Arsenal

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Rosicky
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Rosicky » 22 feb 2025, 23:12

Odegaarda sam pljuvao u njegovoj najboljoj sezoni radi ovakvih stvari ali tada je Martinelli sa xhakom stvarao bruku prostora pa je imao bolju statistiku.

Prosle godine sam mu izbrojao 6 gresaka kao danas koje su rezultirale golom,direktno otvaranje kontre dok je ekipa u naletu prema neprijateljskom golu.

Napravio je i penal,pogrijesio dva put u svojoj polovini gdje smo primili gol.Subjektivno je skrivio skoro 9 golova a evo da idemo u raspravu slozit cemo se za 5.To je igrac koji igra gore!

On je dobar deliveri za Saku i to je to,sam ne vrijedi na terenu i bilo bi lijepo da je to vidio i Arteta pa kapitenom okitio Gabriela ili Ricea a ovog koji put zarotirao sa Havertzom ili sada Nwanerijem.

Današnji slobodnjak gdje ga kapiten koji je na slobodnjacima ne smije izvesti i prepušta to sterlingu koji je najlošiji taker na terenu u tom trenutnku je potez kojim je on zavrsio kod mene.

Takoder danas je Trossard par put pokazao otresitost prem odegaardu radi njegovih odluka koje su bile krajnje glupe

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 23 feb 2025, 22:45

Kakav doktor :bow:

Njegova svaka tekma ovakva ove sezone, kakav prosjek u pm. Da je Alex Iwobi u pitanju pa hajd i nekako, al kapiten.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 23 feb 2025, 23:05

Iwobi je trenutno bolji igrac od Odegarda, ja bih volio da ga prodamo na ljeto al od toga nema nista nazalost. Arteta zivi i umire s njim u ekipi i jedino mogu zajedno letiti obojica..

Iskreno svejedno mi i da Arteta ode i da se ponovo vratimo u prosjek i padnemo na 7-8 mjesto isti qrc ko i sad nikakve razlike nema yebes ligu prvaka ni tamo nista nemamo traziti ima 5 ozbiljnijih ekipa od nas u svakom trenutku.. jedino klubu vise para s ucescem u lp a navijacima karinjola

nek ga puse i vlasnici i arteta sto je odlucio dati 60mil za Havertza a Njukasl doveo Isaka godinu ranije za 70 tako nam i treba kad su neznalice

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 24 feb 2025, 01:09

Ne isplati se ni pratiti ovo više. Uključiti se tek nekad u februaru svake godine je pametnije, vidjeti je li klub doveo koga ili ne i stanje i to je to. Bezveze se zaje.bavati a Arteta zadovoljan sa norveškim ribarom, havertzom i sličnima.

U dva prelazna roka potpisati samo je.benog Sterlinga kao napadačku opciju je za Haaga.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 24 feb 2025, 06:57

Ja ne kontam kako se jos nervirate. Vidim sve ista raja ovdje od dolaska Ozila cini mi se 2013e dok sam se i ja jos nervirao. Valjda ste vise skontali za ovu deceniju da nema hljeba od nas i da se to opusteno prati pa ako se sta slucajno ubode za naseg zivota onda super. :D

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 24 feb 2025, 16:51

Momak ce trebati naucit padat pri kontaktu. Dobio je lakat u glavu i nije reagovao
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 24 feb 2025, 18:47

Brokula je napisao/la:
24 feb 2025, 16:51
Momak ce trebati naucit padat pri kontaktu. Dobio je lakat u glavu i nije reagovao
Mlad je naucit ce :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 24 feb 2025, 20:08

Završetkom 38. Kola mora biti potpisan Cuhna ili Sesko.

Watkins dugoročno nije riješenje za nas a Isaka vjerojatno nećemo moći dovesti zbog cijene ali i drugih klubova.

Iskreno mislim da bi Cuhna bio najveći fit ali trenutno trebamo vidjeti šta imamo od Sake nakon ovakve ozljede.

Jako moguće da će Saka morati mjenjati stil igre ukoliko ne bude opet onaj stari zbog utjecaja operacije na količinu mobilnosti i promjene smjera,startnosti i vremena dostizanja maksimalne brzine što će sigurno malo opasti.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 24 feb 2025, 23:59

Radije bih iskeširao kompletan budžet za ljetni i zimski prelazni rok na Isaka nego dovodio polu-dokazane napadače tipa Cunha, Vlahović, Šeško i slični kako bi ostalo para da se dovede neki projekat kao što npr. hoće onog norvežanina malog, neki rezervni golman za 20 mil. i neki baskijac veznjak.

