jurisicduska je napisao/la: ↑28 feb 2025, 18:41Napravili vam 60% istoka jer ste prodali 811 desetogodišnjih sto ne može bit za 1/2 tribine ostalo opet rezim
Laž.
jurisicduska je napisao/la: ↑28 feb 2025, 18:41Napravili vam 60% istoka jer ste prodali 811 desetogodišnjih sto ne može bit za 1/2 tribine ostalo opet rezim
jurisicduska je napisao/la: ↑28 feb 2025, 18:41Znaci da ste vi od 96 koštali porezne obveznike preko 100 miliona km uz to sve ste dužni porez, vodu, rate.
To mozda neko drugiRodjeni81 je napisao/la: ↑28 feb 2025, 18:34I ti kako vjetar puse, ne tako davno ovdje ste drvlje i kamenje sto Velez iz budzeta dobije pare za izgradnju stadiona. Kako se samo sve okrene, a nije da vam nismo govorili da cim krenete u neki projekat da ce vecinu love doci iz budzeta.
Ovi sto vas sad prozivaju ako ikad krenu raditi stadion isto ce iz budzeta biti...
Nek se samo gradi i uslovi poboljsavaju![]()

Ljudi su samo godinu i po dana na vlasti i uradili su sve ovo, plus novac koji nam se daje iz budžeta koji je višestruko veći u odnosu na prethodnu vlast.
Volimo fudbalNe treba zaboraviti da su javne institucije ipak najveći individualni finansijer našeg kluba već godinama.
Nisu najveći nego i jedini finansijer. Takoreći investitor. Državni klub 1/1Pendulum je napisao/la: ↑28 feb 2025, 19:04Ljudi su samo godinu i po dana na vlasti i uradili su sve ovo, plus novac koji nam se daje iz budžeta koji je višestruko veći u odnosu na prethodnu vlast.Volimo fudbalNe treba zaboraviti da su javne institucije ipak najveći individualni finansijer našeg kluba već godinama.![]()
Bez obzira sto si ljut na meneVirtu4l je napisao/la: ↑28 feb 2025, 18:59
Netačno. To su vam možda pitari pisali, ali oni svakako ne znaju gdje gone.
Ja sam, kao i svi ostali navijači Želje, uvijek pozdravljao svaki fening koji se ulaže u infrastrukturu.
Isto to želim i privatnoj prćiji Ismira Mirvića, bez obzira što su u privatnom vlasništvu. Oni će naravno samo da kmeče i kukaju, a evo prođe decenija, a niko od tih silnih vlasnika i milijardera ni da spomene stadion. Eto koliko su ozbiljni.
Kojih vlastitih sredstava, ne igrate Europu, ne prodajete igrače , ne osvajate trofeje , vaša jedina sredstva su državna.itatabisine je napisao/la: ↑28 feb 2025, 19:29Druga faza ovog projekta je natkrivanje juzne tribine, a prema potpisanom sporazumu sa Kantonom i Opstinom to ce uraditi FK Zeljeznicar iz vlastitih sredstava odmah po okoncanju prve faze radova
Tako je Ðipke, kompjuteru!
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHANoDi80 je napisao/la: ↑28 feb 2025, 19:10Bez obzira sto si ljut na meneVirtu4l je napisao/la: ↑28 feb 2025, 18:59
Netačno. To su vam možda pitari pisali, ali oni svakako ne znaju gdje gone.
Ja sam, kao i svi ostali navijači Želje, uvijek pozdravljao svaki fening koji se ulaže u infrastrukturu.
Isto to želim i privatnoj prćiji Ismira Mirvića, bez obzira što su u privatnom vlasništvu. Oni će naravno samo da kmeče i kukaju, a evo prođe decenija, a niko od tih silnih vlasnika i milijardera ni da spomene stadion. Eto koliko su ozbiljni.
99% se uvijek slazem s tobom
Nismo mi zavidni na tudje uspjehe
Ipak mi smo Zeljeznicar znamo sta je gorak put do usojeha, dok s druge strane politicki nastali klub je od pocetka imao sve na tanjiru i ne mogu podnijeti da je neko u necemu bolji ili uspjesniji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.