Ja sam prvi u redu ako @orden zove.

Ja sam prvi u redu ako @orden zove.
Znam da mene nece, ne bojim se ja nista, ja sam zasticeni svjedok. Ja se pojavljujem samo s udarnim kada dobijem poziv.Vanja8 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 23:21Ne boj se Tuto, tebi niko nista nece traziti niti te okrivljavati...tutankamon1905 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 22:46Ne donekle nego u detalje. Da znam zasto dajem svoje podatke i kome.Direktorcic je napisao/la: ↑27 feb 2025, 22:20Opet kazem donekle pravilnik se treba razradit jos malo
Zelim znati kako ce sve to pomoci u suzbijanju huliganizma. Hocu li ja dijelit kaznu s nekim ko je kriv za nesto, a ja nisam. A ne s neba pa u rebra bez ikakvih detaljnih objasnjenja, dajte podatke.
U principu ideja je dobra, ali je izvedba kao i sve u BiH nakaradna
Svi znaju da ne ides na gostovanja, pa i Policija...
Ti Boga mi ko i Nodi, fino sa zenom uz TV i bori se za prava gostujucih navijaca...![]()
![]()
pa to je to otprilike, gdje god su domacini i mup korektni, nije problem. U gabeli sam bio 4 puta ali nikad sa grupom. U posusju nisam nikad, a vjerovatno zbog proslog incidenta dole vise neces moci odvojenoluckystrike je napisao/la: ↑27 feb 2025, 23:37U Posušju i Gabeli dođeš s autom pred tribinu i možeš se priključiti grupi bez problema. Za gostovanje pod Bijelim brijegom bi već morao na Salakovcu ući u autobus, ako su horni da te primeErosViverosViv je napisao/la: ↑27 feb 2025, 23:22Vjerovatno je mislio na gostovanja sa grupom, sto naravno u vecini slucajeva nije moguce. Rijetka su gostovanja gdje se autom neko moze prikljuciti grupi, ja znam da je to moglo na tusnju, vrapcicima, bijeljini i ugljeviku.luckystrike je napisao/la: ↑27 feb 2025, 23:14
Kako misliš ne može autima?
Samo je pod Bijelim brijegom teško pridružiti se grupi.![]()
Ne moze pod Bijeli Brijeg i Siroki. U Gabeli je pola nasih doslo s autom. U Posusju slicno samo manji broj auta. U Vrapcicima isto vecina dodje s autima
Posljednju u Posušju su kontrolisali auta ba ulazu.luckystrike je napisao/la: ↑27 feb 2025, 23:37U Posušju i Gabeli dođeš s autom pred tribinu i možeš se priključiti grupi bez problema. Za gostovanje pod Bijelim brijegom bi već morao na Salakovcu ući u autobus, ako su horni da te primeErosViverosViv je napisao/la: ↑27 feb 2025, 23:22Vjerovatno je mislio na gostovanja sa grupom, sto naravno u vecini slucajeva nije moguce. Rijetka su gostovanja gdje se autom neko moze prikljuciti grupi, ja znam da je to moglo na tusnju, vrapcicima, bijeljini i ugljeviku.luckystrike je napisao/la: ↑27 feb 2025, 23:14
Kako misliš ne može autima?
Samo je pod Bijelim brijegom teško pridružiti se grupi.![]()
Nije istina, zadnje naše gostovanje pod Bijelim Brijegom uredno se išlo autima mimo grupe.
A gdje je Pecara?luckystrike je napisao/la: ↑27 feb 2025, 23:14Kako misliš ne može autima?
Samo je pod Bijelim brijegom teško pridružiti se grupi.
To je vama jedina sansa da osvojite ligumosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 feb 2025, 01:42Posto je vlahadija izglasala sve ovo valjda istupe iz lige,treba ih izbaciti sa svih pozicija od saveza do drzavnih institucija,po kretkom postupku suspendovat ih.
E cuj ove zenicke ojebine,ono se naslo komentarisatIConvicts1988 je napisao/la: ↑28 feb 2025, 07:37To je vama jedina sansa da osvojite ligumosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 feb 2025, 01:42Posto je vlahadija izglasala sve ovo valjda istupe iz lige,treba ih izbaciti sa svih pozicija od saveza do drzavnih institucija,po kretkom postupku suspendovat ih.![]()
Jel vam i za to treba Smit ili mozete nesto sami da uradite.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 feb 2025, 01:42Posto je vlahadija izglasala sve ovo valjda istupe iz lige,treba ih izbaciti sa svih pozicija od saveza do drzavnih institucija,po kretkom postupku suspendovat ih.
