Postujem, svacije misljenje pa i tvoje, ali nisi u toku iskreno niti je meni stalo do toga , ali samo ne volim sto su me vrijeđali bas oni koji danas lazu a ja nikad laz neku napisaoSurreal je napisao/la: ↑28 feb 2025, 21:40Hajde da se pravim da sam @brigada insajder:
"opaaaaa ne znate šta slijedi"
Jasno, ukoliko se slučajno desi da neko novi bude na spisku - on je mastermind, nevjerovatni agent koji ima informacije iz prve ruke, a ukoliko ne - pa on je mastermind, opet, jer htio je samo da pokaže koliko smo naivni.
Trebao si makar ostati dosljedan sebi i napustiti forum, nakon tolikog broja opraštanja od istog.
Cudno u ovoj drzavi kod ovog balijskog naroda ako samo malo si korak ispred tih nistarija odmah si napadnut jer odstupas od standarda balijskog swljackog.
Evo nrp ti si lijepo iznio svoje misljenje i zato cijenim bez da me vrijeđas i ne zelim nista lose da kazem.
I nije istina da sam nekad rekao da se oprastam od foruma eto i ti malo izmisljas osim sto nemam potrebu da dam stalno tu osim nekad kad mi je dosadno.
P.s. i evo bas kad god se malo povucem dobijam mejl smarajj me da imam odg na temi ne daju mi mira i kad se umirim.