E nemam ti pojma za datume. Ovo su bili oni prvi zvanicni a jeli se nesto u medjuvremenu promjenilo ne znam.Bianconeri1988 je napisao/la:A ovamo sam pročitao da je revanš 17. maja
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Mjesec dana izmedju dvije tekme, puno..
Vise bih volio da je prva tekma u Zenici, al' ajd, nema veze, na nama je sve. Bice egzodus plavih navijaca ka Zenici u revansu.
Vise bih volio da je prva tekma u Zenici, al' ajd, nema veze, na nama je sve. Bice egzodus plavih navijaca ka Zenici u revansu.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
...prije toga rezervisite i onu bocnu tribinu zajedno sa pola sjevera za nastanzla je napisao/la:Mjesec dana izmedju dvije tekme, puno..
Nema vise :P
Iz danasnjeg Oslobodjenja - J.Ligata

nadam se da cemo podici formu i realizaciju do prve utakmice u kupu

nadam se da cemo podici formu i realizaciju do prve utakmice u kupu
Zadnja izmjena: Hoorkie, dana/u 12 apr 2011, 12:26, ukupno mijenjano 1 put.
Tiocfaidh ár lá
Haha..flash je napisao/la:...prije toga rezervisite i onu bocnu tribinu zajedno sa pola sjevera za nastanzla je napisao/la:Mjesec dana izmedju dvije tekme, puno..

