FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- L' Imperator
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
nisam znao da je Pirlo igr'o u Interu, a navijam za Inter od kad znam za sebe :S
#samoRudar #zauvijek
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Vampeta.
Fudbalski Eddie Murphy. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Znaci samo da si mlad.L' Imperator je napisao/la:nisam znao da je Pirlo igr'o u Interu, a navijam za Inter od kad znam za sebe :S
Pirlo se nije snasao u Interu, pa je prodat u Milan za 20ak milona DEMa. Igrao je CAMa, a Ancelotti ga je stavio na CM/regista ulogu.
Seedorfa i Simica je Inter dao za Umita Davalu i Francesca Coco-a + nesto kesa. Epic fail.
L' Imperator je napisao/la:nisam znao da je Pirlo igr'o u Interu, a navijam za Inter od kad znam za sebe :S
Vampeta je vazio za najvecu nadu Brazila jos u vreme dok su Ronaldinho i Kaka igrali u domacem prvenstvu.Monolog je napisao/la:Vampeta.Fudbalski Eddie Murphy.
Kako je taj covek propao, ni danas mi nije jasno.
pirlo je navijač intera još od malih nogu. nije uspio u interu i prelazi u milan. inače potječe iz veoma bogate familije, naime otac mu se bavi metalnom industrijom i ima nekih velikih fabrika. njegov brat je igrao u nižim ligama, ne znam je li to slučaj i danas. btw materazzijev sin je milanista 
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- L' Imperator
- Kontakt:
scudetto je napisao/la:L' Imperator je napisao/la:nisam znao da je Pirlo igr'o u Interu, a navijam za Inter od kad znam za sebe :S![]()
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
hvala na informacijiMaGiCa je napisao/la:Znaci samo da si mlad.L' Imperator je napisao/la:nisam znao da je Pirlo igr'o u Interu, a navijam za Inter od kad znam za sebe :S![]()
Pirlo se nije snasao u Interu, pa je prodat u Milan za 20ak milona DEMa. Igrao je CAMa, a Ancelotti ga je stavio na CM/regista ulogu.
Seedorfa i Simica je Inter dao za Umita Davalu i Francesca Coco-a + nesto kesa. Epic fail.
P.S nisam tol'ko ni mlad (:
#samoRudar #zauvijek
Baresi je bio interista, a Maldini juventino. Baresija su u Interu odbili kao netalentovanog.baresi#6 je napisao/la:pirlo je navijač intera još od malih nogu. nije uspio u interu i prelazi u milan. inače potječe iz veoma bogate familije, naime otac mu se bavi metalnom industrijom i ima nekih velikih fabrika. njegov brat je igrao u nižim ligama, ne znam je li to slučaj i danas. btw materazzijev sin je milanista
Pirlo je inace Rom po poreklu.
Ima jos tih primera, kad neko navija za jedan klub, a igra za vecitog rivala: Cassano, Matri, Balotelli, Nesta, Zambrotta...
nerado se sjecam ovih vremena, ali imali smo bogovski napad, sto bi rekli atomski
gorre u tom albumu nema Ronalda i Mutua, kad im dodas Zamorana, Recobu, Sukura, Vierija, bgm zaje*ano
a pogledaj golmana, tinejdzer Frey i vjecni Balotta
gorre u tom albumu nema Ronalda i Mutua, kad im dodas Zamorana, Recobu, Sukura, Vierija, bgm zaje*ano
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Inter je imao najjaci napad na svetu u tom momentu. Ali, sve ostalo je bilo slabo.Puma je napisao/la:nerado se sjecam ovih vremena, ali imali smo bogovski napad, sto bi rekli atomski
gorre u tom albumu nema Ronalda i Mutua, kad im dodas Zamorana, Recobu, Sukura, Vierija, bgm zaje*ano![]()
Georgatos, Gresko, WTF
Epic failovi na sredini terena, Lippi koji kao da je zaboravio posao kad je seo na klupu, pa i Tardelli...
Ronaldo se vratio posle pola godine, odigrao deset minuta protiv Lazia u kupu i odmah nosila radila.
