Premijer liga BiH - aktuelno

NoDi80
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la NoDi80 » 27 feb 2025, 21:33

Nebitno haha
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 27 feb 2025, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 27 feb 2025, 21:37

Vanja8 je napisao/la:
27 feb 2025, 20:42
ErosViverosViv je napisao/la:
27 feb 2025, 20:37
Vanja8 je napisao/la:
27 feb 2025, 19:51

Pa kad je to funkcionisalo i funkcionise na zapadu, zasto ne bi i kod nas...
Jer smo blizi neptunu nego zapadu.
Kakav crni zapad, u drzavi ti se desava udruzeni zlocinacki poduhvat i niko prstom da mrdne, a ti bi se poredio sa zapadom.
Onda cemo podnijeti zahtjev za prijem u Neptunsku Uniju... :rol: :rol:
Mnogo realnije :thumbup:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 27 feb 2025, 21:49

27 feb 2025, 21:37
Vanja8 je napisao/la:
27 feb 2025, 20:42
27 feb 2025, 20:37

Jer smo blizi neptunu nego zapadu.
Kakav crni zapad, u drzavi ti se desava udruzeni zlocinacki poduhvat i niko prstom da mrdne, a ti bi se poredio sa zapadom.
Onda cemo podnijeti zahtjev za prijem u Neptunsku Uniju... :rol: :rol:
Mnogo realnije :thumbup:
:D

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 27 feb 2025, 21:51

Meni su 2 glavna problema ovdje . Prvi je problem sto po ovome nece se moci ici u privatnoj reziji na gostovanje. I sad znaci mora se ici organizovano. Kad pogledamo tako ono sto mup smatra normalnim ljudima ih je ukinuo sa gostovanja. Jer inace mup kad vidi bus navijaca misli kao da je zapravo bus narkomana ubica i ne znam kakvih sve ljudi . 2 problem evo nastane neki problem mup sta uradi svim ljudima sa spiska napravi huliganski dosije. I sad zamisli ne znas ti da imas huliganski dosije jer nisi bio direktno ukljucen i poslije par godina zavrsis faks hoces da se zaposlis poslodavac trazi papir o nekaznjavanju ti ga nemas .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 27 feb 2025, 22:06

Papir o nekažnjavanju možeš nemati samo ako si bio kažnjen. Bas je teško da te neki sud osudi i kazni a da ti ne znaš za to.

Ja sam kontao da su navijači svi ko jedan, jedan za sve… da je to neki osnov tog kodeksa. A ovdje se svi boje da će biti u grupi navijača, ali eto stajati sa strane a policija će misliti da su krivi. Kakvi su to navijači koji dodju organizovano, pa onda svako za sebe stoji sa strane i niko direktno ne učestvuje ni u jednom belaju. Zar ima takvih likova medju navijačima na gostovsnju?

Kad god se nešto desi, ovdje se svi hvale ‘MI’ ovo ‘MI’ ono… sad kad treba ostaviti dokument, niko neće da greškom bude dio tog ‘MI’.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 27 feb 2025, 22:11

Evo brata admina. Dobrodosao

12345678922
Kontakt:

Post Postao/la 12345678922 » 27 feb 2025, 22:13

Dozovite se, kakvi lični dokumenti i popis, kreneš u Banja Luku, dođe onaj što ti je na ovu državu istu puco gleda ti ime i prezime, sutra odeš ko običan civil, ljudi te napadnu jer znaju ko si i šta si zbog tih debila, a nije da nije bilo slučajeva da policija djeli te informacije.

A ovo što pričate po evropi, dajete ime i prezime, dajete kad kupujete kartu od kluba ni jedan drot u evropi ne dodje i traži te informacije od tebe.

