno uboden nema nikakvu težinu.
Dakle u navijačkom svijetu nula bodova.

Što se tiče tekme, pobjegli nam s lopate, po ko zna koji put.

Mi opet malo dobri, malo loši ono naše.
MNON

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 26 feb 2025, 18:35

HordasOdMalena je napisao/la:
26 feb 2025, 15:52
FKSDoGroba je napisao/la:
26 feb 2025, 15:46
GrbavicaHram1921 je napisao/la:
26 feb 2025, 14:36

Hajde sada polugradjaninu odjavi se, prijavi se na drugi profil, prije toga podjeli bananu sa gosp
Evo javljam se sa drugog profila.
Dok sam se šifre sjetio. Ostaje mi još @tabba77.
Tu sam. :wave:
Malo mi je duže trebalo da se sjetim šifre

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 26 feb 2025, 18:47

NoProfit je napisao/la:
26 feb 2025, 18:04
NoProfit je napisao/la:
26 feb 2025, 17:14

Ne znam na osnovu čega si zaključio da kmečim, ali nastavi ako će ti biti lakše. Po ovoj mapi smo tu negdje i na Ciglanama :rol: I to je sve što trebaš o njoj znati.
Grad :rol:
Otoka :rol:
Pofalići :rol:
Vogošća :rol:
Ako je tako, ne znam što onda Manijaci izbacuju snimak šetnje po Ciglanama k'o da su, u najmanju ruku, upali u Moskvu. :njanjanja:
Jer mapa pokazuje odakle su navijaci, a ne gdje se ko okuplja :bow:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 26 feb 2025, 19:00

Čim ih stjeraš u kut oni odmah kreču sa lažima i spinovima, ne prežaju ni od čega.
Na prekrajanje vlastite povijesti manjeg sarajevskog kluba smo navikli, sad su se počeli baviti i FK Sarajevo pokušavajući stvoriti novu ili "svoju" verziju veličine kakvu je imao Asim Ferhatović.
Toliko napisanih zvaničnih informacija o Hasetu i službenih podataka i statistika koje je klub objavio njima nije dovoljno nego oni imaju neke svoje podatke u koje žele vjerovati kako bi mogli stvoriti još jedan mit kako je neko nekomu trebao biti pandan ali nikad nisu niti će objasniti zašto je to ili zašto bi to bilio potrebno.
Namjerno ili više zlonamjerno pokušavanje pojedinih botova, skotova u stvaranju nekog rivalstva između Asima Ferhatovića i Ivice Osima je samo u cilju da bi se ovaj prvi ponizio ili umanjila njegova veličina.
Lobotomirani mozgovi ne znaju i nikad neće saznati a samim tim i shvatiti da su oni svoj "legendarni" status stvorile u dva različita vremena i na sasvim dva različita načina.
Asim kao najbolji nogometaš jednog "svog" vremena, kao i ostali poslije njega Pape, Meša, Džeko... nosi taj epitet najboljeg ali Asimove ljudske karakteristike su ga učinile najvećom legendom FK Sarajevo i poštovanje svih stanovnika ovog Grada bez obzira za koji klub navijali.
Tako isto i Ivica svoj status je stekao kao trener i to kao najbolji u opet nekom svom "vremenu" možda je prije ili poslje bilo boljih ali je tad jedan period bio najbolji i ponovo nekom svojom ljudskom veličinom zaslužio status "legende" kod svih stanovnika.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 26 feb 2025, 19:07

26 feb 2025, 18:47
NoProfit je napisao/la:

Pa valjda je prirodno da se okupljaš tamo gdje je baza tvojih navijača, a ne gdje je 50-50. :tokralju:

Zato se, nećeš vjerovati, Manijaci okupljaju na Grbavici, a ne u gradu, gdje je 50-50 ako si dovoljno malouman da vjeruješ ovoj mapi koju je napravio neki osnovac, a u najboljem slučaju srednjoškolac. :rol:

