Evo baš nešto slično razmišljam..de više da Bogdo hoćete sve jedni drugima izotimati i popaliti i da završe sa tim.Ta njihova priča i jednih i drugih toliko je bezveze,djetinjasto ,odvratno..dosadno.I osnovno ne kontam da ti neko može prvo naći mjesto,pa upasti u kuću,pa iznijeti...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 mar 2025, 17:08Ni jedni ni drugi nemaju nikakvog kodeksa niti ultra duha.Upadanje u tudje kuce u po noci je jadno i za jednu i za drugu grupu koje sam smatrao za ozbiljno.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑01 mar 2025, 17:04E moji rodjeni .. Niste u stanju bili da vratite svoje ‘ukradene’ krpe evo vec par mjeseci .. Ne zna se koja je veca smijurija , RA ili UM
Poraz i za jedne i za druge,vise za RA
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Na šta je spala tema da neko doslovno kaže "za vaš klub su navijali Hrvati ha ha ha", kao nešto je loše u tome što su za neki klub navijali ili i dalje navijaju sarajevski Hrvati. Koliko moraš bit iskompleksiran da to koristiš kao neki argument, Bože sačuvaj.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
aqarius je napisao/la: ↑01 mar 2025, 17:13Evo baš nešto slično razmišljam..de više da Bogdo hoćete sve jedni drugima izotimati i popaliti i da završe sa tim.Ta njihova priča i jednih i drugih toliko je bezveze,djetinjasto ,odvratno..dosadno.I osnovno ne kontam da ti neko može prvo naći mjesto,pa upasti u kuću,pa iznijeti...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 mar 2025, 17:08Ni jedni ni drugi nemaju nikakvog kodeksa niti ultra duha.Upadanje u tudje kuce u po noci je jadno i za jednu i za drugu grupu koje sam smatrao za ozbiljno.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑01 mar 2025, 17:04E moji rodjeni .. Niste u stanju bili da vratite svoje ‘ukradene’ krpe evo vec par mjeseci .. Ne zna se koja je veca smijurija , RA ili UM
Ja ne mogu npr zamisliti da se to nama desilo, kakvih belaja bi bilo svaki dan , dok se to ne vrati ..
Ko je 21 u Zrinjskom?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Poštujem, poštujem lik i djelo toga čovjeka, ali isključivo kao umjetnika, kao čovjeka ne.Argentina je napisao/la: ↑01 mar 2025, 17:01Cita se Nele Karajlic i Fajront u Sarajevo, bravo![]()
Posto se pozivas na dio iz njegove knjige, slobodno se pozovi i na siri opis u dijelu knjige gdje opisuje Sarajevo kao carsijski klub koji pare skuplja po zlatarama da plati igrace i da je klub kasabe koji ne moze dalje od mahalskog ustroja.
A inace kad se pozivas na nekoga, onda ocito cijenis lik i djelo tog nekoga, jer ne moze se uzimati povrsno par informacija i selektivnih dijelova.
Kakav amaterizam i objasnjenje s tvoje strane u cilju provokacije, jer za npr za Zelju navijaju Zeljovci, nebitno na naciju koju u knjizi doticni forsira. Isto kao sto u Sarajevi zive Sarajlije, a ne selekcija Sarajlija po vjeri i naciji kako nas je predstavio![]()
A što se tiče toga ko za koga navija, ovo je više bila zajebancija, nego neko provociranje, jer čitam danima kako se ljudi prepiru oko nekih stvari, a 95% njih nije bilo u kurcu a kamoli šta drugo.
Uovoj državi vjekovima žive sva tri naroda i samo mentalno zaostala osoba može gledati ko je ko i kako se tko zove.
Pozdrav tebi i svakom normalnom navijaču bilo kojeg kluba, kad počnemo da se svađamo oko toga ko je više golova dao, a kome je golman bio veći tokmak, onda će ovo sve imati smisla.
Sarajevo je multikulturalan grad i ostati će takav dok postoji.
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!
