AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

enzo777
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la enzo777 » 27 feb 2025, 22:56

Raja jesmo li mi sigurni da ovi igraci uopce zele da igraju? Mozda su im stvarno vode Curve rekli da prestanu igrat da bi **** napustio klub. Jer Milan trenutno gubi katastrofalno, ovo su milioni koje gubimo. I sada je sigurno da nema Ch Lige (60 mil + ulaznice), onda nema ni Euro League (20 mil + nikakve ulaznice), i onda valja ove igrace pravdat. A ne mozes ih otjerat jer ce ti Leao rec necu da idem. Cekat ce kraj ugovora.

**** nije nista napravio u klubu. Samo je srao svoju americku pricu, koja ne pije vode. Covjek po novinama izgradio 3 stadiona u Milanu, a mi idalje moljackamo za San Siro. Makni kretencinu americku, i kladim se da ce igraci krenut igrat. Veceras nemam pojma kako je izgledalo, ali bolan do prije par godina se Bologna nabijala 3 razlike, bile su bitne tekme protiv veliki a ne da razmisljas kako ces igrat protiv papaka.

Zato, ja ih bojkotiram idalje, ne gledam, ne zelim da trosim zivce, njima sretno, kad djubre Trumpovo napusti klub, ja cu ga ponovo pratit
Do tada Forza rossoneri u bojkotu

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 27 feb 2025, 22:57

Ma pusti sudije druže. Da, igrao je igrač Bologne rukom. Ali i takve odluke su dokaz da Milan više nema respekt od sudija u Italiji a kamoli u Evropi. Zašto? Pa pobogu doveli su nas diletanti na nivo Coma. Milan više nema auru velikog kluba i to je svima jasno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 27 feb 2025, 22:58

Treba imati strpljenja sa ovom ekipom i vlasnicima, ne moze sve preko noci, cak i FFP yebe a spremni su ljudi uloziti.
Unatoc tome svjedocili smo rovoluciji na transfer pijacama. Odavno nismo bolja mercata radili. Dovedeni su pravi igraci na prave pozicije.
To sto je zrtvovan jedan dva covjeka, to je tako trebalo. da su bogdom i prije ovi sto su vodili, ali nisu znali jbg...
A sad realnost..
Sta zna Paolo, pa Moncada je master za njeg. Tek o Furlaniju da ne pricamo. A gazda, e to je prica za sebe, covjek koji ne dodje na 125 rodjendan kluba, i to jos pravda time kao da ne zeli da on bude u centru paznje. Covjek koji otjera ponajboljeg igraca u historiji Milana, kojeg baci niz vodu kao psa, kud ces dalje...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 27 feb 2025, 22:59

E sad treba max podrska za mistera moravu! Jos jednan masterpiece u nizu! **** ga sto nema prelaznog roka, da mozda Gabbiju ili Pulisica nabije nogom a vec kad ne moze tjersti igrace, neka proba sa ekonomima i tehnicarima sa stadiona.

Qurac je ovo Sergio, ovo je neki Sakib ,bosnjo , koji bi prije poginuo nego podnio ostavku😄

Salim se, puna podrska za mistera u svakom slucaju!

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 27 feb 2025, 23:07

enzo777 je napisao/la:
27 feb 2025, 22:56
Raja jesmo li mi sigurni da ovi igraci uopce zele da igraju? Mozda su im stvarno vode Curve rekli da prestanu igrat da bi **** napustio klub. Jer Milan trenutno gubi katastrofalno, ovo su milioni koje gubimo. I sada je sigurno da nema Ch Lige (60 mil + ulaznice), onda nema ni Euro League (20 mil + nikakve ulaznice), i onda valja ove igrace pravdat. A ne mozes ih otjerat jer ce ti Leao rec necu da idem. Cekat ce kraj ugovora.

**** nije nista napravio u klubu. Samo je srao svoju americku pricu, koja ne pije vode. Covjek po novinama izgradio 3 stadiona u Milanu, a mi idalje moljackamo za San Siro. Makni kretencinu americku, i kladim se da ce igraci krenut igrat. Veceras nemam pojma kako je izgledalo, ali bolan do prije par godina se Bologna nabijala 3 razlike, bile su bitne tekme protiv veliki a ne da razmisljas kako ces igrat protiv papaka.

Zato, ja ih bojkotiram idalje, ne gledam, ne zelim da trosim zivce, njima sretno, kad djubre Trumpovo napusti klub, ja cu ga ponovo pratit
Do tada Forza rossoneri u bojkotu
Jedino ja i ti pobjkotijemo jer ne gledamo na tv /streamu. San Siro je uvijek pun. Navijaci Milana nikada nisu nista bojkotovali pa nece ni sada.
Sto duze ovaj claun potraje i nastavi sa ovim akcijanjem izazvat ce tektonske potrese do konacnog raspada. Ja ne vidim drugo rjesenje za ovaj klub.

