FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
82
52%
Prolazak u Play off
30
19%
Grupnu fazu
45
29%

Ukupno glasova: 157

MirkoPlazibat
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MirkoPlazibat » 26 feb 2025, 20:44

EastMadness je napisao/la:
26 feb 2025, 20:35
Hvalite zekica ako osvoji koju titulu, plasiramo se u grupe i sl
Ne znam jesi čuo, ali priča se danima, kažu Zekić neće namjerno da pobjeđuje derbije, jer hoće da hrvatski klub osvoji ligu. I još se priča da namjerno dovodi hrvatske igrače da bi istok imao o čemu da priča, mislim ne znam je li istina, ali tako se priča. I sve po gradu priča, "papci s' istoka" ne znam šta mu to znači.
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 26 feb 2025, 20:46

Lulic, Beganovic, Mehmedovic, ispod svakog nivoa.

Rogicevo dodavanje lopte stoperu u petercu je totalna glupost, ono je trener trebao striktno zabraniti. Nismo mi ni Real ni Barca da mozemo iznositi loptu pod pritiskom. Bukvalno smo im poklonili gol a oni ga do sutra ne bi dali iz igre.

Butic vrhunska asistencija, bas majstorski. Steta zicera na kraju, Maric je izasao 7-8 metara sa gola, mogao ga je Guli komotno zaobici.

Mujkic, Krdzalic, Kyeremeh u prvih 11.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 26 feb 2025, 20:49

Isto tako mu se treba suditi, kada bude imao iste uslove za igru kao treneri Borca i Zrinkskog pa i željkana.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 26 feb 2025, 21:16

napoleon72 je napisao/la:
26 feb 2025, 17:59
TrofejiSuTu je napisao/la:
26 feb 2025, 16:28
I meni izgleda kao da je u derbi tekmama nekako drugaciji,kao da nije opusten i ima dileme,mada je ovaj derbi postavio jako dobro. Opet oni hadalji kakvi su i nisu neko mjerilo,ali mi i kad odigramo dobro zapnemo s realizacijom.

Borac 1x
Zrinjski 2x
Zeljo 2x
Listica 1x (Pokradeni)

6 tekmi 7 bodova
Od svega toga samo poraz od Zrinjskog na Kosevu je njegova krivica (i to djelimicno). Zelju ubili oba puta, sinoc Zrinjski iz igre nam ne bi zabio da se igralo 400 minuta. Borca dobili gore, sto Bayern ne bi uspio. Nije Zekic kriv sto protiv Zelje fulamo 10 zicera.
Mozda sam ostao nedorecen,ali nisam haveru optuzio trenera da striktno zbog njega nismo dobili te tekme,ako je uopste moguce dobiti sve derbi tekme,bez obzira ko nas vodi. Ako to nekad i uspijemo onda cemo vjerovatno igrati uveliko neku od grupa bez da se provlacimo kroz zrijeb na ovaj ili onaj nacin.

Zapravo sam htio samo iznijeti cinjenicno stanje da iz 6 derbija imamo ipak malo bodova,uz zadrsku za tu kradju u listici.

Zekic naravno nema veze sa mrtvim zicerima na Kosevu vise puta,listici,grbavici,poklon penalom sinoc,budalom Rogicem koji izadje na 40 metara i dribla,ili zavali lika u 16m…

Ako bih njemu licno nesto pripisao to je derbi prvo pol.(sto je i sam priznao),sto nismo napali u Mostaru s igracem vise,i sto se gura taj Mehmedovic jer meni izgleda da imamo boljeg U21 na klupi koji je potpuno spreman. Ocito on bolje vidi i zna,i radi s njima na kraju.

To je jos uvijek suvise malo uzoraka kao i vrijeme provedeno kod nas da bi kao „sudili“ covjeku.
Ko god ne vidi da nismo podigli igru i da imamo sisteme,da igramo i da ne znamo sta igramo i sta hocemo taj je uljez.

Jos jednom,10 godina s nama sto se mene tice,pa kako god bilo.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 26 feb 2025, 21:21

:rol: :tralala:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 26 feb 2025, 22:04

Madafaka je napisao/la:
26 feb 2025, 20:46

Rogicevo dodavanje lopte stoperu u petercu je totalna glupost, ono je trener trebao striktno zabraniti. Nismo mi ni Real ni Barca da mozemo iznositi loptu pod pritiskom. Bukvalno smo im poklonili gol a oni ga do sutra ne bi dali iz igre.

Butic vrhunska asistencija, bas majstorski. Steta zicera na kraju, Maric je izasao 7-8 metara sa gola, mogao ga je Guli komotno zaobici.

