To ti je to nas ostete a zrinjski i borac poguraju i onda kazu sto smo treci pa u ovome cirkusu bolji i ne mozemo biti tj ne daju nam da budemo. Nemojte vjerovati svojim ocima nego vici nikad bolje suđenje.
Zadnja izmjena: James1987, dana/u 01 mar 2025, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
To ti je to nas ostete a zrinjski i borac poguraju i onda kazu sto smo treci pa u ovome cirkusu bolji i ne mozemo biti tj ne daju nam da budemo. Nemojte vjerovati svojim ocima nego vici nikad bolje suđenje.
Ne moze ti sudija nista kad si pravi
Kako bih samare dijelio za moralne vertikale ovog foruma, nevjerica.
Ma jok ba,Zrinjski igra kao Real,nama kad je losa forma ili dan izgubimo bodove,ovima kad je to isto postave Jelica ili slicne da ih pogura,do tada bosnje zive u zabludi da amo losi,losi igraci,trener,taktike,samo klosare u klub,mafijase i slicne jedino tako mozes nesto,ovo je smijesno gledat i pratiti. Gledali su Var i u SB itd pa nista,valjda je vise ocigledno,mada bosnji mora da se neka lakrdija ponovi 100 puta da mu jasno bude,kao i u zivotu. Jelic je tu da zastiti svoje,lik vaterpolo ruku nece svirat,da nama sudi neki bosnjo da ispadne dobar nama bi za ovo i zuti pokazao.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 01 mar 2025, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
Valja idući vikend na megdan Veležu… mislim da će nas sudija zaklati i to golemo.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Kako pod ovakvim uslovima uopšte konkurisati za titulu
Jednostavno je. Mirvic mora uloziti 50000 u batinase i to je to.
Npr kada bi ovih dana neko slucajno bacio bombu na kucu ovog jelica siguran sam da ovakve stvari ne bi nikada vise radio.
Ma jok ba,Zrinjski igra kao Real,nama kad je losa forma ili dan izgubimo bodove,ovima kad je to isto postave Jelica ili slicne da ih pogura,do tada bosnje zive u zabludi da amo losi,losi igraci,trener,taktike,samo klosare u klub,mafijase i slicne jedino tako mozes nesto,ovo je smijesno gledat i pratiti. Gledali su Var i u SB itd pa nista,valjda je vise ocigledno,mada bosnji mora da se neka lakrdija ponovi 100 puta da mu jasno bude,kao i u zivotu. Jelic je tu da zastiti svoje,lik vaterpolo ruku nece svirat,da nama sudi neki bosnjo da ispadne dobar nama bi za ovo i zuti pokazao.
Pa bosnjo genocid zaboravi i klanje a da nece ovo.
Pa bosnjo genocid zaboravi i klanje a da nece ovo.
O tome ti i pricam,kazu nisu svi isti a ovi uce djecu od rodjenja da mrze. Sad ce doci ovdje i rece onaj strucnjak da najvise kmecim,kmecanje nije kad izrazis misljenje i ukazujes na kriminal najvecih razmjera,valjda treba cutati. Ovi iz Veleza nek vjeruju sad u institucije saveza i nisu za bolje,neka se mrvama zadovolje.