FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Maksuz pozdrav za kari naseee redovne, pronaci ce se oni vec sami. Dobro vam u stau pa nogom da vise stane
nesto mi zapelo za oko, Zekic ne zna igrati derbije. Hajde izvucite podatak kako smo igrali sa ovim jacim ekipama.
m
nesto mi zapelo za oko, Zekic ne zna igrati derbije. Hajde izvucite podatak kako smo igrali sa ovim jacim ekipama.
m
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Borac pobjeda 0-1Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 feb 2025, 15:32Maksuz pozdrav za kari naseee redovne, pronaci ce se oni vec sami. Dobro vam u stau pa nogom da vise stane
m
Zrinjski 1-1, 0-1 poraz i 1-1
Zeljeznicar 1-1 i 0-0
Dakle u utakmicama protiv prve 3 ekipe imamo po jednu pobjedu i poraz, te 4 remija.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
top situcija kad uzmes u obzir sve cinjenice. medjutim odavde se salje poruka - Zekic lose igra derbije. Pa evo nije istina, laz strasna.Nirton je napisao/la: ↑26 feb 2025, 15:35Borac pobjeda 0-1Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 feb 2025, 15:32Maksuz pozdrav za kari naseee redovne, pronaci ce se oni vec sami. Dobro vam u stau pa nogom da vise stane
m
Zeljeznicar 1-1 i 0-0
Dakle u utakmicama protiv prve 3 ekipe imamo po jednu pobjedu i poraz, te 4 remija.
medjutim ne cude me ovi forumasi kad cujem samo pojednice sa tribina. Ne valja mu niko ziv u Sarajevu, ni Hacko. kad smo gubili sinoc, kuknjava jad, bijeda. Drug ga zove sprda ga.. Izjednacimo, ponovo poziv. Ovaj put, ma joj pasa prejaki smo, sampioni FKS itd itd..
katastrofa..
ukinuti komentare na zvanicnim stranicama kluba. A ovdje nek ovi lijece komplekse jer kod zena ih ocito ne lijece, jer ih ili nemaju ovakvi ili im se zene zigu negdje drugo.. ko bi dao ovim neizivljenim pavijanima piqke
- 1 9 4 6 -
Protiv zrinjskog X osteceni za penal, druga izgubljena uz neregularan gol (iako je to mozda jedina utakmica koja je losa bila do sad)Nirton je napisao/la: ↑26 feb 2025, 15:35Borac pobjeda 0-1Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 feb 2025, 15:32Maksuz pozdrav za kari naseee redovne, pronaci ce se oni vec sami. Dobro vam u stau pa nogom da vise stane
m
Zeljeznicar 1-1 i 0-0
S tim da smo kone qarali dobra 3 poluvremena, da je bilo srece pisalo bi se o Zeki kao doktoru derbija
Samo je teren brate los i vise zut nego zelen.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ne bio zut Aduka, cementu ljudi postavili kao drenazu. U kojem je svijetu drenaza crne boje?
Katastrofa, mi zaboravili da je masina za sivenje travnika polomila zube na "ispravnoj podlozi".
teren smece, koliko smo ga cekali.
- 1 9 4 6 -
Kada ekipu koja ima 5 igraca koji su 5-6-7-8i10 godina zajedno i koja ima 4-5 titula dva kupa u zadnjih 10 godina koju sudija u zadnjih 10 godina ostetio 2 puta, dovedes da na svom terenu prva utakmica (mostar) dovedes svojom trkom igrom da moraju odmarat ekipu svako 15 minuta sa lezanjem i to vec od 25 minute gdje nasu ekipu sudija pokrao za CIST penal, i ekipa koja je dobila crveni karton kojim je spasila go..
Na kosevu smo bili losi zrinjski bio bolji al ljudi su fulali sanse i dali su go koji je NEREGULARAN. Netreba zaboravit da je pred ovu utakmicu ZRINJSKI IMAO 21 dan pauze a mi sedam.
Jucerasnja utakmica pokazuje da zrinjski ima dobru ekipu i da je igrao Nardin barisic jos bi bili jaco al ubjedjen sam nama samo da je bio djordjevic i jovic da bi mi bili mnogo jaci..
Ekipe su 50/50 zrinjski ima dosta staru ekipu (najbolji igraci su im stari) i uz taj poguranac sudiski moze se reci da su 50/50, mi smo mladja ekipa ekipa koja ima sirok roster dosta smo brzi od svih ekipa u pl bh takodje imamo taj minus sto nam sudije rijetko u kojoj utakmici sude bar 50/50
Rogic jeste pravio gluposti sa driblanjem al nije kriv za go juce. LULIC sa cv jem koji ima nebi smio sebi dozvolit nake greske..
