Ostajemo mi u Premier ligi sigurno, evo Sloboda pobjedi Radnika i pored sudija koji su od samog početka utakmice forsirali Radnika...Ono sinoć protiv Goška je bio samo loš dan Veleža, polako dok se uigra novi igrač Vasilije i proradi Haskić, biće to druga priča. Nama više škripi odbrana, jer kod drugog gola Goška onaj Savić i Išasegi isto djeca na rekreaciji, puštaju napadača na 5 metara od gola da raspali ...To je nedopustivo brate, ne mogu Hrkać i Šturm na sve da stižu...dokle se stiglo sa tom "gazelom" iz Nigerije, jel uopće stigao u Velež, kako se ranije pričalo.Konzerva je napisao/la: ↑23 feb 2025, 12:05Opasno sam razocaran u crnog, takva bezvoljnost, odavno nije vidjena....umjesto da grize tek dosao, da se pokaze a lik![]()
ne uozbilji se u narednih 5 utakmica, definitivno mu nogu dati na ljeto i dovesti prava pojacanja ako uopste ostanemo u ligi...a sa onakvvom igrom da Bog da.
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Nek se gone u pm i Buz i Laus. Prvi, jer stalno rotira igrace a drugi, jer je psihicki nestabilna osoba.
-
- Kontakt:
Ovo je sramota, Laušu još večeras isporučiti raskid ugovora.
Karić je za Ribića Neuer.
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Savić je sramota stoperska također da ostane zapisano
-
- Kontakt:
Savica odma otpisat i kuci poslat momak pojma nema
Ovaj Velez polako postaje kao Hajduk u HR. Sve se nesto obecava i dize se, a na kraju ni meda ne mogu. Sto se manje covjek nada, lakse mu je. Malo po malo, ljudi se polako ohladise od veliki prica. Toliko.fudbalfudbal je napisao/la: ↑26 feb 2025, 21:21Ovo je sramota, Laušu još večeras isporučiti raskid ugovora.
-
- Kontakt:
AlemC85 je napisao/la: ↑26 feb 2025, 21:48Ovaj Velez polako postaje kao Hajduk u HR. Sve se nesto obecava i dize se, a na kraju ni meda ne mogu. Sto se manje covjek nada, lakse mu je. Malo po malo, ljudi se polako ohladise od veliki prica. Toliko.fudbalfudbal je napisao/la: ↑26 feb 2025, 21:21Ovo je sramota, Laušu još večeras isporučiti raskid ugovora.
I još na to sve upravo Jukiću čist crveni nije pokazan, yebeš Var ako ga mogu koristiti na kome hoće.
Tako je. Prvo protiv gabele pa ovo danas. Prosto nemas vise zelje ni volje pratiti.AlemC85 je napisao/la: ↑26 feb 2025, 21:48Ovaj Velez polako postaje kao Hajduk u HR. Sve se nesto obecava i dize se, a na kraju ni meda ne mogu. Sto se manje covjek nada, lakse mu je. Malo po malo, ljudi se polako ohladise od veliki prica. Toliko.fudbalfudbal je napisao/la: ↑26 feb 2025, 21:21Ovo je sramota, Laušu još večeras isporučiti raskid ugovora.
-
- Kontakt:
Ovo nema smisla, neoprostivo im je više.
Po ko zna koji put.. Igman dva puta, Sloga dva puta, Gošk, Radnik..
KUP VEČERAS… smiješno.
Po ko zna koji put.. Igman dva puta, Sloga dva puta, Gošk, Radnik..
KUP VEČERAS… smiješno.
Super smo prošli, trebali su nam uvaliti još dva komada
Ovaj mentalno nestabilni imbecil kao da namjerno fasuje crveni, nije mu prvi put
Lohan je za Nevesinja max
Išasegi ko bez glave
Sve u svemu nema kvaliteta i igrača koji će praviti razliku
Posljedice ćelavog futalja će se duže osjetiti
Ovaj mentalno nestabilni imbecil kao da namjerno fasuje crveni, nije mu prvi put
Lohan je za Nevesinja max
Išasegi ko bez glave
Sve u svemu nema kvaliteta i igrača koji će praviti razliku
Posljedice ćelavog futalja će se duže osjetiti
opasno planiraju da se vrate u federalku
svi su losi, ali crni je teska prevara, da ga je cak i trener zamijenio u dvadesetim minutama

svi su losi, ali crni je teska prevara, da ga je cak i trener zamijenio u dvadesetim minutama
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Najgore od svega sto lagano odlazimo u federalku uz trosenje nimalo zanemarljive love na zalutale Srbijance, Hrvate, Afrikance .. jos uz to pripreme u Ankari.
Ovo nije moj Velez, ne znam pola igracha, radije bi gledao onaj Rahimicev Velez, pun mladih igracha i igracha iz Federalke po cijenu nize lige, onda si barem imao identitet i osjecaj da se nesto gradi i napreduje.
