Znači subota gašenje,može li se doć na pivu?
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- tutankamon1905
- Kontakt:
Svi ljudi dobre volje su pozvani na pivu i na rostiljakobasmoram13 je napisao/la: ↑26 feb 2025, 23:59Znači subota gašenje,može li se doć na pivu?

- ErosViverosViv
- Kontakt:
zelimo slike prije svih medijatutankamon1905 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 00:01Svi ljudi dobre volje su pozvani na pivu i na rostilj![]()
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ali samo da kazem da nece biti gasenja jer oni prestati nece nikada 

- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Malogradjanin je ziv, krepao nije
Kad sam ja tebi psovao?
-
- Kontakt:
Zasto napadate Meraka? On je clan prve ekipe Zeljovaca na ovom forumu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 00:21Zasto napadate Meraka? On je clan prve ekipe Zeljovaca na ovom forumu

Od danas sam meraklija
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Veoma dobro se sjećam kad je onako, jadan, toliko uzbuđen bio što ide na svoj prvi derbi na Koševu, da je slikao baklju u ruci. A ona ručica tanka, prava srednjoškolska.19vendetta87 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 00:21Zasto napadate Meraka? On je clan prve ekipe Zeljovaca na ovom forumu

Malo smo mu se smijali, ali Bože moj.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Ocito sam te uvrijedio kad sam ti rekao da si malogradjanin, evo izvinjavam se, ti si samo gradjanin niskog intelektualnog rasta. Umni deficit pokusavas da nadomjestis debilnim humorom, ali Boze moj.HordasOdMalena je napisao/la: ↑27 feb 2025, 00:33Veoma dobro se sjećam kad je onako, jadan, toliko uzbuđen bio što ide na svoj prvi derbi na Koševu, da je slikao baklju u ruci. A ona ručica tanka, prava srednjoškolska.19vendetta87 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 00:21Zasto napadate Meraka? On je clan prve ekipe Zeljovaca na ovom forumu![]()
Prava veprina
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Opusti se, niko ne priča o tebi, nego o @meraku. Ne znam što si se upalio.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 00:39Ocito sam te uvrijedio kad sam ti rekao da si malogradjanin, evo izvinjavam se, ti si samo gradjanin niskog intelektualnog rasta. Umni deficit pokusavas da nadomjestis debilnim humorom, ali Boze moj.HordasOdMalena je napisao/la: ↑27 feb 2025, 00:33Veoma dobro se sjećam kad je onako, jadan, toliko uzbuđen bio što ide na svoj prvi derbi na Koševu, da je slikao baklju u ruci. A ona ručica tanka, prava srednjoškolska.19vendetta87 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 00:21Zasto napadate Meraka? On je clan prve ekipe Zeljovaca na ovom forumu![]()
Prava veprina
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Pa ja sam MeraklijaHordasOdMalena je napisao/la: ↑27 feb 2025, 00:41Opusti se, niko ne priča o tebi, nego o @meraku. Ne znam što si se upalio.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 00:39Ocito sam te uvrijedio kad sam ti rekao da si malogradjanin, evo izvinjavam se, ti si samo gradjanin niskog intelektualnog rasta. Umni deficit pokusavas da nadomjestis debilnim humorom, ali Boze moj.HordasOdMalena je napisao/la: ↑27 feb 2025, 00:33
Veoma dobro se sjećam kad je onako, jadan, toliko uzbuđen bio što ide na svoj prvi derbi na Koševu, da je slikao baklju u ruci. A ona ručica tanka, prava srednjoškolska.![]()
Prava veprina

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Čuj.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 00:42Pa ja sam MeraklijaHordasOdMalena je napisao/la: ↑27 feb 2025, 00:41Opusti se, niko ne priča o tebi, nego o @meraku. Ne znam što si se upalio.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 00:39
Ocito sam te uvrijedio kad sam ti rekao da si malogradjanin, evo izvinjavam se, ti si samo gradjanin niskog intelektualnog rasta. Umni deficit pokusavas da nadomjestis debilnim humorom, ali Boze moj.
Prava veprina![]()

- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Hahahahahahaha , fakat si malogradjanstinaHordasOdMalena je napisao/la: ↑27 feb 2025, 00:43Čuj.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 00:42Pa ja sam MeraklijaHordasOdMalena je napisao/la: ↑27 feb 2025, 00:41
Opusti se, niko ne priča o tebi, nego o @meraku. Ne znam što si se upalio.![]()
![]()

-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
KONTRASVIH je napisao/la: ↑26 feb 2025, 20:51Strahota je sto nerealno gledas i zalijeces se po ko zna koji put![]()
Cisto da se zna s kim se diskusija vodi![]()

Fino postaviš sliku kad su svi na tribini, a ne dok se još ulazi.