Nebi rogica dirao al recimo KRDZALIC I MUJIKIC. Trebaju igrat kao bonus igraci
Na kosevu smo bili losi zrinjski bio bolji al ljudi su fulali sanse i dali su go koji je NEREGULARAN. Netreba zaboravit da je pred ovu utakmicu ZRINJSKI IMAO 21 dan pauze a mi sedam.
Jucerasnja utakmica pokazuje da zrinjski ima dobru ekipu i da je igrao Nardin barisic jos bi bili jaco al ubjedjen sam nama samo da je bio djordjevic i jovic da bi mi bili mnogo jaci..
Ekipe su 50/50 zrinjski ima dosta staru ekipu (najbolji igraci su im stari) i uz taj poguranac sudiski moze se reci da su 50/50, mi smo mladja ekipa ekipa koja ima sirok roster dosta smo brzi od svih ekipa u pl bh takodje imamo taj minus sto nam sudije rijetko u kojoj utakmici sude bar 50/50
Rogic jeste pravio gluposti sa driblanjem al nije kriv za go juce. LULIC sa cv jem koji ima nebi smio sebi dozvolit nake greske..
Nebi rogica dirao al recimo KRDZALIC I MUJIKIC. Trebaju igrat kao bonus igraci
-
- Kontakt:
Sto nas Zekic poprska da neki nece vise dobiti priliku,a svi iz derbija opet igrali
Nikako nismo dole bez sansi,realne su nam sanse jos ako procepi kako bi trebalo.
Ipak treba dobro vjezbati penale,Guli posebno.
A,sad ubice zavrsiti aBd.

Nikako nismo dole bez sansi,realne su nam sanse jos ako procepi kako bi trebalo.
Ipak treba dobro vjezbati penale,Guli posebno.
A,sad ubice zavrsiti aBd.

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
I meni izgleda kao da je u derbi tekmama nekako drugaciji,kao da nije opusten i ima dileme,mada je ovaj derbi postavio jako dobro. Opet oni hadalji kakvi su i nisu neko mjerilo,ali mi i kad odigramo dobro zapnemo s realizacijom.
Borac 1x
Zrinjski 2x
Zeljo 2x
Listica 1x (Pokradeni)
6 tekmi 7 bodova
Borac 1x
Zrinjski 2x
Zeljo 2x
Listica 1x (Pokradeni)
6 tekmi 7 bodova
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Komentarišem igrača u te dvije utakmice. Moj komentar je bio da je na derbiju bio vrlo dobar (da je zabio bio bi odličan) i protiv kamenjara kažem da je bio odličan (zbog mangupske asistencije petom) i svega ranije navedenog.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑26 feb 2025, 15:26Zasto se komentarise igrac koji je odigrao dvije utakmice? Cemu odma pritisak da se sto prije etiketira kao dobar ili los? Polahko. Moze biti dobar da pocetku, pa da ga nema nigdje ili obratno.Pendulum je napisao/la: ↑26 feb 2025, 09:51Jel realno da neki ovdje mane nalaze i Butiću? Frajer svaku loptu koja je išla prema njemu "pokupio" i proslijedio gdje treba. Hrvao se, trčao, što neko gore napisa, nije imao pogrešan pas.
Ona mangupska peta i asistencija ga je zacementirala u prvoj postavi, ako povreda nije teže prirode. Nadam se da će biti spreman za ubice.
Istina dobro je odigrao do sada, iako nije postigao gol sto mu je primarni zadatak. Ali to su samo dvije utakmice.
Nisam ja rekao da je Ronaldo ali, da ima ono što je Zekić tražio i ono što nama treba - ima. Moj komentar se zasniva samo na dvije utakmice (i za sada, više nego dobar tj. vrlo dobar) koliko je i odigrao (i to možemo slobodno reći na dva derbija).

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ovde kad bilo ko napiše neku kritiku prema Zekiću pojedinci kao bijesni psi nasrću na njega. Nije Zekić bezgrešan pa da mu se ne smije ili ne može naći neka zamjerka. Ljudi, općenito, kod nas teško podnose kritiku smatrajući je nekim vidom mržnje prema nekome ili nečemu.
Navijači nisu blečci da ne vide neke stvari i stvarno ne znam u čemu je problem da se to kaže ili napiše, ok posebna su vrsta oni koji čekaju negativan rezultat pa "opletu" po svemu, takvi nisu vrijedni pažnje.