Potpisujem sve

Mozemo mi iznositi loptu samo sto se glupiramo.Prvo Rogic ne zna fino dodati loptu 5 puta napucava stopere,niko nije rekao Lulicu da ima igraca na ledjima,imao je Soldu ssmog tako da mogla se lopta bez problema iznijeti ili u najgorem slucaju bolje da je nabio nego penal skrivio.Ne mozes se protiv jaci ekipa onako zayebavati.

Mehmedovic ono standardno,jednu utakmicu dadne znakove zivota pa 5 utakmica ne postoji na terenu.Krdzalic i Mujkic moraju igrati u prvi 11.Ovaj Krdzalic je zvijercina.Nas najbolji vezni red kada se svi vrate je Krdzalic-Bubanja-Djordjevic.

Butic bez greske odigrao.Znaci jednu gresku za 75 minuta nije zabiljezio,a tek peta kod gola :ljepota: Valjda nije nista ozbiljnije zeznuo,sutra cemo saznati.Sto se tice Turkesa,u poredjenju nekom Cmiljanic izgleda kao Batistuta za njega.Vjerujem da cemo na ljeto svak svojim putem.Respekt za momka jer je pitar ali jednostavno nije igrac za nas.Gubljenje vremena,nikakav kontinuitet.Vidi se odma kad neko ili zna ili ne zna

Prvo poluvrijeme ocajno,bez polusanse.Srecom u drugom zivnuli medjutim moralo je ovo bolje.Mozda ne bi na kraju ni zasluzeno bilo da smo uzeli bas zbog tog prvog poluvremena.Tamo ne ocekujem prolaz iskreno,pravo cudo bi se moralo desiti.Jednostavno morali smo jucer dobiti.

Okrenut se nedelji.Uvodne 3 utakmice pobjeda pa 2 remija(3/4 poluvremena sam zadovoljan).Fali nam iskustva,fali uigranosti,bezobrazluka,komunikacije.Nadoci ce,kvalitet imamo.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 26 feb 2025, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 26 feb 2025, 22:05

slika
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 26 feb 2025, 22:31

Aduka87 je napisao/la:
26 feb 2025, 22:05
slika
Moćna slika :bih: :bih:

Gojkovicu na hrabrosti odmah ugovor produziti. Kad bi njega sa Rahmanom spojili gdje bi nam kraj bio.
Tad bi bili "namazani"

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 26 feb 2025, 22:37

NajvecaRadosti je napisao/la:
26 feb 2025, 22:04
Madafaka je napisao/la:
26 feb 2025, 20:46

Potpisujem sve

Mozemo mi iznositi loptu samo sto se glupiramo.Prvo Rogic ne zna fino dodati loptu 5 puta napucava stopere,niko nije rekao Lulicu da ima igraca na ledjima,imao je Soldu ssmog tako da mogla se lopta bez problema iznijeti ili u najgorem slucaju bolje da je nabio nego penal skrivio.Ne mozes se protiv jaci ekipa onako zayebavati.

Mehmedovic ono standardno,jednu utakmicu dadne znakove zivota pa 5 utakmica ne postoji na terenu.Krdzalic i Mujkic moraju igrati u prvi 11.Ovaj Krdzalic je zvijercina.Nas najbolji vezni red kada se svi vrate je Krdzalic-Bubanja-Djordjevic.

Butic bez greske odigrao.Znaci jednu gresku za 75 minuta nije zabiljezio,a tek peta kod gola :ljepota: Valjda nije nista ozbiljnije zeznuo,sutra cemo saznati.Sto se tice Turkesa,u poredjenju nekom Cmiljanic izgleda kao Batistuta za njega.Vjerujem da cemo na ljeto svak svojim putem.Respekt za momka jer je pitar ali jednostavno nije igrac za nas.Gubljenje vremena,nikakav kontinuitet.Vidi se odma kad neko ili zna ili ne zna

Prvo poluvrijeme ocajno,bez polusanse.Srecom u drugom zivnuli medjutim moralo je ovo bolje.Mozda ne bi na kraju ni zasluzeno bilo da smo uzeli bas zbog tog prvog poluvremena.Tamo ne ocekujem prolaz iskreno,pravo cudo bi se moralo desiti.Jednostavno morali smo jucer dobiti.

