England - 84.642L_blancos je napisao/la:Imal potrebe raspravljat o ligi u kojem glavnu rijec vode balkanci, i to ni manje ni vise igraci sa podrucja Ex Yu
Spain - 79.757.............par brojeva završava dalju raspravu..
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
England - 84.642L_blancos je napisao/la:Imal potrebe raspravljat o ligi u kojem glavnu rijec vode balkanci, i to ni manje ni vise igraci sa podrucja Ex Yu
Pa prvi se ti rugaš Chelseavim uspjesima..-Paja je napisao/la:Najjaci su mi ovi sto pricaju o nekakvoj historiji i tradicji i npr. spominju da je City ili Chelsea nemaju, a sta je to tradicija i historija za mene je tim sa historijom onaj koji je davno osnovan i takav isti danas ostao i koji je jos nesto osvojio uglavnom i City i Chelsea su osvajali trofeje **** tesko je bilo u Engleskoj su se kroz vise od jednog stoljeca igre smjenjivalo desetine timova na vrhu koji su dominirali i padali pa se vracali dok u spaniji tj. skotskoj imas samo dva i imas mrvice sto su ostali jadovi skupili.
Kojim uspjesimaToxicity je napisao/la:Pa prvi se ti rugaš Chelseavim uspjesima..-Paja je napisao/la:Najjaci su mi ovi sto pricaju o nekakvoj historiji i tradicji i npr. spominju da je City ili Chelsea nemaju, a sta je to tradicija i historija za mene je tim sa historijom onaj koji je davno osnovan i takav isti danas ostao i koji je jos nesto osvojio uglavnom i City i Chelsea su osvajali trofeje **** tesko je bilo u Engleskoj su se kroz vise od jednog stoljeca igre smjenjivalo desetine timova na vrhu koji su dominirali i padali pa se vracali dok u spaniji tj. skotskoj imas samo dva i imas mrvice sto su ostali jadovi skupili.
Ja im mogu reci da su Cska zbog rusa ali rus je dosao i otici ce ime kluba i njegova historija pa i trofeji ostat ce. Uostalom odakle pravo jednom navijacu bilo kojeg od prva dva spanska kluba da prigovara nekome za trosenje kad se zna ko je kriv za sadasnje cijene igraca na trzistu i ko je prvi poceo da novcem pokusa kupiti uspjeh dovodeci najskuplje igrace na svijetu.Toxicity je napisao/la:Pa prvi se ti rugaš Chelseavim uspjesima..-Paja je napisao/la:Najjaci su mi ovi sto pricaju o nekakvoj historiji i tradicji i npr. spominju da je City ili Chelsea nemaju, a sta je to tradicija i historija za mene je tim sa historijom onaj koji je davno osnovan i takav isti danas ostao i koji je jos nesto osvojio uglavnom i City i Chelsea su osvajali trofeje **** tesko je bilo u Engleskoj su se kroz vise od jednog stoljeca igre smjenjivalo desetine timova na vrhu koji su dominirali i padali pa se vracali dok u spaniji tj. skotskoj imas samo dva i imas mrvice sto su ostali jadovi skupili.
Mislio sam na sve vas licemjere ne znam kakvi su to ljudi dzon obraz da navijac reala i barcelone prigovara nekome da je vjestacki klub ej timovi koji su u razmaku od samo par godina milijarde skrsili da bi nesto napravili nesto prigovaraju umjesto da se u misije rupe sakriju.Toxicity je napisao/la:Gdje sam ti ja govorio o trošenju, o tome da su Chelsea, City ili netko treći loši zbog toga ili tako nešto?
Ispričavam se navijačima Tottenhama na prljanju teme
.. ali isto tako drugi u engleskoj za prvim u spanjolskoj zaostaje svjetlosnu godinuBosco je napisao/la:U Španijio 5. zaostaje za prvim koliko u Premiershipu zadnji i ovi flopovi se i dalje usuđuju reći da je španska liga jača nakon takvog sramotnog podatka.
Romariooo je napisao/la:.. ali isto tako drugi u engleskoj za prvim u spanjolskoj zaostaje svjetlosnu godinuBosco je napisao/la:U Španijio 5. zaostaje za prvim koliko u Premiershipu zadnji i ovi flopovi se i dalje usuđuju reći da je španska liga jača nakon takvog sramotnog podatka.

izgleda da ce totenham ako se ne plasira u ligu prvaka prodavati najjace igrace, Bale vec govori kako ne bi imao nista protiv da ode iz engleske, da se jos vise formira kao licnost i nauci strani jezik, a akobogda ucit ce katalonskiM. Scofield je napisao/la:Tema je Tottenham, a ne koja liga je jača
al zato prvi u spaniji zaostaje za trecim u engleskoj svjetlosnu godinuRomariooo je napisao/la:.. ali isto tako drugi u engleskoj za prvim u spanjolskoj zaostaje svjetlosnu godinuBosco je napisao/la:U Španijio 5. zaostaje za prvim koliko u Premiershipu zadnji i ovi flopovi se i dalje usuđuju reći da je španska liga jača nakon takvog sramotnog podatka.
Bale je kao jako dobar igrac i momak pozeljan u barci, jer treba nam takav igrac, fabregas je sve manje interesantan i potreban, nemami nista protiv da ostane u dominaciju i kapitenski ih predvodi u pohodima i porazima-Paja je napisao/la:katalonski klauncici nemaju pare za Balea ali evo vidim i ove godine novine kazu da ce Fabregas im doci cekamo kraj prelaznog roka da dodjem opet da im se smijem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.