Miran kume eno ona dvojica su Seni prijetli pa ih Sipa u Banja Luvi sinoc pokupi.Pazi sta pises.RedBlue je napisao/la: ↑28 feb 2025, 08:04Jel vam i za to treba Smit ili mozete nesto sami da uradite.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 feb 2025, 01:42Posto je vlahadija izglasala sve ovo valjda istupe iz lige,treba ih izbaciti sa svih pozicija od saveza do drzavnih institucija,po kretkom postupku suspendovat ih.
Pojma ti nemas druze, u njemackoj policija stiti zastitu podataka i nema kod njih toga da navijaci moraju dati svoje podatke za goste koji dolaze, dosta sam povezan sa njemackom i ljudima tako da znam, uozbilji se ti si adminadmin je napisao/la: ↑27 feb 2025, 18:50Očigledno nisi nikad bio nigdje u svijetu na utakmici osim u BiHfukara87 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 18:41Mislim da su upravu i Manijaci i Ultrasi, nigdje u svijetu se to ne trazi samo kod nas, evo nije problem dat svoje podatke i ti uredno odes na gostovanje i desi se problem na tribini bakljada, cupanje stolica i slicno i onda tebi stigne uredno koverta na adresu za remecenje javnog reda i mira, a ustvari nista nisi napravio i zbog pojedinaca posteni navijaci ispastaju eh tu je problem, nama i ne znaci ovo puno jer nas i nema na tribini ali ovo je problem za ostale grupe, zato ne treba niko od grupa ici i to je to.
Ovo i jest glavni problem12345678922 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 22:13Dozovite se, kakvi lični dokumenti i popis, kreneš u Banja Luku, dođe onaj što ti je na ovu državu istu puco gleda ti ime i prezime, sutra odeš ko običan civil, ljudi te napadnu jer znaju ko si i šta si zbog tih debila, a nije da nije bilo slučajeva da policija djeli te informacije.
A ovo što pričate po evropi, dajete ime i prezime, dajete kad kupujete kartu od kluba ni jedan drot u evropi ne dodje i traži te informacije od tebe.
Lp
Majstore, evo imaš sada na internetu pronaći masu slika Hordi sa zadnjeg derbija, gdje se vidi čitav prvi i pola drugog reda u korteu, a niti jedna faca nije blurovana.O čemu diskutujemo, za 3 ipo minute bi ti saznali i ime i prezime da žele...relativizam je napisao/la: ↑28 feb 2025, 08:29dugo u svijetu vec ako nemas godisnju dajes podatke pri kupovini karte tako se lakse nadje eventualni pocinilac nekog prekrsaja ili krivicnog djela.
Ali da bi se to sve ispostovalo,svaka osoba mora sjesti na numerisano mjesto sto kod nas nije slucaj,i moraju biti odgovarajuce kazne gdje ce se sve postovati.
kod nas ne mozes otici sa porodicom sjest u auto i na utkamicu a oni bi kao da ti traze licne podatke
prvo treba krenuti rijesavati stvari od temelja a ne odmah kupujes krov a ni temelj nisi stavio
kod nas ako jedna osoba u busu pijana sve vrate kuci sto je jos jedna diskriminacija,
ljudi u jednom dijelu drzave izvrsili drzavni udar i ja njima treba da dajem svoje podatke ,da znaju ko tacno ide na cije utakmice kad je bio i slicno,mogu lijepiti kazne kakve hoce,ne odgovaraju za drzavni udar a da odgovaraju za nesto drugo ,ma de ba
ne ide to tako bas,previse americkih serija gledasCombattente87 je napisao/la: ↑28 feb 2025, 08:36Majstore, evo imaš sada na internetu pronaći masu slika Hordi sa zadnjeg derbija, gdje se vidi čitav prvi i pola drugog reda u korteu, a niti jedna faca nije blurovana.O čemu diskutujemo, za 3 ipo minute bi ti saznali i ime i prezime da žele...relativizam je napisao/la: ↑28 feb 2025, 08:29dugo u svijetu vec ako nemas godisnju dajes podatke pri kupovini karte tako se lakse nadje eventualni pocinilac nekog prekrsaja ili krivicnog djela.
Ali da bi se to sve ispostovalo,svaka osoba mora sjesti na numerisano mjesto sto kod nas nije slucaj,i moraju biti odgovarajuce kazne gdje ce se sve postovati.
kod nas ne mozes otici sa porodicom sjest u auto i na utkamicu a oni bi kao da ti traze licne podatke
prvo treba krenuti rijesavati stvari od temelja a ne odmah kupujes krov a ni temelj nisi stavio
kod nas ako jedna osoba u busu pijana sve vrate kuci sto je jos jedna diskriminacija,
ljudi u jednom dijelu drzave izvrsili drzavni udar i ja njima treba da dajem svoje podatke ,da znaju ko tacno ide na cije utakmice kad je bio i slicno,mogu lijepiti kazne kakve hoce,ne odgovaraju za drzavni udar a da odgovaraju za nesto drugo ,ma de ba
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 27 gostiju.