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 27 feb 2025, 23:21

milanist je napisao/la:
27 feb 2025, 22:58
Treba imati strpljenja sa ovom ekipom i vlasnicima, ne moze sve preko noci, cak i FFP yebe a spremni su ljudi uloziti.
Unatoc tome svjedocili smo rovoluciji na transfer pijacama. Odavno nismo bolja mercata radili. Dovedeni su pravi igraci na prave pozicije.
To sto je zrtvovan jedan dva covjeka, to je tako trebalo. da su bogdom i prije ovi sto su vodili, ali nisu znali jbg...
A sad realnost..
Sta zna Paolo, pa Moncada je master za njeg. Tek o Furlaniju da ne pricamo. A gazda, e to je prica za sebe, covjek koji ne dodje na 125 rodjendan kluba, i to jos pravda time kao da ne zeli da on bude u centru paznje. Covjek koji otjera ponajboljeg igraca u historiji Milana, kojeg baci niz vodu kao psa, kud ces dalje...
Pusti se toga, balans je bitan! :rol:
Drug moj nije vrijedno nerviranja, mene curica pita : Tajo kad cemo gledati one tvoje crveno crne na utakmici, reko sreco kad zavrsis osnovnu skolu :D
Do tada igramo se barbika i crtamo.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 27 feb 2025, 23:27

edoox je napisao/la:
27 feb 2025, 23:21
milanist je napisao/la:
27 feb 2025, 22:58
A sad realnost..
Pusti se toga, balans je bitan! :rol:
Drug moj nije vrijedno nerviranja, mene curica pita : Tajo kad cemo gledati one tvoje crveno crne na utakmici, reko sreco kad zavrsis osnovnu skolu :D
Do tada igramo se barbika i crtamo.
Ma nije vrijedno ali eto, tesko progutati ovo sve, pleme im ybem njihovo. Kad se sjetim i ovdje kakve su se pohvale pisale za Amere muka mi dodje. Sa kim ja gubih vrijeme na prepiranja i prepucavanja :urnebes:
I opet ce to isto valjati, dzaba, neki nikad nece progledati.
Ne pati curicu, pusti joj tom i dzerija nek gleda :mrgreen: ustvari nemoj, ima dzeri tu, oca mu ybem vidi u sve se mijesa. Pokemoni, oni su taman :mrgreen:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 27 feb 2025, 23:54

Sta kaze Leao, nismo igrali dobro ali smo igrali kako je trener tražio :)
Il Club più titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 27 feb 2025, 23:56

Leao: "We didn't play good football, but we played as the coach wanted, that is with the long ball. I, the older players and the coach have to look forward"
Ma samo meci Rafa :urnebes:
Conceiçao to DAZN: "There was a blatant handball on the first goal. So much nastiness towards me every day, it's not fair"
Svi su krivi i svi su protiv tebe, jadnicak.

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 27 feb 2025, 23:56

Ma ja, Sergio, sudije su krive za sve! 😅

Isto ko da slušam ove naše političare koji bi mater prodali za komadić vlasti i fotelju u Vijeću ministara. 🤣

enzo777
Kontakt:

Post Postao/la enzo777 » 28 feb 2025, 00:10

Ej zipa rečenice od Sinana:
"Loro volevano veramente il risultato e avevo sentito una energia positiva."
oni su stvarno željeli rezultat i osjetio sam pozitivnu energiju

Me j*bes???? Sad sam pogledao sažetak i to je tebi volja za rezultatom i pozitivna energija. Sunce ti j*bem sta su onda imali momci 2003 i 2007 ??? Nadrealnu fantastiku ili sta????

Ako ovo veceras je ta pozitivna energija za kojom vi težite, nemoj molim te nas patit. Radije predajte odma meč da sačuvate tu "energiju" za noćnog provoda. Ipak valja spržiti nekako ti 4 mil zarađeni za šetkanje po travnjacima

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 28 feb 2025, 00:19

Billy Costacurta je bio brutalan večeras! Bukvalno je ismijao i popljuvao odbranu Milana i slikovito objasnio kardinalne greške zadnje linije zaključivši da ovi momci nemaju kvalitet za klub kao što je Milan. Ako neko ima pravo da kritikuje igrače jer zna šta znači nositi majicu Milana, to je Costacurta.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 28 feb 2025, 08:04

8. mjesto na tabeli, 41 bod iz 26 utakmica.

Samo bod bjezimo Romi koja je imala grozan start sezone a u zadnjih 5 utamica ljudi imaju 4 pobjede i remi, a mi imamo 2 pobjede i remi.

LP i 4. mjesto bjeze 7 bodova, ne znam za vas al Konseisao je imao dovoljno vremena, nista ovo nije bolje od Fonsecinog fudbala, cak je mozda u nekim segmentima Fonsecin Milan bolje stajao na terenu.

