FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Stara dobra vremena, tema malo živne oko sehura.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Allah Razi Olsun brate
I što bi mu čovjek lajao, u ovom periodu neće 
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Dino na Kosevu u julu vjerovatno! Zna li neko kad se igra Evropa. Treba zastiti travnjak
-
- Kontakt:
Ramazan Mubemarek Olsun braco .
Ne bude li Bosne tada nece biti ni nas .Sretnan dan Nazavisnosti BiH, jedine nam domovine
.
Ne bude li Bosne tada nece biti ni nas .Sretnan dan Nazavisnosti BiH, jedine nam domovine

- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ramazan Mubemarek Olsun braco .
Sretan nam dan Nezavisnosti jedne nam jedine domovine
Sretan nam dan Nezavisnosti jedne nam jedine domovine
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
- Kontakt:
Ramazan Mubarek Olsun svima
I sretan dan nezavisnosti jedne jedine
I sretan dan nezavisnosti jedne jedine

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
A jes dosadan ovaj Dino majke mi.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
To sto Butic igra je, naravno ako zna i moze , nemjerljiv ucinak za ekipu...boki86 je napisao/la: ↑28 feb 2025, 09:36Butic po meni nije onaj klasicni golgeter igrac, vise ovo kao radilica i igrac koji svojim kretnjama, borbenoscu, odlaganjem/zagradjivanjem lopte otvara prostor drugim igracima. Takvi ne daju puno golova, njihov doprinost je drugaciji. Generalno nema puno takvih napadaca u modernom fudbalu, meni on lici na one napadace iz tipicnih engleskih ekipa tipa burnley, bolton (slicno kao onaj wood, ili nekada onaj kevin davies ili james beattie) Barem u ove dvije utakmice, koliko se moze suditi na osnovu togaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 feb 2025, 00:36E hajde onda daj mi samo jednu utakmicu koju je Turkes odigrao bolje nego Butic prve dvije.Jednu.macahz je napisao/la: ↑27 feb 2025, 23:18Iskreno meni Butić na Grbavici izgledao izgubljeno. Realno kod odbijene lopte loše uhvatio volej. Po meni ništa nije pokazao vrijedno dovljenja pogotovo kod izreke da je to što je trener tražio.
Protiv Zrinje je bila ok asistencija, neka ocjena za ove dvije tekme 6 od 10.
Butic izgubljen na grbavici bi bila najbolja Turkesova utakmica do sada u nasem dresu.Toliko o tome sto kazes da je prvi bezveze a drugi predobar.
Da napomenem ja prvi sam kritikovao dovodjenje Butica ali kad je neko dobar ja realno kazem.Butic je poslije Guliashvilija i Renata nas najbolji igrac na derbiju,a protiv Zrinjskog bez jedne greske odigrao i naravno kod nas cim neko uhvati zalet povrijedi se.
Ako igras sa 2 napaca ne mora jedan zabiti 3 komada a drugi 2 da bi dobili dobru ocjenu.Nije to uopste cilj ove formacije.Karlo je 2 utakmice sto je odigrao maksimalno ispostovao svoj zadatak i ulogu te izdominirao.Zekic je zadovoljan.Eh sad da li su njega protivnici podcjenili/bio im nepoznanica ili nesto trece ne znam.Svakako ce sads vjerovatno pauzirati pa da vidimo i tog gruzijca
Turkes blage veze nema sta igra i totalna fula.Dobio je pripreme i nista novo.Za njega mi je recimo bilo jako drago kada je dosao medjutim ova liga nema pravila,u 90% slucajeva pokaze se bolje igrac od kojeg niko nista ne ocekuje.Pa yebemu onaj Cmiljanic je barem trcao
Turkes je opet igrac suprotnih karakteristika, nije neko ko ce sebi sansu stvoriti, nije nesto ni jak na lopti. Ima on dobre kretnje u 16 i oko, ali njemu izgleda ovaj sistem ne odgovara. Izgleda mi kao neko ko treba 10-ku iza sebe, da mu daje lopte.
