Well thats not truenapoleon72 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 22:35Ma kakav udar ba, sta ce reagovat? Ovaj ignore Federacije ih boli vise nego ista. Kao da je ovo prvi put da ruse ustav, ured OHRa ili Ustavni sud ce sve oborit i poj'o vuk magarca. A Dodik to i ocekuje, kupuje sebi vrijeme. Nema kriticnu masu ni za sta, na mitingu 3000 penzionera, vise raje gleda Borca na stadionu. Gdje mu je nocas taj podmladjeni MUP dok su hapsili ovu dvojicu?
U bager revoluciji je policija spustila oruzje i pridruzila se demonstrantima da obore Milosevica. Isto ce uradit i sad u Srbiji sa Vucicem, a mogli bi i kod nas s Dodikom.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
1946-1987
- relativizam
- Kontakt:
Pogasiti internet i struju cijelu večer
I da sutra samo osvane uhapsen taj i taj
I da sutra samo osvane uhapsen taj i taj
Ah da je numan još na forumu.... 
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
ako ikad bude rata prvo ce biti cista u vlastitim redovima, na sve tri strane. Uvjeren sam da bi prvu sedmicu nestao veliki broj ljudi, a da linije vidjeli nisu. 
- napoleon72
- Kontakt:
Eh et, skontaj koliko mu je jadna kriticna masa.leo1946 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 22:56Well thats not truenapoleon72 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 22:35Ma kakav udar ba, sta ce reagovat? Ovaj ignore Federacije ih boli vise nego ista. Kao da je ovo prvi put da ruse ustav, ured OHRa ili Ustavni sud ce sve oborit i poj'o vuk magarca. A Dodik to i ocekuje, kupuje sebi vrijeme. Nema kriticnu masu ni za sta, na mitingu 3000 penzionera, vise raje gleda Borca na stadionu. Gdje mu je nocas taj podmladjeni MUP dok su hapsili ovu dvojicu?
U bager revoluciji je policija spustila oruzje i pridruzila se demonstrantima da obore Milosevica. Isto ce uradit i sad u Srbiji sa Vucicem, a mogli bi i kod nas s Dodikom.![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kaže Ramo Isak ja sam bio na dzenazama gdje je bilo više ljudi, nego na ovom njihovom skupunapoleon72 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 22:35Nema kriticnu masu ni za sta, na mitingu 3000 penzionera, vise raje gleda Borca na stadionu.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ramo ako ne udje na bijelom atu ogrnut sa ljiljanima u BL nece nikokraljttbvb je napisao/la: ↑28 feb 2025, 00:20Kaže Ramo Isak ja sam bio na dzenazama gdje je bilo više ljudi, nego na ovom njihovom skupunapoleon72 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 22:35Nema kriticnu masu ni za sta, na mitingu 3000 penzionera, vise raje gleda Borca na stadionu.![]()
Poslanici SDA napustili sjednicu i nisu glasali.
Najveći izdajnici u istoriji.
Poslanici SDP-a glasali protiv.

Najveći izdajnici u istoriji.
Poslanici SDP-a glasali protiv.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
avenija je napisao/la: ↑27 feb 2025, 21:49Od jačine odgovora državne politike i institucija ovisi budućnost Bosne. Ukoliko ne bude jakog odgovora i hapšenja odgovornih za državni udar sa Sipom, Euforom i Oruzanim snagama jasno je odmah da će Srbi to shvatiti kao nemoć i zeleno svjetlo za konačnu sececiju.
Sad svi čekaju reakciju visokog predstavnika i svi bi se nekako voljeli sakriti iza njega.
Imali smo mnogo istorijskih trenutaka i utakmica, ali ovaj je jedan od najvažnijih i baš istorijski u pravom smislu te riječi.
Reakcija mora biti promptna, još večeras. Tužilaštvo mora izdati naloge za hapšenje odgovornih, prvo predlagač zakona, pa onda dalje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako nema Numana samo se o ratu piše
- Marsal
- Kontakt:
Nedo Bog da je debil na forumu sad
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
samoposmatram
- Kontakt:
Dodik definitivno pukao skroz na skroz
Iako ne može od dodika da ispliva ovo sa ovom djecom je pravo strašno
Zalosno, tuzno i na kraju jako jadno i od nasih medija, vidi se sta su prioriteti, fuj
GGMU
- bavariapivo
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.