[youtube][/youtube]
- JuveSissoko
- Kontakt:
thank you very muchPuma je napisao/la:http://www.kickasstorrents.com/calciato ... 27669.htmlJuveSissoko je napisao/la:imas link?Puma je napisao/la:ja imam na kompjuteru popunjene sve albume Serie A od sezone 61/62 do sezone 93/94
ima se to i skinuti kome nije mrsko
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
sutra ocekujem SCHALKE 04-INTER

Zadnja izmjena: amell 2, dana/u 12 apr 2011, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
INTERNAZIONALE MILANO vs SCHALKE O5
- skyisthelimit
meni ni danas nije jasno kako se jedan takav fudbaler kao sto je Ronaldo sam splete i povrijedi, bas nije imao srece sa tim povredama, ali bez obzira uvijek se vracao jos jaci i bolji kao da nikad se nije povrijedio..znamo da je godinu dana poslije bio najbolji strijelac SP, nego hocu da kazem da je neko drugi imao takve povrede nista od tog fudbalera ne bi bilo, ali Ronaldo je Ronaldo jedani i jedini.FenomenoMaGiCa je napisao/la:Inter je imao najjaci napad na svetu u tom momentu. Ali, sve ostalo je bilo slabo.Puma je napisao/la:nerado se sjecam ovih vremena, ali imali smo bogovski napad, sto bi rekli atomski
gorre u tom albumu nema Ronalda i Mutua, kad im dodas Zamorana, Recobu, Sukura, Vierija, bgm zaje*ano![]()
Georgatos, Gresko, WTF![]()
Epic failovi na sredini terena, Lippi koji kao da je zaboravio posao kad je seo na klupu, pa i Tardelli...
Ronaldo se vratio posle pola godine, odigrao deset minuta protiv Lazia u kupu i odmah nosila radila.![]()
[youtube][/youtube]
15.10 - 15.06 ...
NIJE TI JASNO-SAM SE SAPLEOskyisthelimit je napisao/la:meni ni danas nije jasno kako se jedan takav fudbaler kao sto je Ronaldo sam splete i povrijedi, bas nije imao srece sa tim povredama, ali bez obzira uvijek se vracao jos jaci i bolji kao da nikad se nije povrijedio..znamo da je godinu dana poslije bio najbolji strijelac SP, nego hocu da kazem da je neko drugi imao takve povrede nista od tog fudbalera ne bi bilo, ali Ronaldo je Ronaldo jedani i jedini.FenomenoMaGiCa je napisao/la:Inter je imao najjaci napad na svetu u tom momentu. Ali, sve ostalo je bilo slabo.Puma je napisao/la:nerado se sjecam ovih vremena, ali imali smo bogovski napad, sto bi rekli atomski
Georgatos, Gresko, WTF![]()
Ronaldo se vratio posle pola godine, odigrao deset minuta protiv Lazia u kupu i odmah nosila radila.![]()
[youtube][/youtube]
INTERNAZIONALE MILANO vs SCHALKE O5
ma kakav Nani...
jbo njega, limitiran igrac skroz, klasicno krilo, pokusava imitirati Ronalda al ne ide jbg. za njega je Quaresma doktor, pa ipak ga je poducavao dok su bili u Sportingu
nije on za Italije, nek njega tamo
jbo njega, limitiran igrac skroz, klasicno krilo, pokusava imitirati Ronalda al ne ide jbg. za njega je Quaresma doktor, pa ipak ga je poducavao dok su bili u Sportingu
nije on za Italije, nek njega tamo
Call the coroner!
Pozdrav, moj prvi post ovdje 
Samo da kazem da Inter navijam za Inter od kada je Grande Bobo dosao iz Lazia.
Da se osvrnem na ove gluposti oko zamjene Nania za Sneijdera. To bi bio ekstremno glupo potez, godinama smo cekali igraca kao sta je Sneijder pravi trequartista i da ga sad zamjenimo za jednog Nani-a glupo glupo.
Osim toga nesjecam se kad je jedno krilo kod nas uspjelo, Mancini, Quaresma, Van der Meyde itd itd.
Nadam se da ovo nije istina i da je MM pametni od toga.
Da se osvrnem na ove gluposti oko zamjene Nania za Sneijdera. To bi bio ekstremno glupo potez, godinama smo cekali igraca kao sta je Sneijder pravi trequartista i da ga sad zamjenimo za jednog Nani-a glupo glupo.
Osim toga nesjecam se kad je jedno krilo kod nas uspjelo, Mancini, Quaresma, Van der Meyde itd itd.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Tritolone je napisao/la:Pozdrav, moj prvi post ovdje
Gde si bre barabo
P.S. Imas pozdrav od Calcia.
Kao prvo, dobrodosao
kao drugo, u potpunosti se slazem sa tobom, a vjerujem i vecina ovdje da bi preglupo bilo davati genijalca za po meni prenapuhanog Nanija
nista, nema sanse za to
kao drugo, u potpunosti se slazem sa tobom, a vjerujem i vecina ovdje da bi preglupo bilo davati genijalca za po meni prenapuhanog Nanija
nista, nema sanse za to
Call the coroner!
- L' Imperator
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.