Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Dobar zakon ili sta je vec. Tako i treba.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ne treba dok je korumpirana policija
Najveci krimosi u BiH su oni sa znackama, dok je tako i dok svaki dan neko nekog ubije najmanji su problem navijacki sukobi
Sta hoce da instaliraju svoje velje nevolje na tribinama i da kontrolisu sve?
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 27 feb 2025, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Na koji način misliš da će se spriječiti neredi ovim "pravilom" ?Vanja8 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 19:57A sto ti ne zloupotrijebi kad predas dokumenta za Licnu kartu...
Drugo, opet ti ponavljam, nije ovo produkt naseg MUP-a, ljudi su samo prepisali kako se radi u zemljama koje su takoreci iskorijenile huliganstvo, nasilje,unistavanje imovine...
P.s. netko je spominjao personalizirane ulaznice , pa bio sam na 10tak utakmica po Europi bez da su ulaznice bile na moje ime , a nitko me nije provjeravao , prošli mjesec Španjolska bez ikakvog ID uzeo ulaznicu .
Nego registar huligana , za vrijeme utakmice moraju se javiti u Ps , pooštriti kazne kako novčane tako i zatvorske pa ću te ja pitati hoće li mu ponovno pasti na pamet .
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
-
- Kontakt:
da se manje peglaju sa identifikacijom i gledanjem snimaka. bolje pitanje je zasto se bojis osim ako ne ides da namjenski pravis probleme i da se onda krijexs? ja kad zapalim baklju ili prodjem kroz crveno to radim svjestan da krsim pravila i spreman sam da platim za svoje divljanjeAllGunsBlazing je napisao/la: ↑27 feb 2025, 20:05Zasto onda trebaju ti podaci? Moze se sve danas, svakako sve i snimaju, ne trebaju im podaci.Sarajevo_BiH je napisao/la: ↑27 feb 2025, 20:02ljudi u 2025 godini misle da ih neko ne moze identifikovati na tribini s licnom ili bez hahah. a tek ovaj nodi sa svojom gomilom gl****, eto neko u sarajevu ne zna gdje zive ugledni likovi sa tribine
s obzirom na to da se ste svjesni da ce vas svakako identifikovati ako za to bude potrebe onda ne razumijem kuknjavu. ako ne zelite nemojte ici na utakmice, budite drustveno korisni
**** Colpu ne podrzavamo ni njega
Nismo glasali ni za ni protiv
Neka kad vam na sjeveru u horde instaliraju nevolje za par godina bicete ko delije kerovi drzave
To je njima cilj da kontrolisu sve i da preuzmu primat na tribinama
Kakvi sukobi i tuce to su price za malu djecu
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 27 feb 2025, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nevjerovatno je da postavljas to pitanje...Truba1905burazeru je napisao/la: ↑27 feb 2025, 20:08Na koji način misliš da će se spriječiti neredi ovim "pravilom" ?
P.s. netko je spominjao personalizirane ulaznice , pa bio sam na 10tak utakmica po Europi bez da su ulaznice bile na moje ime , a nitko me nije provjeravao , prošli mjesec Španjolska bez ikakvog ID uzeo ulaznicu .
Nego registar huligana , za vrijeme utakmice moraju se javiti u Ps , pooštriti kazne kako novčane tako i zatvorske pa ću te ja pitati hoće li mu ponovno pasti na pamet .
Uporedjujes trenutno zemlje koje su ovakvim postupcima i iskorijenili huliganstvo i nasu PL gdje je taj proces tek poceo
-
- Kontakt:
Pa Nodi nisi ti Zeljo...