Ovo sada je jedno veliko NISTA.
Zatjerat ove trenere, igrache sa strane, Mravca .. Dovesti sto lokalnije trenere i igrache, mladje igrache iz Federalke i nizih liga ..
Danasnji Velez me podsjeca na ono drzavno preduzece gdje svakoga boli neka stvar o ucinku, od sefa pa do cistacice, izgubili smo kompas totalno.
Svaki novi igrach koji se dovede, sve vise kontam rukovodstvo trenutno nema pojma gdje goni, sta zeli i koji je koncept/ vizija za buducnost.
Ovo nije moj Velez, ne znam pola igracha, radije bi gledao onaj Rahimicev Velez, pun mladih igracha i igracha iz Federalke po cijenu nize lige, onda si barem imao identitet i osjecaj da se nesto gradi i napreduje.
Zatjerat ove trenere, igrache sa strane, Mravca .. Dovesti sto lokalnije trenere i igrache, mladje igrache iz Federalke i nizih liga ..
Danasnji Velez me podsjeca na ono drzavno preduzece gdje svakoga boli neka stvar o ucinku, od sefa pa do cistacice, izgubili smo kompas totalno.
Svaki novi igrach koji se dovede, sve vise kontam rukovodstvo trenutno nema pojma gdje goni, sta zeli i koji je koncept/ vizija za buducnost.
-
- Kontakt:
Ok, treba malo sortirati, sinoć sam ljut bio kao puška, danas me već popustilo.
Neke stvari ne funkcionišu onako kako su zamislili sportski direktor. Novi vezni igrač mora što prije u mašinu, Karić treba braniti ispred Ribića, sinoć je imao šest ili sedam netačnih ispucavanja u aut.
Kup ne treba biti prioritet, ali ne volim gubiti, sigurno niko od nas.
Rahimić treba pomoć od strane svih nas ali i ostalih članova uprave, sam se bori sa većinom stvari.
Doveli su ozbiljna imena sa jakim cv, ali kod nas to baš ne ide lagano.
Neke stvari ne funkcionišu onako kako su zamislili sportski direktor. Novi vezni igrač mora što prije u mašinu, Karić treba braniti ispred Ribića, sinoć je imao šest ili sedam netačnih ispucavanja u aut.
Kup ne treba biti prioritet, ali ne volim gubiti, sigurno niko od nas.
Rahimić treba pomoć od strane svih nas ali i ostalih članova uprave, sam se bori sa većinom stvari.
Doveli su ozbiljna imena sa jakim cv, ali kod nas to baš ne ide lagano.
-
- Kontakt:
Ja sam ipak vise za 2:2 s Goskom nego za cenera u TrebinjuMostarNeretva je napisao/la: ↑27 feb 2025, 08:52Najgore od svega sto lagano odlazimo u federalku uz trosenje nimalo zanemarljive love na zalutale Srbijance, Hrvate, Afrikance .. jos uz to pripreme u Ankari.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Sve mi se cini da Rahimic nije svjestan gdje je dosao i kako fudbal kod nas funkcionise. Necu dalje pisati. Jer ko razumije, zna na sta mislim. Toliko.
-
- Kontakt:
Svjestan je i sve razumije, došao je u raspad poslije ćelavog
Nema nikakvog raspada, Rahimic se i preuzeo posla nakon ćelavog da se stanje popravi i aBd biće to još bolje. Danas odigrati muški i dati zadnji atom snage, pa šta bude. Nisu ni kone u nekoj velikoj ekspanziji i mislim da možemo odigrati i nerješeno. Iskreno mene je više strah sudije Jelića koji će sigurno biti naklonjen domaćinu, al eto...Forzaaafudbalfudbal je napisao/la: ↑28 feb 2025, 17:03
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
15000 plata igracu koji ne zna hodati a ne igrati fudbala? Ima li tu istine? (Napadac iz Irske).

bojim se sta ce nam zrinjski danas uradit , sa onakvom igrom , nek nam je Bog na pomoci
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
i bio sam upravu. Rahimic je naivan, kad ovo dopusta. Hasic ga je upozoravavo, imam info iz prve ruke, jer mu je Hasic rekao kako se mora postavljati protiv ovakvih tipova. tolikosalmy je napisao/la: ↑01 mar 2025, 13:00Nema nikakvog raspada, Rahimic se i preuzeo posla nakon ćelavog da se stanje popravi i aBd biće to još bolje. Danas odigrati muški i dati zadnji atom snage, pa šta bude. Nisu ni kone u nekoj velikoj ekspanziji i mislim da možemo odigrati i nerješeno. Iskreno mene je više strah sudije Jelića koji će sigurno biti naklonjen domaćinu, al eto...Forzaaafudbalfudbal je napisao/la: ↑28 feb 2025, 17:03
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.