Lp

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 27 feb 2025, 22:13

Pact1921 je napisao/la:
27 feb 2025, 21:51
Meni su 2 glavna problema ovdje . Prvi je problem sto po ovome nece se moci ici u privatnoj reziji na gostovanje. I sad znaci mora se ici organizovano. Kad pogledamo tako ono sto mup smatra normalnim ljudima ih je ukinuo sa gostovanja. Jer inace mup kad vidi bus navijaca misli kao da je zapravo bus narkomana ubica i ne znam kakvih sve ljudi . 2 problem evo nastane neki problem mup sta uradi svim ljudima sa spiska napravi huliganski dosije. I sad zamisli ne znas ti da imas huliganski dosije jer nisi bio direktno ukljucen i poslije par godina zavrsis faks hoces da se zaposlis poslodavac trazi papir o nekaznjavanju ti ga nemas .
Zasto mislis da neces moci ici u privatnoj reziji...Mozes, odes kupis kartu, sjedis mirno gledas tekmu medju njihovim navijacima, nema sanse da napravis neki prekrsaj... :mrgreen:
Drugo, ako ides sa navijackom skupinom niko tebi nece praviti huliganski dosije...Gostujuci navijaci ce biti snimani od strane policije, kamera moze biti vezana za bazu navijackih podataka i normalno, ako ne pravis nikakve incidente da oni nemaju osnove tebi praviti dosije...
Ako neko iza tebe baca topovski, lomi stolice, pjeva nacionalisticke pjesme u bazi podataka ce na osnovu snimka automatski izbaciti njegovu sliku i kazna ce njemu na vrata doci...

Anel17
Kontakt:

Post Postao/la Anel17 » 27 feb 2025, 22:17

Da je kako praviti belaje, a ne odgovarati za to. Psovati državu, slati političke poruke, rasističke, nacionalističke. Briga me ko to radi, ja sam navijač želje ali podržavam ovu odluku. I treba da se uvede i za domaće navijače. Dosta je drogiranih delikvenata

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 27 feb 2025, 22:20

Oni koji su ovdje protiv davanja podataka su isti oni koji pisu ovdje "vidi seljacke navijacke grupe" ili "samo se ceka da padne mrtva glava" kada se demoliraju stadioni i bacaju baklje u teren. Ovdje sve nekakva nedojebana omladina s razmisljanjem piskit cu kakit cu. Licno smatram da je ovo ok (donekle) ako cemo stat u kraj huliganizmu i iskoristavanju fudbalskih predstava za ispoljavanje huliganizma,upropastavanje fudbala. Opet kazem donekle pravilnik se treba razradit jos malo

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 27 feb 2025, 22:46

1% ove teme ide na gostovanja očigledno

Na tekme u Hercegovini i BL se odavno ne može autima, a i ovako bude lutrija hoće li pustiti.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 27 feb 2025, 22:46

Direktorcic je napisao/la:
27 feb 2025, 22:20
Opet kazem donekle pravilnik se treba razradit jos malo
Ne donekle nego u detalje. Da znam zasto dajem svoje podatke i kome.
Zelim znati kako ce sve to pomoci u suzbijanju huliganizma. Hocu li ja dijelit kaznu s nekim ko je kriv za nesto, a ja nisam. A ne s neba pa u rebra bez ikakvih detaljnih objasnjenja, dajte podatke.
U principu ideja je dobra, ali je izvedba kao i sve u BiH nakaradna

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 27 feb 2025, 22:50

jurisicduska je napisao/la:
27 feb 2025, 11:49
RedBlue je napisao/la:
27 feb 2025, 11:40
feniksptica je napisao/la:
27 feb 2025, 11:20
Joj posmatraca suđenja Borcu...
Ima li iko da valja? Ili ono svejedno je, ne kontam onda sto se stalno spominje.
Opusti se majstore.
Svejedno da do kraja Kolina sudi iz svog prajma ove godine ste toliko toga ukrali da se sad evo može proglasiti najkrimnalnijom fudbalskom sezonom u historiji fudbala. Tako da šta ima veze Ko sudi ? Hoce li to nekom vratiti bodove, neće. Opusti se i uživaj dok traje. Kad ode Vicko i vi ćete s njim.
Ne vidim razlog za neke rasprave.
Pa to i ja kazem, sta ima veze ko sudi. Ali vi se svako kolo iscudjavate kao, vauuu vidi ko sudi Borcu.