Nema problema.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
I to nam dali termi od 17 h popodne...
Nema smisla, a revanš će biti u noćnom terminu...Prošle godine obje utakmice budu u noćnom terminu, a ove ne može...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Da ne bude opet ono DAJTE NAM SLOVO...tanzla je napisao/la:Haha..flash je napisao/la:...prije toga rezervisite i onu bocnu tribinu zajedno sa pola sjevera za nastanzla je napisao/la:Mjesec dana izmedju dvije tekme, puno..
Nema problema.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Hahah ma nece valjda.
Bice pravo njesra ako fakat tekma bude u 17:00.
Inace, navijao sam cijelo vrijeme za finale sa Celikom, spektakl na terenu, tribine da ne pominjem. Dotad cemo dici formu.
Bice pravo njesra ako fakat tekma bude u 17:00.
Inace, navijao sam cijelo vrijeme za finale sa Celikom, spektakl na terenu, tribine da ne pominjem. Dotad cemo dici formu.
http://sportsport.ba/slike/bh_fudbal/grbavica.jpg Dakle osim kaveza,LJ,O i pola istoka ostavite za nas,skupit ce mo se nekako 
Ma ostavimo vam cijeli stadion, mi cemo pratiti tekmu ispred BBI centra. 
Zdenka vam ne gine, al' ajd nije nase o tome da pricamo uopste..
eh onda cemo i Sabu natjerati da vam da zdenku sa Bilinog izmedu sjevera i istoka i da cijelo vrijeme buljite u pehartanzla je napisao/la:Ma ostavimo vam cijeli stadion, mi cemo pratiti tekmu ispred BBI centra.
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...
Samo izvolite.LAW je napisao/la:eh onda cemo i Sabu natjerati da vam da zdenku sa Bilinog izmedu sjevera i istoka i da cijelo vrijeme buljite u pehartanzla je napisao/la:Ma ostavimo vam cijeli stadion, mi cemo pratiti tekmu ispred BBI centra.
Dogovorićemo se ba, pa nismo...LAW je napisao/la:eh onda cemo i Sabu natjerati da vam da zdenku sa Bilinog izmedu sjevera i istoka i da cijelo vrijeme buljite u pehartanzla je napisao/la:Ma ostavimo vam cijeli stadion, mi cemo pratiti tekmu ispred BBI centra.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Sve zavisi od prve tekme koliko vi nama toliko i mi vamaellaxaz je napisao/la:Dogovorićemo se ba, pa nismo...LAW je napisao/la:eh onda cemo i Sabu natjerati da vam da zdenku sa Bilinog izmedu sjevera i istoka i da cijelo vrijeme buljite u pehartanzla je napisao/la:Ma ostavimo vam cijeli stadion, mi cemo pratiti tekmu ispred BBI centra.
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Zdenka vam ne gine, al' ajd nije nase o tome da pricamo uopste..[/quote]
eh onda cemo i Sabu natjerati da vam da zdenku sa Bilinog izmedu sjevera i istoka i da cijelo vrijeme buljite u pehar[/quote]
Dogovorićemo se ba, pa nismo...
[/quote]
Sve zavisi od prve tekme koliko vi nama toliko i mi vama
Samo posteno pa ko koga zajebe
[/quote]
Dogovoricemo se ba ljudi smo, nismo pitari
eh onda cemo i Sabu natjerati da vam da zdenku sa Bilinog izmedu sjevera i istoka i da cijelo vrijeme buljite u pehar[/quote]
Dogovoricemo se ba ljudi smo, nismo pitari
- pintol_TM87
- Kontakt:
Sve zavisi od prve tekme koliko vi nama toliko i mi vamaLAW je napisao/la:Dogovorićemo se ba, pa nismo...LAW je napisao/la:eh onda cemo i Sabu natjerati da vam da zdenku sa Bilinog izmedu sjevera i istoka i da cijelo vrijeme buljite u pehartanzla je napisao/la:Ma ostavimo vam cijeli stadion, mi cemo pratiti tekmu ispred BBI centra.
sreca pa ti nisi u upravi kao sto ni mi nismo...nedo bog da svako razmislja kao ti onda bi nam stadioni bili prazni...lagano ljudi prvo se vi skontajte koliko ce vas doci jer ne valja nekad biti gladnih ociju....lp
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Zdenka vam ne gine, al' ajd nije nase o tome da pricamo uopste..[/quote]
[/quote]
Samo posteno pa ko koga zajebe
[/quote]
sreca pa ti nisi u upravi kao sto ni mi nismo...nedo bog da svako razmislja kao ti onda bi nam stadioni bili prazni...lagano ljudi prvo se vi skontajte koliko ce vas doci jer ne valja nekad biti gladnih ociju....lp[/quote]
Ne birni se ti za nas samo vi nama dajte prostora.Pa izgleda da ste vi je.... pitare za derbi a ne moje razmisljanje vidimo kako vasa uprava razmislja.Ne vrijedaj niciju inteligenciju prije nego provjeris svoju.Vi njima zdenku oni vama cijeli jug.Kod nas nece moci vi nama zdenku i mi vama zdenku.
pozzz za tebe ne vrijedi rasprava i ne brini za robove
sreca pa ti nisi u upravi kao sto ni mi nismo...nedo bog da svako razmislja kao ti onda bi nam stadioni bili prazni...lagano ljudi prvo se vi skontajte koliko ce vas doci jer ne valja nekad biti gladnih ociju....lp[/quote]
Ne birni se ti za nas samo vi nama dajte prostora.Pa izgleda da ste vi je.... pitare za derbi a ne moje razmisljanje vidimo kako vasa uprava razmislja.Ne vrijedaj niciju inteligenciju prije nego provjeris svoju.Vi njima zdenku oni vama cijeli jug.Kod nas nece moci vi nama zdenku i mi vama zdenku.
pozzz za tebe ne vrijedi rasprava i ne brini za robove
ma dobicete zdjenku i istok ako napunite imate respekt
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Čeliku pa i svakom drugom klubu koji dolazi na Grbavicu pripada osnova od 5 % ! Ako mi možemo napunit ostatak Grbavice, onda vam i ne ide više od 5 % jer je i u Željinom interesu da publiku na njegovom stadionu sačinjavaju većinski njegovi navijači. Ako ne mognemo napunit (a vjerovatno necemo) 95 % onda se vas procenat povecava, ali onoliko koliko mi dopustamo, a ne koliko vi trazite...Isto tako je i sa vasim stadionom, gdje također mislim da ne mozete napunit 95 % sami, te se i nas procenat na Bilinom polju povecava onoliko koliko vi procjenite da treba...
TM87
Ne znam kako ce se na Grbi dogovoriti za taj prostor za gostujuce navijace,mislim na BP nema dileme,vama ide sjever pa koliko vas dodje,. Ja se nadam da ce nam dati slovo O uz ovu zdenku, Lj neka bude distrikt i mirna BOSNA..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.