Okrenut se nedelji.Uvodne 3 utakmice pobjeda pa 2 remija(3/4 poluvremena sam zadovoljan).Fali nam iskustva,fali uigranosti,bezobrazluka,komunikacije.Nadoci ce,kvalitet imamo.
Prvo poluvrijeme nije bas ocajno. Jeste ofanzivno 2-3 slaba pokusaja ali isto tako protivniku izuzev penala nisi prilike dopustio. Vise je bila neka tvrda partija nego ocaj. Jedina utakmica u kojoj smo nadigrani je poraz od Zrinjskog na Kosevu, u nijednoj drugoj nismo i to je fakt.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 26 feb 2025, 22:39

Lištica solidna. Očekujem utakmicu na pola između derbija i ove sa zrinjskim.

S Veležom kako stvari stoje kod njih, ne bismo trebali imati problema.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 26 feb 2025, 23:03

luckystrike je napisao/la:
26 feb 2025, 22:39
Lištica solidna. Očekujem utakmicu na pola između derbija i ove sa zrinjskim.

S Veležom kako stvari stoje kod njih, ne bismo trebali imati problema.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Bordo10
Kontakt:

Post Postao/la Bordo10 » 27 feb 2025, 00:04

Malo se pretjeruje i sa Zekicem, treba spustit loptu, da se razumijemo dao bi mu ugovor na pet godina, jer malo po malo sklapa i nadogradjuje ekipu, ali treba tu jos dokazivanja.
Ne znam sta je sa Lulicem, jer meni je prosli dio sezone bio medju najmocnijim igracima, vjerovatno mu malo fali jos da vrati formu, i bez Pavicica smo ipak dosta losiji u kontrolu

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 27 feb 2025, 00:35

Bordo10 je napisao/la:
27 feb 2025, 00:04
Malo se pretjeruje i sa Zekicem, treba spustit loptu, da se razumijemo dao bi mu ugovor na pet godina, jer malo po malo sklapa i nadogradjuje ekipu, ali treba tu jos dokazivanja.
Ne znam sta je sa Lulicem, jer meni je prosli dio sezone bio medju najmocnijim igracima, vjerovatno mu malo fali jos da vrati formu, i bez Pavicica smo ipak dosta losiji u kontrolu
NEMA SE STA VISE ON DOKAZIVAT, covjeka ozenit ili uvalit kakvu picku, dat covjeku ugovor jos 7,5 godina i to je to. Pun mi je **** ljudi koji se izrazavaju staje tu je ramena gore dole, imam 100 k ljudi sto ke voli sta cemi saka jada sa sjevera, il Cala (kojeg volim) koji je nasrudin hodza, ili ona ojebina iz domzala. Trenerski poso je ozbiljna profesija koja zahtjeva ozbiljan novac, i ja smatram da koliko god Zekic trazio treba dat jer jeftinijeg a boljeg nemozemo nac, SAMO ISPRINTAT UGOVOR KLAUZULA 3 m€ i ugovor 8 godina..Zekuc je sad medju 3 najbolja trenera u bivsoj jugi

FKSzuti
Kontakt:

Post Postao/la FKSzuti » 27 feb 2025, 10:17

Sivac sudi u nedjelju

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 27 feb 2025, 10:29

Aduka87 je napisao/la:
26 feb 2025, 22:05
slika
Ko moze nek dodje protiv ubica na tribinu "Vedran Puljic"
Nemojte se ustrucavati da vodite i djecu na sjever, ja sam proslu i ovu cu abd. Vjerujte mi bice vam zahvalana i jedva ce cekati opet. Bolje da skacu i navijaju nego da slusaju psovke.

Vrijeme je da pregazimo listicu

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 27 feb 2025, 10:34

Zgazit cemo ih nece znat gdje su.Igraci jedva cekaju utakmicu,motiv im je ono sa Pecare
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 27 feb 2025, 10:38

NajvecaRadosti je napisao/la:
27 feb 2025, 10:34
Zgazit cemo ih nece znat gdje su.Igraci jedva cekaju utakmicu,motiv im je ono sa Pecare
tako smo govorili da cemo zgaziti sad zrinjskog

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 27 feb 2025, 10:43

slika

mislim da ne bi trebali imati problema sa suđenjem

zato će Radnik i Velež na*ebati

SineTalexy
Kontakt:

Post Postao/la SineTalexy » 27 feb 2025, 10:52

Zna li neko šta je sa Butićem, kakve je prirode povreda hoće li biti u konkurenciji za nedjelju?

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 27 feb 2025, 10:56

Molim vas braćo samo nemojte ono “ Mi smo Sarajevo, izvolite se branit” to kad je god bio light motiv primili smo 3 minimalno. Ovo zgazit će mo i to, onda dođe Lištivca ili ko god i ti se ne možeš sastaviti sa loptom. Pustite furke. Loptu na zemlju i lagano.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, OzmoodPinglewood, TETRAPAK i 59 gostiju.