Tek sad vidim da je Jezero čitavo plavo, tek na Koševskom možeš naići na navijače Sarajeva. Hhahahahaha :rol:

Nadam se da te bar malo stid nakon što si postavio ovu sliku, smatrajući je realnom. :thumbup:

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 26 feb 2025, 19:09

Ovu mapu vidim svakih pola godine i uvijek se zapitam zar i dalje raja vjeruje ovome..
Grupa iznad svakog pojedinca.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 26 feb 2025, 19:16

Riquelme1921 je napisao/la:
26 feb 2025, 19:09
Ovu mapu vidim svakih pola godine i uvijek se zapitam zar i dalje raja vjeruje ovome..
Ja sam najozbiljnije kontao da se KONTRASVIH zajebava i peca raju, ali što rasprava ode dalje, vidim on fakat ozbiljan. 🤡

"Bolje je šutjeti i biti smatran budalom, nego progovoriti i odstraniti svaku sumnju." Abraham Linkoln.

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 26 feb 2025, 19:17

Noke995 je napisao/la:
26 feb 2025, 18:17
Pozdrav raja svima i adminu naravno koji me Banovo jer sam na sliku Karadžića napisao liku da je četnik.

Manijacima je nabijen kompleks od derbija kad im je na Koševu hitna intervenisala na Jugu zbog provaljene parole.
To je prvi i zadnji put da je neka grupa na našim prostorima uputila direktnu prozivku rivalima, a da je dobila direktan i smislen odgovor na istu.
Od tog derbija, manijaci godinama bezuspješno dižu šablonske odgovore na parole ne bi li uboli.To se do dana današnjeg nije desilo.

U ovom slučaju, koreografija hordi nije bila upućena rivalu nego je bila općenita, tako da odgovor koji ne znam da li je provaljen, ošmekan ili slučajno uboden nema nikakvu težinu.

Ako godinama šablonski dižemo odgovore, kako baš da smo ovaj derbi digli to što smo digli? I kako baš da se ovaj derbi potrefilo da na vašoj koreografiji bude isto što i na našem odgovoru? Priznaš poraz i ideš dalje, ovako samo glup ispadaš.

Vjerovati da je slučajno ubodeno može neko samo retardiran, i to vrlo retardiran.

Odgovoriš na ova pitanja koja sam ti postavio i sve ti bude jasno, al treba pogledati istinu u oči, to je najteže.

Šuplje na sve strane, voda ulazi!

GrbavicaHram1921
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHram1921 » 26 feb 2025, 19:28

Malogradjani su skloni lazima svake vrste. Lazu se cak prijatelji i komsije ,tako da se pazi @HORDASODMALENA, ocito istu vodu iz zagadjenog bunara pijete, pa zato istu pricu imate.

Godinama sablonski dizemo odgovore , ali smo ovu godinu uboli slucajno !

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 26 feb 2025, 19:33

tabba77 je napisao/la:
26 feb 2025, 18:35
HordasOdMalena je napisao/la:
26 feb 2025, 15:52
FKSDoGroba je napisao/la:
26 feb 2025, 15:46

Evo javljam se sa drugog profila.
Dok sam se šifre sjetio. Ostaje mi još @tabba77.
Tu sam. :wave:
Malo mi je duže trebalo da se sjetim šifre
Dobro je. :thumbup:

@Merak i @ordenko, sad znate koje profile koristim. A jeste se i našli. :rol:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 26 feb 2025, 19:38

NoProfit je napisao/la:
26 feb 2025, 19:07
26 feb 2025, 18:47
NoProfit je napisao/la:

Pa valjda je prirodno da se okupljaš tamo gdje je baza tvojih navijača, a ne gdje je 50-50. :tokralju:

Zato se, nećeš vjerovati, Manijaci okupljaju na Grbavici, a ne u gradu, gdje je 50-50 ako si dovoljno malouman da vjeruješ ovoj mapi koju je napravio neki osnovac, a u najboljem slučaju srednjoškolac. :rol:

Tek sad vidim da je Jezero čitavo plavo, tek na Koševskom možeš naići na navijače Sarajeva. Hhahahahaha :rol:

Nadam se da te bar malo stid nakon što si postavio ovu sliku, smatrajući je realnom. :thumbup:
Ne, ne radi se o “okupljanju” u tom smislu, jos uvijek ne vjerujem sta uporedjujes :rol:

I ti stvarno zelis predstaviti Ciglane, gdje je jedan Ivica Osim zivio, kao neku navijacku bazu? Fascinantno je koliko ste spremni sami sebe lagati, fakat materijal za ozbiljna istrazivanja :bow:

I kao sto napisah ranije, ima netacnosti pa svrakino u bordo boji :rol: al opcenito i dalje sasvim realna slika :thumbup:

60-70%
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 26 feb 2025, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 26 feb 2025, 20:20

Strahota :crazy:

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 26 feb 2025, 20:35

NoProfit je napisao/la:
26 feb 2025, 19:16
Riquelme1921 je napisao/la:
26 feb 2025, 19:09
Ja sam najozbiljnije kontao da se KONTRASVIH zajebava i peca raju, ali što rasprava ode dalje, vidim on fakat ozbiljan. 🤡

"Bolje je šutjeti i biti smatran budalom, nego progovoriti i odstraniti svaku sumnju." Abraham Linkoln.
Oprosteno ti je, ali nemoj da se ponovi.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 26 feb 2025, 20:51

NoProfit je napisao/la:
26 feb 2025, 20:20
Strahota :crazy:
Strahota je sto nerealno gledas i zalijeces se po ko zna koji put :bow:
Cisto da se zna s kim se diskusija vodi :rol:

Ako na slici od jučer ima više ljudi nego na ovoj slici dole, ja sam Marco Delvecchio. To što klaunu nije to po volji i što pjeni kad mu kažeš istinu tj. da je vrijedan samo sprdanja (a i to je upitno u zadnje vrijeme), to je njegov problem.
slika
slika
To što klaunu nije to po volji i što pjeni kad mu kažeš istinu
:rol: :bow:

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 26 feb 2025, 20:51

evo momci traze vas ribe sa tribine :bih:

slika

slika
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 26 feb 2025, 20:55

Velez prosle godine jedna od boljih odbrana,ove godine jedna od gorih

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 26 feb 2025, 20:59

Aduka87 je napisao/la:
26 feb 2025, 20:51
evo momci traze vas ribe sa tribine :bih:

slika

slika
Dokaz da im na jugu navija 1000 do 1500 ljudi dok ovi/e sa coska traze yebace na spottedu
1946-1987

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 26 feb 2025, 21:00

nastrojeni21 je napisao/la:
26 feb 2025, 19:17
Noke995 je napisao/la:
26 feb 2025, 18:17

Ako godinama šablonski dižemo odgovore, kako baš da smo ovaj derbi digli to što smo digli? I kako baš da se ovaj derbi potrefilo da na vašoj koreografiji bude isto što i na našem odgovoru? Priznaš poraz i ideš dalje, ovako samo glup ispadaš.

Vjerovati da je slučajno ubodeno može neko samo retardiran, i to vrlo retardiran.

Odgovoriš na ova pitanja koja sam ti postavio i sve ti bude jasno, al treba pogledati istinu u oči, to je najteže.

Šuplje na sve strane, voda ulazi!
Uopšte nije poenta jel' ili nije, poenta je da koreografija nije upućena manijacima, nego je bila općenita.
Godinama dižete šablonske odgovore i ti to dobro znaš.
Poraz je samo u vašoj glavi, navijačima širom svijeta ovo je smiješno, nema nikakvu težinu.
Parola direktno upućena nama i odgovor koji ste dobili je kompleks koji ne možete izliječiti godinama, pa se fatate za svaku slamku, to je vaš problem :kuknjava:
MNON

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Maestro^^ i 6 gostiju.