Navijači nisu blečci da ne vide neke stvari i stvarno ne znam u čemu je problem da se to kaže ili napiše, ok posebna su vrsta oni koji čekaju negativan rezultat pa "opletu" po svemu, takvi nisu vrijedni pažnje.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Prvo polu vrijeme smo igrali pičqasto, drugo već dobro odigrano i malo je falilo da dobijemo utakmicu. Loše je odigrala vezna linija, Lulić i Mehmedović katastrofa a Bubanja malo bolji od njih. Sa Zekićem se slažem da su ih ljudi uzeli na foru, dozvolili smo da nas isprovociraju i to je mnogo uticalo na igru. Nadam se brzom povratku Đorđevića i od sada Mujkić treba biti U21 a sredinu pojačati.
-
- Kontakt:
AVNOJ je napisao/la: ↑26 feb 2025, 17:18Ovde kad bilo ko napiše neku kritiku prema Zekiću pojedinci kao bijesni psi nasrću na njega. Nije Zekić bezgrešan pa da mu se ne smije ili ne može naći neka zamjerka. Ljudi, općenito, kod nas teško podnose kritiku smatrajući je nekim vidom mržnje prema nekome ili nečemu.

Ja ga imam u potpisu,i to dovoljno govori.
Bez idealizovanja ikoga,njega bih sad mirne duse potpisao na 10 godina.
Ali konstruktivna kritika uvijek,bilo pozitivna ili negativna.
Uostalom covjek ni sam ne bjezi od toga da prizna gresku,pa ne vidim razlog sto se to ne bi moglo iznijeti i ovdje.
Morone koji su tu samo da miniraju temu ne racunam.
- napoleon72
- Kontakt:
Od svega toga samo poraz od Zrinjskog na Kosevu je njegova krivica (i to djelimicno). Zelju ubili oba puta, sinoc Zrinjski iz igre nam ne bi zabio da se igralo 400 minuta. Borca dobili gore, sto Bayern ne bi uspio. Nije Zekic kriv sto protiv Zelje fulamo 10 zicera.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑26 feb 2025, 16:28I meni izgleda kao da je u derbi tekmama nekako drugaciji,kao da nije opusten i ima dileme,mada je ovaj derbi postavio jako dobro. Opet oni hadalji kakvi su i nisu neko mjerilo,ali mi i kad odigramo dobro zapnemo s realizacijom.
Borac 1x
Zrinjski 2x
Zeljo 2x
Listica 1x (Pokradeni)
6 tekmi 7 bodova
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Da je normalno suđenje Zekić bi imao 7-8 bodova viška u odnosu na drugog na tabeli. Toliko o njemu. Debitantska sezona.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
+1
Zekiću samo ovi koji imaju neke lične interese i želje mogu spočitavati da je loš u derbijima. Pa ne može on uticati na realizaciju i individualne greške igrača.
Taktički razvalili svakog protivnika, osim eto možda utakmice protiv Zrinjskog na Koševu.
Puna podrška Mirviću, stručnom štabu i igračima.
Trener koji je sposoban izmijeniti tok utakmice sa izmjenama.tabba77 je napisao/la: ↑26 feb 2025, 18:25+1
Zekiću samo ovi koji imaju neke lične interese i želje mogu spočitavati da je loš u derbijima. Pa ne može on uticati na realizaciju i individualne greške igrača.
Taktički razvalili svakog protivnika, osim eto možda utakmice protiv Zrinjskog na Koševu.
Puna podrška Mirviću, stručnom štabu i igračima.
Dali je ZORAN ZEKIC najbolji trener koji je nas vidio od 1995 godine JESTE, dalije ZORAN ZEMIC bez greske naravno da nije, dalije ZORAN ZEKIC najskuplji trener koji je vodio FK SARAJEVO, neznam moguce je, al posteno je da covjek naplati onoliko koliko vrijede njegove usluge.
Jedina utakmica koju je on i njegov ss (nazalost) su odradili LOSE ( nedovoljan 1) jeste zrinjski na kosevu al nemozemo radi lose prestave da NEKAZEMO DA JE GO KOJIM SMO IZGUBILI BIO REGULARAN, i smatram da smo izvukli tu nerjesen rezultat da bi to diglo nasu ekipu a zrinjski bi to dobro poremetilo i zato smatram da izjave neki podjesta i ljudi koji ovde pisu kao sta ima veze sto su dali go neregularan bili su bolji, ja vas pitam zamislite stabi bilo da je nama sudija pikao go Alena Avdica protiv zelje kad je zubanovic dao go mi bi bili 99,9% prvaci mozda bi im zaboli jos 3-4 gola al i ako nebi taj gobi bio dovoljan za pobjedu
Jer oni sigurno onaj go nebi dali 2 minute prije kraja..