Zvanicno mozemo reci da ja Milan vracen u period prije Maldinija i Piolija. Aferim upravi na odlukama koje su donijeli na ljeto.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 28 feb 2025, 08:47

Ja bih rekao da ovo nisu aferimi od ovog ljeta samo, vec od one sezine nakon skudeta....polako se skupljalo sve i sad je eskaliralo....
Tad sam nazalost upozoravao kuda to sve ide, i debele rasprave ovdje vodio, i vaki si naki si itd al nazalost ispostavi se sve ono sto sam govorio....
Volio bih da nije tako ( cak sam odlomke iz knjiga ovdje stavljao kako se unistava klub ili firma ) al nazalost tako ispadne....

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 feb 2025, 08:52

Nisu li Tomori i Pavlovic fino uvezali par utakmica do one sudojske greske i glupog pravila kad svirase crveni Tomoriu i nakon toga nema vise igrania za njega, a daleko losije igraju u paru Thiaw i Pavlovic.
Chuck je toliko los i nebitan da je Musah izmislio krilo za njega?
Bondo je doveden tek toliko da se koji dinar baci, jer svakako imamo pregrst veznih igraca, narocito defanzivno orjentisanih?
Jovic nakon svega zasluzuje vise paznje nego Camarda?

Sergia definitivno treba otjerati koliko god to bio glup potez. Postaje gori od svih prethodnika sa jos glupljim odlukama i vodjenjem ekipe.
Na ljeto se jednostavno MORA mijenjati po pitanju zvijezda u klubu te administraciji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Adi33
Kontakt:

Post Postao/la Adi33 » 28 feb 2025, 11:32

Evo i ja bar da bacim svoj sud, prvenstveno kada je u pitanju trener. Iskreno, mislio sam da će biti on pravi, ali eto, demantovao nas je. Mislim da je okrenuo svlačionicu protiv sebe i to veliki broj igrača. Benacer, Calabria, su platili ceh ,takodjer nastavilo se sa Theom, pa i Leaom. Takodjer, ne bi se bezveze provlačilo ime i Pulisica ( ma koliko god on to demantovao). Previše je to igraca da okrenes protiv sebe, i ne vidim neki drugi razlog. Od svih navedenih možda se više Theu ne igra, što pokazuje igrama na terenu a i neproduzavanem ugovora. Koliko god sam za strogu i čvrstu ruku, toliko i nisam, jer treba to znati balansirati a ne u krajnost da se ide. Mislim da je i Conceicao bivši, maloprije citam Sportmediaset gdje kaže da je blizu povratka Tassoti, do ljeta na klupi. Uglavnom čeka nas burno ljeto, i ponovno traženje ekipe

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 01 mar 2025, 11:22

Tare ili Paratici :) Tačno se čovjek zapita gdje su granice njihovog idiotizma.
Il Club più titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 01 mar 2025, 11:38

It’s almost certain that Milan will change coach again in the summer. Cesc Fabregas is the preferred option for the club to replace Sergio Conceicao, while Maurizio Sarri and Roberto De Zerbi are alternatives
:urnebes: majku yebli, pa zar odmah ne vide da su bolje alternative nego prvo (trece) rjesenje
“Yesterday after the match, there was also a chat between Moncada and Conceicao. They are moving forward with him, but yet it’s clear that if things don’t go well against Lazio, the situation could also change,” Baiocchini stated.

Moncada sent a warning of sorts, in other words, and it’s clear that the season has gone off the rails for the club. The initial goal was to fight for the Scudetto, then it was changed to top four, and now it’s keeping some sort of dignity intact.
Gledaj ovo boldano. Pa ni plana ni nista oni nemaju, sve u hodu :urnebes: kako se samo mijenjaju ocekivanja iz kola u kolo. Na kraju ce nam pricati kako je dobro sto smo opstali u ligi.
Ibrahimovic is refusing to take on a Paolo Maldini-esque role by acting as ‘a solitary lightning rod in moments of extreme difficulty’. The manager is thus having to deal with everything himself: the struggles on the pitch, the protests by Curva Sud and doubts of his players.

In short, there is no harmony in the club and within the management, tensions are rising as key figures are increasingly divided on where to go from here.
Jedan je Paolo, a ova stoka ga otjerala. Sjeme vam se zatrlo dabogda.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 01 mar 2025, 21:13

Curva sud sutra napusta stadion u 15-oj minuti i pozivaju sve ostale da to ucine. Najavili su totalni bojkot ako se nesto drasticno ne promjeni.

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 01 mar 2025, 22:01

Veliki Arrigo: Ovaj Milan nije ekipa! U Bolonji je bilo jedanaest igrača razbacanih po terenu bez ikakve ideje. 👍

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: ronaldo99 i 10 gostiju.