Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Yebem ti mater norvešku
Zahvali se Bogu što je ofsajd
Zahvali se Bogu što je ofsajd
.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
e moj partey pa de nekako glavu podigni
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma yebo mu sterling mater usta sta ga ubacuje uopste daj neku djecu nek igraju
Smjeni kloca, još je ostalo iz LP da ispadnemo.
-
MarcoBorriello
- Kontakt:
I dalje ne vjerujem da se u januaru nije probao niko dovesti. Pa to je horor...
Uzmi Iraolu možda nekad i koji trofej stigne na Emirate.
Yebo te ovaj fudbal, jedan šut u okvir gola smo imali.
Yebo te ovaj fudbal, jedan šut u okvir gola smo imali.
-
MarcoBorriello
- Kontakt:
Lijepa vremena
Djeca nam se smiju moj Fuade.
Glave trebaju da padaju zbog ovog transfer roka
Glave trebaju da padaju zbog ovog transfer roka
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Doveo bih Brunu Fernandesa iz Uniteda i prodao Odegarda, imaju isti work rate samo sto je Bruno direktniji i bolji igrac od Odegarda.
Da nam napad izgleda nesto tipa Sesko, Saka, Bruno, Trossard, a iza njih Rice i Zubimendi to je jaca ekipa od ove sadasnje.
Da nam napad izgleda nesto tipa Sesko, Saka, Bruno, Trossard, a iza njih Rice i Zubimendi to je jaca ekipa od ove sadasnje.
Zadnja izmjena: QUARTERBACK, dana/u 28 feb 2025, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Normalno da bi svak od nas volio Isaka vise ali mislim da njega bez 120miliona pa mozda i vise necemo dobit.
- feniksptica
- Kontakt:
Ma neces ni Janeza dobit puno jeftinije
Mislim govorimo o precjenjenom napadacu koji se trenutno nalazi na 9. mjestu liste strijelaca i pri tome je izvodjac penala za svojku ekipu. I to u njemackoj ligi, znamo kako se snalaze ti isti napadaci ovdje.
Uz malo skautinga takvi igraci koji to isto mogu isporucit se mogu nac dosta jeftinije.
Mislim govorimo o precjenjenom napadacu koji se trenutno nalazi na 9. mjestu liste strijelaca i pri tome je izvodjac penala za svojku ekipu. I to u njemackoj ligi, znamo kako se snalaze ti isti napadaci ovdje.
Uz malo skautinga takvi igraci koji to isto mogu isporucit se mogu nac dosta jeftinije.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa zar nije Isak 100milki ako Njukas se ne plasira u LPQUARTERBACK je napisao/la: ↑28 feb 2025, 20:09Normalno da bi svak od nas volio Isaka vise ali mislim da njega bez 120miliona pa mozda i vise necemo dobit.
Ma ja bi iskreno Isak,Šeško,(i Darwina bi iz Liveprula
Odegard ce proigrati ne vjerujem da je zaboravio fudbala imam osjecaj da se njemu ne igra ako nema Sake
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma neka ispadnu Wolvesi i zakaparit odma Cunhu vjerujte mi braco, a nabit Jesusa
ARSENAL4ever
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ma nema sanse da su priblizne cijene ta dvojica.. Sesko za max 70mil ide, Isak je sigurno minimalno 40 i vise miliona skuplji sto nije malo uopste..feniksptica je napisao/la: ↑28 feb 2025, 20:14Ma neces ni Janeza dobit puno jeftinije
Vidim ja da mi svi imamo svoje neke vizije i zelje, tipra brata zeli Darwina
sto se tice Jesusa slazem se da ga treba sutnut al ko ce kupit igraca koji je pokidao ligamente i na ljeto uopste nece bit spreman vjerovatno.. dakle ocekivat da neko kupi povrijedjenog igraca i ceka ga da se oporavi je nerealno..
Ma nama treba 500 miliona ulaganja u napad, pricati o jednom napadacu je smijesno.
Saka je ima takvu povredu da komotno mozemo racunati neko novo krilo koje ce uzeti dobar dio minuta.
Trossard je bio taj savrseni dzoker sa klupe kojeg smo istrosili i nismo nista osvojili, a svaku sljedecu sezonu ce bit gori i gori.
Martinelli sve vise djeluje kao da je dostigao svoj plafon koji nije ni blizu dovoljno dobar za neke borbe za trofeje.
Jesus je mrtav igrac.
Sterlinga necu ni spominjati, ionako se vraca u Celzi.
Znaci katastrofa
Saka je ima takvu povredu da komotno mozemo racunati neko novo krilo koje ce uzeti dobar dio minuta.
Trossard je bio taj savrseni dzoker sa klupe kojeg smo istrosili i nismo nista osvojili, a svaku sljedecu sezonu ce bit gori i gori.
Martinelli sve vise djeluje kao da je dostigao svoj plafon koji nije ni blizu dovoljno dobar za neke borbe za trofeje.
Jesus je mrtav igrac.
Znaci katastrofa
Titula se trebala traziti u ove tri sezone ,jasno je bilo ako je ne uzmemo da ce trebati rekonstrukcija ,odbrana je sredjena pojacanja trebaju i u veznom redu a u napadu kao sto si rekao trebaju minimalno dva vrhunska igraca ako ne i triBrokula je napisao/la: ↑01 mar 2025, 11:55Ma nama treba 500 miliona ulaganja u napad, pricati o jednom napadacu je smijesno.
Jesus je mrtav igrac.
Znaci katastrofa
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma da, ako pricamo u eurima Isak bi bio minimalno 140mil eura i nema sanse da ga mi dovedemo.. Sesko za 70-80 puno realniji
jos ako nam dodje ovaj Andrea Berta za sportskog direktora mogli bi iskopati i nekog novog mozda.. ono sto je zanimljivo za njega je da je u Atletico Madrid doveo Cunhu
jos ako nam dodje ovaj Andrea Berta za sportskog direktora mogli bi iskopati i nekog novog mozda.. ono sto je zanimljivo za njega je da je u Atletico Madrid doveo Cunhu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.