Ma cijela ekipa je u kanalu izuzev mozda Gabriela,ovo je bas odvratno za gledati ,pa nama fale Saka i Havertz (uzmi o u obzir da ni Party kada igra ne doprinosi nista u napadu Bog zna ),ovo je bas bezveze
Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Postavljao sam grafove još prije Bozica o našim problemima i koliko se promjenio naš stil igre od odlaska Xhake
Fali nama cijeli napad al ovo je bilo i prije toga samo je precesto indivdualni kvalitet uglavnom Sake pravio razliku.
Uzmi primjer samo kornera, kako njega nema nema ni naših kornera.
A terorisanje sa svakom yebenom odlukom se nastavlja. Ne mogu da vjerujem koliko neujednaceno sudjenie
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jarane Partey na jednoj nozi sam da igra bolji je od Odegaard-Rice-Jorginho sredine.
Ljudi nam postave blok i kapak, to je to.
Ljudi nam postave blok i kapak, to je to.
Rice je cirkus, nisam ga nikad vidio ovakvog. Covjeku se ne igra 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
napad nam se svodi na kretnje merina i calafioria pa gdje necemo biti spori 
ako zbog neceg zamrzim artetu to ce biti sto mu rice ne igra 6 yebo te dan i guranje na ovu poziciju frajer ne moze da se sastavi sa zivotom
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Prva utakmica ove sezone koju propustam, vidim po komentarima ništa novo u igri 

Rođen s tobom da budem
Zamisli Tierney ti mijenja pojačanje koje si doveo za 40 miliona na ljeto.
Tierney sa bruhom i upaljenim slijepim crijevom.
Što je najtužnije, taj isti Calafiori je bio jedina prijetnja po njihov gol sa stativom u prvom
Tierney sa bruhom i upaljenim slijepim crijevom.
Što je najtužnije, taj isti Calafiori je bio jedina prijetnja po njihov gol sa stativom u prvom
Odegaardu samo što manje lopte u noge davati, bolji je bez nje kad trčkara presing.
Čim je dobije ode sve u qrac.
Čim je dobije ode sve u qrac.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
sve govorim necu da se nerviram al kad vidim odegarda kako siri ruke trazeci loptu i onda posalje onakav pas yebo bi mu i dalje od majke i nemam problem s pasom nego s onakvim trazenjem lopte sta je trazis hadalju ko da ces ti nesto rijesiti mrs
Zadnja izmjena: QUARTERBACK, dana/u 26 feb 2025, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
Isto razmisljamo moj Vedade, kako me brat nervira ovo nisu istine. Daj goni ga vise napolje, pa vise Gabriel radi u napadu nego on.QUARTERBACK je napisao/la: ↑26 feb 2025, 21:40sve govorim necu da se nerviram al kad vidim odegarda kako siri ruke trazeci loptu i onda posalje onakav pas yebo bi mu i dalje od majke
Ne mogu da shvatim kako neko moze biti ovako los
- QUARTERBACK
- Kontakt:
a gle merina skace na tierneya mozda bi ga zabio gurnu ga s ledja joj cirkusa kuranami pa ovo nema u crtanim filmovimaBrokula je napisao/la: ↑26 feb 2025, 21:42Isto razmisljamo moj Vedade, kako me brat nervira ovo nisu istine. Daj goni ga vise napolje, pa vise Gabriel radi u napadu nego on.QUARTERBACK je napisao/la: ↑26 feb 2025, 21:40sve govorim necu da se nerviram al kad vidim odegarda kako siri ruke trazeci loptu i onda posalje onakav pas yebo bi mu i dalje od majke
Ne mogu da shvatim kako neko moze biti ovako los
Sta kaze komentator dinamicno i uzbudljivo pa majku mu sta je ovdje dinamicno a gdje jos uzbudljivo
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nemoj da se samo zaboravi ko je zakucao igrače u zemlju sa obavezama prema nazad, mislim na Saku, Havertza i ekipu.
Izvodio je istih jedanaest na teren u 99% slučajeva, a sad govori kako je to samo slučajnost, jest al u qrcu mom.
Izvodio je istih jedanaest na teren u 99% slučajeva, a sad govori kako je to samo slučajnost, jest al u qrcu mom.
Ovo me podsjeća na jedan period pod Wengerom kad apsulutno nikom nismo mogli dati gol i igralo se haman identicno ovome
I taj period sam zapamtio po tome sto je Arteta kao kreator napada redovno dodavao loptu Mertesakeru, isto sto i Odegaard radi trenutno.
Organizuje napad i dodaje loptu stoperima do sebe
I taj period sam zapamtio po tome sto je Arteta kao kreator napada redovno dodavao loptu Mertesakeru, isto sto i Odegaard radi trenutno.
Organizuje napad i dodaje loptu stoperima do sebe
I navodno imamo momka nekog napadaca na klupi, ali hijerahija je vaznija od potreba na terenu. Zato su izmjene redovno besmislene
Rice je plaćen 100 miliona da bude ovo što jest na terenu.
Kakav je mag Arteta yebo pleme svoje mutavo, doći će Zubimendi i ovaj će za stalno da igra ovo.
Kakav je mag Arteta yebo pleme svoje mutavo, doći će Zubimendi i ovaj će za stalno da igra ovo.
Dok je Rice igrao isto ono što je i Xhaka bio je jedan od najboljih u ligi.
OVo sad moze igrati i golman
sad će odegaard i sterling sve sredit
OVo sad moze igrati i golman
sad će odegaard i sterling sve sredit
.
gledaj levatine sta ne dade nek je ofside
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.