Zrinjski je ekipa koja tesko prima golove jer igra taj niski blok i to je jedan od razloga zasto i daju mali broj golova, jer im se igraci trose upravo na toj defanzivi, takodje ko moze bit siguran da mi mozda u 84 minuti nebi dali go.
Jedina utakmica koja je odradjena lose od strane ZZ je ta sa zrinjskijem, COVJEK je i sam rekao odna posle utakmice damu se ovo nikad u 15 godina trenerskog posla nije desilo..
Jovic
Djordjevic
Pavicic
3 igraca koja su 100% u prvih 11. Juce nisu igrali
Krdzalic
Mujkic
Golman
Mehmedovic
Vrban
5 igraca koji su bonus
Rus
Bugar
Jatta
Mustafic
Ristic
Turkes
I imamo jos
KAPETANOVICA koji je povrijdjen
Svi ovi nabrojani igraci osim rusa i bugara zakoje neznamo kakvi su i kapetanovica koji je povrijedjen od prije dolaska zz, MOGU UPAST DA IGRAJU OD 1 minute i svi su dobili minutazu, znaci nijedan igrac koji je tu nije tu za nista (osim turkesa) svaki igrac moze pruzit onaj minimum zasto je tu uz mogucnost da sa dobrom igre izbaci igraca koji ima u tom trenutku vecu minutazu. NPR KRDZALIC I MUJKIC SU BLIZU DA IZBACE BEGANA I MEHMEDOVICA, i to je nesto sto nikad nijedan trener u FK SARAJEVU NIJE ZNAO, vec je od sirine rostera pravio suzenost u vidu linije virgdzajne
Jedina utakmica koju je on i njegov ss (nazalost) su odradili LOSE ( nedovoljan 1) jeste zrinjski na kosevu al nemozemo radi lose prestave da NEKAZEMO DA JE GO KOJIM SMO IZGUBILI BIO REGULARAN, i smatram da smo izvukli tu nerjesen rezultat da bi to diglo nasu ekipu a zrinjski bi to dobro poremetilo i zato smatram da izjave neki podjesta i ljudi koji ovde pisu kao sta ima veze sto su dali go neregularan bili su bolji, ja vas pitam zamislite stabi bilo da je nama sudija pikao go Alena Avdica protiv zelje kad je zubanovic dao go mi bi bili 99,9% prvaci mozda bi im zaboli jos 3-4 gola al i ako nebi taj gobi bio dovoljan za pobjedu
Jer oni sigurno onaj go nebi dali 2 minute prije kraja..
Zrinjski je ekipa koja tesko prima golove jer igra taj niski blok i to je jedan od razloga zasto i daju mali broj golova, jer im se igraci trose upravo na toj defanzivi, takodje ko moze bit siguran da mi mozda u 84 minuti nebi dali go.
Jedina utakmica koja je odradjena lose od strane ZZ je ta sa zrinjskijem, COVJEK je i sam rekao odna posle utakmice damu se ovo nikad u 15 godina trenerskog posla nije desilo..
Jovic
Djordjevic
Pavicic
3 igraca koja su 100% u prvih 11. Juce nisu igrali
Krdzalic
Mujkic
Golman
Mehmedovic
Vrban
5 igraca koji su bonus
Rus
Bugar
Jatta
Mustafic
Ristic
Turkes
I imamo jos
KAPETANOVICA koji je povrijdjen
Svi ovi nabrojani igraci osim rusa i bugara zakoje neznamo kakvi su i kapetanovica koji je povrijedjen od prije dolaska zz, MOGU UPAST DA IGRAJU OD 1 minute i svi su dobili minutazu, znaci nijedan igrac koji je tu nije tu za nista (osim turkesa) svaki igrac moze pruzit onaj minimum zasto je tu uz mogucnost da sa dobrom igre izbaci igraca koji ima u tom trenutku vecu minutazu. NPR KRDZALIC I MUJKIC SU BLIZU DA IZBACE BEGANA I MEHMEDOVICA, i to je nesto sto nikad nijedan trener u FK SARAJEVU NIJE ZNAO, vec je od sirine rostera pravio suzenost u vidu linije virgdzajne
-
- Kontakt:
Hvalite zekica ako osvoji koju titulu, plasiramo se u grupe i sl
EastMadness je napisao/la: ↑26 feb 2025, 20:35Hvalite zekica ako osvoji koju titulu, plasiramo se u grupe i sl
Trenutno korisnika/ca: amypitar, miguelramos, nedimmmm1337, pjankesarajevo, sekac, UltraNorth i 68 gostiju.