Zeljo ga je podrzao jer je legalan...
Ako ste legalisti sta je problem u necemu sto poduzimaju legalne institucije ove drzave ?
-
- Kontakt:
Pa šta je cilj ovog ? Ako ima video nadzor na svim stadionima pogledaj snimke privedi, kazni označi i zdravo . A budući da većina nema VN ovo će ti ići kazne svima koji su na popisu .Vanja8 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 20:11Nevjerovatno je da postavljas to pitanje...Truba1905burazeru je napisao/la: ↑27 feb 2025, 20:08Na koji način misliš da će se spriječiti neredi ovim "pravilom" ?
Uporedjujes trenutno zemlje koje su ovakvim postupcima i iskorijenili huliganstvo i nasu PL gdje je taj proces tek poceo
P.s." iskorijenili" su strogim zakonima i velikim kaznama , iskorijenili nisu nego su ih medijski ugasili .
Zadnja izmjena: Truba1905burazeru, dana/u 27 feb 2025, 20:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
Prvo Zeljo nije glasao ni protiv ni zaVanja8 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 20:13Pa Nodi nisi ti Zeljo...![]()
![]()
Zeljo ga je podrzao jer je legalan...
Ako ste legalisti sta je problem u necemu sto poduzimaju legalne institucije ove drzave ?
Drugo nodi ne ide na utakmice, ali sam protiv ovoga, jer dobro znam kakva su to mutna posla
Kad budu sva imena imali i sav krug jednu po jednu ce grupu unistavati i svoje ljude stavljati
Tako su i u Srbiji isto radili
Samo posteni, naivni ljudi
drotovi i levati ce ovo podrzati
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 27 feb 2025, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nema ovo nikakve veze sa TM.jurisicduska je napisao/la: ↑27 feb 2025, 18:42Ispravan stav grupe , ovaj put su upravu.
Ne možeš biti kontra toga samo zato sto je to TM
I HZ će ovo vjerovatno isto Napravit kad budu trebali na gostovanje
Sasvim logično i normalno da se tako postupi
Ja sam za ovu odluku bilo koja navijačka skupina da je u pitanju.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Mozes li mi reci koje su zemlje iskorijenile huliganstvo? Osim Engleske.Vanja8 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 20:11Nevjerovatno je da postavljas to pitanje...Truba1905burazeru je napisao/la: ↑27 feb 2025, 20:08Na koji način misliš da će se spriječiti neredi ovim "pravilom" ?
Lako je to reci, ima video, pa ga trazi...Truba1905burazeru je napisao/la: ↑27 feb 2025, 20:15Pa šta je cilj ovog ? Ako ima video nadzor na svim stadionima pogledaj snimke privedi, kazni označi i zdravo . A budući da većina nema VN ovo će ti ići kazne svima koji su na popisu .Vanja8 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 20:11Nevjerovatno je da postavljas to pitanje...Truba1905burazeru je napisao/la: ↑27 feb 2025, 20:08
Na koji način misliš da će se spriječiti neredi ovim "pravilom" ?
Gostujucim navijacima se ovo i trazi da sa bi se u slucaju incidenta koji bi eventualno prouzrokovali sto brze nasli krivci, zar je tesko shvatiti da se ovo radi na osnovu iskustva , prije svih , Engleske
Ti navede sve kategorije Nodi, a ko onda nece podrzati...NoDi80 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 20:17Prvo Zeljo nije glasao ni protiv ni za
Drugo nodi ne ide na utakmice, ali sam protiv ovoga, jer dobro znam kakva su to mutna posla
Kad budu sva imena imali i sav krug jednu po jednu ce grupu unistavati i svoje ljude stavljati
drotovi i levati ce ovo podrzati

Ljekari, piloti. astronauti...

Dobili smo prijedlog za ujedinjenje ponovo… Hoćemo li se ujediniti? @fksdogroba @hordasodmalena @erosviveros
Ili ćemo nastaviti koristiti četiri profila?
Ili ćemo nastaviti koristiti četiri profila?
Cuj ovog sad...enterofuryl je napisao/la: ↑27 feb 2025, 20:19Mozes li mi reci koje su zemlje iskorijenile huliganstvo? Osim Engleske.Vanja8 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 20:11Nevjerovatno je da postavljas to pitanje...Truba1905burazeru je napisao/la: ↑27 feb 2025, 20:08
Na koji način misliš da će se spriječiti neredi ovim "pravilom" ?
Desi se i kod njih ponekad incident koji izazove navijacka skupina, ali sa ovakvim postupcima mozes sebi skociti u stomak jer pored krivicne kazne izrice ti se i zabrana dolaska na utakmice, pa ti izvoli...
Podrzace babe, dede, politicari, kriminalci, policijaci, sudije, tuzitelji, a nece svi ostali koji znaju kakvo je stanje u BiH i regionuVanja8 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 20:22Ti navede sve kategorije Nodi, a ko onda nece podrzati...NoDi80 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 20:17Prvo Zeljo nije glasao ni protiv ni za
drotovi i levati ce ovo podrzati![]()
![]()
![]()
Ljekari, piloti. astronauti...![]()
Ponavljam pola mupa u kriminali u sprezi s politikom dok je tako nikad ovo necu podrzati
Navijacka grupa je dobar alat za takve organizacije kad ociste grupe i kad se filtriraju mogu sve neometano raditi preko grupa
Da je BiH Austrija podrzao bih ovo rado!
Toliko od mene na ovu temu
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 27 feb 2025, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Nisi mi odgovorio na pitanje.Vanja8 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 20:26Cuj ovog sad...enterofuryl je napisao/la: ↑27 feb 2025, 20:19Mozes li mi reci koje su zemlje iskorijenile huliganstvo? Osim Engleske.
Desi se i kod njih ponekad incident koji izazove navijacka skupina, ali sa ovakvim postupcima mozes sebi skociti u stomak jer pored krivicne kazne izrice ti se i zabrana dolaska na utakmice, pa ti izvoli...
Nakon toga mozes odmah i na pitanje kada je zadnji put bio incident na tribinama nasih stadiona i jesu li cesce tuce na stadionima Bundeslige ili PLBiH?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48