Zekic je to trazio od Renana, jer on hoce da igra sa sto vise igraca u napadu i za njega napadac nije prioritet za postizanje golova...
Vidjeli smo sta se desilo sa Renanom u takvoj ulozi. zato je i pusten na pozajmicu i trazio se buldog koji ce zabelajisati protivnicku odbranu, a ne ostaviti im prostor da se svi fokusiraju na Gulia
- napoleon72
- Kontakt:
Ma Dino zadnje 3 godine navodno najavljuje Kosevo, pa nista. Prvo sacekat da se on ili njegov menadzer jave pa onda planirat sta dalje.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- PeppermintSA
- Kontakt:
Da vam skratim muke, Turkeš je qurchina od igrača. Tačka.
Ramazan mubarek olsun, i sretan dan nezavisnosti NASE BOSNE I HERCEGOVINE
Zekic je trazio agresivnog spica koji nije nizak i koji moze konstantno vrsi pritisak. Razlog je u tome, zato sto ima brzinu u Gulashvikiju i keremahu al fizicki su slabi. Sto znaci vazdusni dueli, koji u bh fudbalu jos postoje i to pofino, gdje svaka ekipa siromasna bogata u pl bh prvo sto trazi u stoperu jeste visina i da ima bar jednu konjsku snagu ako ima dvije onda ni visina ni znanje nista nije bitno
Posto se seljacki nogomet nazalost igra u pl bh onda dolazimo do toga da ti treba spic koji netreba da zna da zabije go vec da se zna i moze borit protiv dva stopera koji igraju po principu sto vise ubijes sve si veci gospodin..
Ja neznam zasto Dino pravi koncerte po kosevu, unistava travu itd.. eno neki tip skoro nekad pjevo na poljudu covjek pristo da plati novi travnjak.. imas grbavicu (truhla trava) imas zetru iznajmi je ako treba 3-4 puta dan zadan i zdrao.
Nazalost izgleda djordjevic je zavrsio sa ozbiljnim nogometom. Pa da je ligamente povrijedio dosad bi ozdravio, DALI ZNA IKO JEL ON ISAO GDJE U EVROPU DA MU TO SNIME IL SE PUSTIO BASIM NEZNALICAMA TACNIJE DIKTORU ESTESKE HIRURGIJE. Ko da limaru das da bude internista
Zekic je trazio agresivnog spica koji nije nizak i koji moze konstantno vrsi pritisak. Razlog je u tome, zato sto ima brzinu u Gulashvikiju i keremahu al fizicki su slabi. Sto znaci vazdusni dueli, koji u bh fudbalu jos postoje i to pofino, gdje svaka ekipa siromasna bogata u pl bh prvo sto trazi u stoperu jeste visina i da ima bar jednu konjsku snagu ako ima dvije onda ni visina ni znanje nista nije bitno
Posto se seljacki nogomet nazalost igra u pl bh onda dolazimo do toga da ti treba spic koji netreba da zna da zabije go vec da se zna i moze borit protiv dva stopera koji igraju po principu sto vise ubijes sve si veci gospodin..
Ja neznam zasto Dino pravi koncerte po kosevu, unistava travu itd.. eno neki tip skoro nekad pjevo na poljudu covjek pristo da plati novi travnjak.. imas grbavicu (truhla trava) imas zetru iznajmi je ako treba 3-4 puta dan zadan i zdrao.
Nazalost izgleda djordjevic je zavrsio sa ozbiljnim nogometom. Pa da je ligamente povrijedio dosad bi ozdravio, DALI ZNA IKO JEL ON ISAO GDJE U EVROPU DA MU TO SNIME IL SE PUSTIO BASIM NEZNALICAMA TACNIJE DIKTORU ESTESKE HIRURGIJE. Ko da limaru das da bude internista
Može li Velež otkinuti bod(ove) Zrinjskom?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Evo zrinjski opet hinjski igra, tacnije sad navijaci njihovi prekidaju utakmicu svako 4 minute
Velez zasad dobar
Velez zasad dobar