WC napadač vrijedi danas suho zlato, a ako je uz to mlad mora se većina budžeta usmjeriti na to, u utakmica kada se ekipa pati upravo taj WC napadač često donosi prevagu(e).

Idealan prelazni rok bi bio Isak + bilo kakvo lijevo krilo da se ne gleda brukanje brazilskog teroriste ali onda ostaje nedostatak veznog koji će biti nužno potreban nakon odlaska Parteya na ljeto, pa sumnjam da ima išta od njega i vjerovatno će to biti Zubimendi + neki random špic na kojeg će se morati čekati 3, 4 sezone da proradi a i da odma ne uzima mjesto Artetinom ljubimcu Havertzu, pa opet gledati patnje u napadu sa teroristom na krilu i Havertzom u napadu.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 25 feb 2025, 01:00

Sigurno ćemo i zaraditi nešto pa bi se te pare usmjerile u popunjavanje rostera.
Ja bi svakako probao Lokongu u ovoj ulozi Jorginha.

Jorginho,Jesus,Zinchenko,Kiwior,Partey,Vieira,Nelson vrlo vjerojatno odlaze s tim da bi ja zadržao Parteya još jednu sezonu.

Za zinija smo mogli vec sada dobiti 20m od Borussie,nadam se da bi za Jesusa i Parteya mogli dobiti barem 40m,Vieira i Kiwior neka su 25M i Nelson,Tavares,Tierney 40M što je sve donekle realno.

Mogli bi s ovim parama financirati Zubimendija i Isaka.

Onda bi imali
Gk - Raya,Hein
Odbrana - Gabriel,Saliba,Tomiyasu,White,Timber,Calafiori
Veza - Rice,Lewis-Skelly,Lokonga,Merino,Odegaard,Zubimendi?
Napad - Saka,Martinelli,Trossard,Nwaneri,Havertz,Isak?

Na ovaj roster sa skellyem i nwanerijem nam fali još 5 igrača :D

Mislim da će ostati Kiwior i nadam se Partey

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 25 feb 2025, 13:58

Neće se za Tierneya i Parteya dobiti ništa jer im ističu ugovori i odlaze kao slobodni igrači.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 26 feb 2025, 19:19

Ajmooo nasiiii
COYG
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 26 feb 2025, 19:40

Prije 3 sezone su nas u kupu dobili 1-0

Tada je heroj bio Tavares kojeg je Arteta izvadio nakon pola sata jer je bio toliko loš da je yebo i Sterlinga.

Zanimljivo tada je na klupi bio Beireth i Hutchinson :D
Jedan razvaljuje za monaco a drugi igra za Ipswich.

U prvoj je debitirao Patino,propali talent.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 26 feb 2025, 20:34

Joj Kalafiori jest glup momak. Treba i njega provjerit da nije kladionica u pitanju
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 26 feb 2025, 20:53

Kako užasno suđenje ovaj klub ima ovo je Bovu plakat. Svaka sitnica ide protiv nas

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 26 feb 2025, 20:56

Brokula je napisao/la:
26 feb 2025, 20:53
Kako užasno suđenje ovaj klub ima ovo je Bovu plakat. Svaka sitnica ide protiv nas
pa ovo ti je ono klasicno kad je neko na koljenima da ga dotuces skroz ja sam ocekivao da se ovo desi

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 26 feb 2025, 21:01

Kako smo losi i spori ovo nisu istine

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 26 feb 2025, 21:04

Najgore u svemu je što nema razloga da igramo ovako sporo osim Artetine zamisli neke velike kontrole

kakvo suđenje jbte nesmijemo prekid izvest

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 26 feb 2025, 21:06

topnik1 je napisao/la:
26 feb 2025, 21:01
Kako smo losi i spori ovo nisu istine
Napad treba sistematsku rekonstrukciju. Rupe na terenu od 20 metara kvadratnih se pojavljuju, a u fazi smo napada. Šta god se mislilo da je Odegaard, on to očito nije

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 26 feb 2025, 21:06

Ovdje da Henrya baciš imao bi jedan šut po tekmi u prosjeku.

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.