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 27 feb 2025, 23:02

12345678922 je napisao/la:
27 feb 2025, 22:13
Dozovite se, kakvi lični dokumenti i popis, kreneš u Banja Luku, dođe onaj što ti je na ovu državu istu puco gleda ti ime i prezime, sutra odeš ko običan civil, ljudi te napadnu jer znaju ko si i šta si zbog tih debila, a nije da nije bilo slučajeva da policija djeli te informacije.

A ovo što pričate po evropi, dajete ime i prezime, dajete kad kupujete kartu od kluba ni jedan drot u evropi ne dodje i traži te informacije od tebe.

Lp
Joj straha, ko ce te napasti ljudino kad dodjes kao civil? Jel ti stvarno ovo mislis sto pricas, koga boli **** za tobom pojedincom kad odes u neki drugi grad nevezano za utakmicu? Sta si ti ministar neki, poznata licnost, pa te treba neko ganjati zbog necega. Joj kontova majko mila.

Tempero
Kontakt:

Post Postao/la Tempero » 27 feb 2025, 23:05

tutankamon1905 je napisao/la:
27 feb 2025, 22:46
Zelim znati kako ce sve to pomoci u suzbijanju huliganizma. Hocu li ja dijelit kaznu s nekim ko je kriv za nesto, a ja nisam. A ne s neba pa u rebra bez ikakvih detaljnih objasnjenja, dajte podatke.
Koja je razlika izmedju domacih i gostujucih navijaca, osim sto gostujuci ne gledaju citave utakmice?

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 27 feb 2025, 23:13

idealni su spiskovi za mostar, taman da obje navijacke grupe imaju spiskove suprotnih pa da se posjecuju po poslovima, iako se to vec uveliko radi

u principu ideja je uzasna
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 27 feb 2025, 23:14

Oikamid je napisao/la:

Na tekme u Hercegovini i BL se odavno ne može autima, a i ovako bude lutrija hoće li pustiti.
Kako misliš ne može autima?

slika

Samo je pod Bijelim brijegom teško pridružiti se grupi.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 27 feb 2025, 23:21

Ne boj se Tuto, tebi niko nista nece traziti niti te okrivljavati...
Svi znaju da ne ides na gostovanja, pa i Policija...
Ti Boga mi ko i Nodi, fino sa zenom uz TV i bori se za prava gostujucih navijaca... :urnebes: :urnebes:

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 27 feb 2025, 23:22

luckystrike je napisao/la:
27 feb 2025, 23:14
Oikamid je napisao/la:

slika

Vjerovatno je mislio na gostovanja sa grupom, sto naravno u vecini slucajeva nije moguce. Rijetka su gostovanja gdje se autom neko moze prikljuciti grupi, ja znam da je to moglo na tusnju, vrapcicima, bijeljini i ugljeviku.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 27 feb 2025, 23:37

27 feb 2025, 23:22
luckystrike je napisao/la:
27 feb 2025, 23:14
Oikamid je napisao/la:

slika

Vjerovatno je mislio na gostovanja sa grupom, sto naravno u vecini slucajeva nije moguce. Rijetka su gostovanja gdje se autom neko moze prikljuciti grupi, ja znam da je to moglo na tusnju, vrapcicima, bijeljini i ugljeviku.
U Posušju i Gabeli dođeš s autom pred tribinu i možeš se priključiti grupi bez problema. Za gostovanje pod Bijelim brijegom bi već morao na Salakovcu ući u autobus, ako su horni da te prime :)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 17 gostiju.