I da, apsolutno veći broj navijača Sarajeva.
Svaka čast za trud i izvlačenje postova, ja bih sada tražio tvoje o maksimalnim brojkama na Koševu, ali nisi toliko značajan, ali ih nisam ni zaboravio. S navijačkom mapom grada si samo otišao level dalje i pokazao o kome i čemu se radi iza nicka KONTRASVIH.

-
- Kontakt:
Mogu ga popusiti samo kao i Dodo,sad smiruje situaciju,hoce u Sarajevo al kurko,velika je to glava haha prijeti amerima,nijemcima slina mala,moj glavonja,nije Vels na genocidu nastao,znaci budite patriote i istupite iz lige jer ovo nije vasa drzava. Hocete drzavu a nedate Kosovo previse hahah to samo kod srba ima.Argentina je napisao/la: ↑26 feb 2025, 23:58Malo realnosti ne bi bilo lose.
Mi smo svakako nula bodova liga, da se ne lazemo, medju najlosijima. Da nema konferencijske lige ne bi vidjeli grupe, a i tu se zavrsavalo uz srecu, Savez je los, pred suspenzijom bio, repka se ne plasiraz jednostavno smo losi.
I ti na to procas o Vels/Skotska scenariju, molim te ne lupaj. Bilo kakva promjena ce nas srozati jos vise. I naravno da nece Borac istupiti ili slicno, kao sto ce Vico i dalje biti predajednik Savez, jer je tu novac i interes. Kad bi bilo da ga nema, onda bi se ukljucio mod srbovanja.
Ovdje su ljudi nula karakteri. Pa valjda je logicno ako nece RS da funkcionise drzava i institucije, da se istupi i minira Savez, ali to se nece desiti nikad!
E cuj Vels/Skotska scenarij
P.S. Da li ista duze traje od RS odcjepljenja, od 2005 ljudi poceli jos uvijek se nisu pomjerili s mrtve tacke![]()
Ništa neuobičajno s obzirom da 70% ljudi u Sarajevu navija za FKS.ErosViverosViv je napisao/la: ↑26 feb 2025, 22:00Bez konkurencije. Ova brojka moze popuniti jug na grbavici poredjenja radi. A utorak jbt.

- svrakino1921
- Kontakt:

Željezničar je jučer sa 8:1 deklasirao Kruševo u prvom meču četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine, te praktički riješio pitanje tima koji će u polufinale.
Plavi su bili raspoloženi, iako nisu bili kompletni. U timu nije bilo između ostalih veziste Abdulmalika Al Jabera koji je zbog papirologije morao otputovati u Saudijsku Arabiju.
Ipak, sve je brzo završio i već danas se vratio u Sarajevo. Sutra će trenirati sa saigračima, te vjerovatno zauzeti mjesto u početnoj postavi protiv Posušja u nedjelju.
Jaber je pružio veoma dobru partiju u vječitom derbiju, a oduševljenje atmosferom je pokazao i na društvenim mrežama gdje je na svom profilu podijelio fotografije.
Hahhahahahhahahahahah stoko u štalu
- KONTRASVIH
- Kontakt:
ErosViverosViv je napisao/la: ↑26 feb 2025, 22:00Bez konkurencije. Ova brojka moze popuniti jug na grbavici poredjenja radi. A utorak jbt.

Jos jedno radjanje mita. Poredjenja radi, ovdje ima 1200-1400, slicna brojka ako ne i manja od manijaka na jugu protiv Varesa. Kad cete nauciti da je kapacitet ovog jednog sektora na sjeveru cca 1100 i da nikakav zoom to ne moze promjeniti.
Odlicna brojka
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Beli98, Bing [Bot], delko, GradKamena2, greenwood, mnon46, nedimmmm1337, Proximic, riki46, Sarun i 30 gostiju.