-
- Kontakt:
MirkoPlazibat je napisao/la: ↑01 mar 2025, 17:26Poštujem, poštujem lik i djelo toga čovjeka, ali isključivo kao umjetnika.Argentina je napisao/la: ↑01 mar 2025, 17:01Cita se Nele Karajlic i Fajront u Sarajevo, bravo![]()
Posto se pozivas na dio iz njegove knjige, slobodno se pozovi i na siri opis u dijelu knjige gdje opisuje Sarajevo kao carsijski klub koji pare skuplja po zlatarama da plati igrace i da je klub kasabe koji ne moze dalje od mahalskog ustroja.
A inace kad se pozivas na nekoga, onda ocito cijenis lik i djelo tog nekoga, jer ne moze se uzimati povrsno par informacija i selektivnih dijelova.
Kakav amaterizam i objasnjenje s tvoje strane u cilju provokacije, jer za npr za Zelju navijaju Zeljovci, nebitno na naciju koju u knjizi doticni forsira. Isto kao sto u Sarajevi zive Sarajlije, a ne selekcija Sarajlija po vjeri i naciji kako nas je predstavio![]()
A što se tiče toga ko za koga navija, ovo je više bila zajebancija, nego neko provociranje, jer čitam danima kako se ljudi prepiru oko nekih stvari, a 95% njih nije bilo u kurcu a kamoli šta drugo.
Uovoj državi vjekovima žive sva tri naroda i samo mentalno zaostala osoba može gledati ko je ko i kako se tko zove.
Pozdrav tebi i svakom normalnom navijaču bilo kojeg kluba, kad počnemo da se svađamo oko toga ko je više golova dao, a kome je golman bio veći tokmak, onda će ovo sve imati smisla.
Sarajevo je multikulturalan grad i ostati će takav dok postoji.
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!
Ultrasi čestitali Red Armyu dan državnosri
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Prvo ti nauči je li dan državnosti ili nezavisnosti.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Mislis 8 marta Valentinovo.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Zato sto je to u sarajevu na zdravijim nogama. Dole ne na nogama nacionalizma i sistema, pogotovo na strani ultrasa, gdje se navijacki porazi i pobjede ne gledaju kao to. Uglavnom je tu ukljucen i sistem, policija, stranka itd. I to je nivo koji oni koji ne zive dole ne mogu shvatiti i pojmiti. Zato je to neuporedivo sa sarajevom.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑01 mar 2025, 17:17aqarius je napisao/la: ↑01 mar 2025, 17:13Evo baš nešto slično razmišljam..de više da Bogdo hoćete sve jedni drugima izotimati i popaliti i da završe sa tim.Ta njihova priča i jednih i drugih toliko je bezveze,djetinjasto ,odvratno..dosadno.I osnovno ne kontam da ti neko može prvo naći mjesto,pa upasti u kuću,pa iznijeti...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 mar 2025, 17:08
Ni jedni ni drugi nemaju nikakvog kodeksa niti ultra duha.Upadanje u tudje kuce u po noci je jadno i za jednu i za drugu grupu koje sam smatrao za ozbiljno.
Ja ne mogu npr zamisliti da se to nama desilo, kakvih belaja bi bilo svaki dan , dok se to ne vrati ..
Pravda za flash-a!!!
- muha milanez
- Kontakt:
Ovaj komentator nek profesiju promjeni. Ne znaš ko više smara, prolom oblaka ili on.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
- Kontakt:
Ultrasi tačno ne daju Zrinjskom da ikakav ritam uspostavi. Ovo je suludo ovako raditi.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Frano jelic u drugom poluvremenu nosi prave boje dres
-
- Kontakt:
Ko bi reko da ce Saudin Gabela ispast dobar komentator… ovaj frajer ubi u pojam
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- Combattente87
- Kontakt:
Matero mila hoće li prestati govoriti "NEVJEROVATNO"!?!??!?!?
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
I sa svim tim i udarni. Vala nisu mi jasni nikako.. jest da su ovi na ne navijacki nacin oduzeli..ali..19vendetta87 je napisao/la: ↑01 mar 2025, 16:26Meni i dalje ne ide u glavu da su ovi drzali sve transova sto imaju na jednom mjestu![]()
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*