Jel te strah Levera il si sretan sto ste izbjegli onu ciganiju? Realno ako prodjete trebali bi i preko Intera. Talijani su smijesni.
Bundesliga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Bayern će lakše nego se očekuje pregaziti Leverkusena
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Najzad kulturno pitanje i sa tvoje strane, a ne samo puko trolanje
Kad je Bayern u top formi i punom sastavu nije me strah ni kada bi kombinovano sastavili tim od Reala, Barcelone i Liverpoola.
Dakle, sve zavisi od trenutka. Mislim da će se podići, moraju...
Ispucali su lošije partije, treba sad opet zakuhati. Čitam i da Musiala već nedjeljama igra pod gripom i visokim CRPom, pa samim tim i nešto lošije predstave. Najveća greška što nemaju rezervnog napadača, to Bayern sebi nikad nije dopuštao. Evo i Kane je načet, ima problema, djeluje umoran. Mislili su da to može Muller i Gnabry zakrpiti, ali ne ide to.
Čabi je strašan mozgonja, digao je Leverkusen u vrhunsku ekipu. Toplo - hladno u zadnjim mečevima. Mislim sa je red da Bayern opet zablista pa ćemo vidjeti.
Protiv Simeonovih indijanaca je uvijek neprijatno igrati, mislim da je ovo ipak bolji žrijeb.
Možda se desi i prilika da u narednoj rundi napravimo osvetu Feynoordu
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- kraljttbvb
- Kontakt:
Gledam golove sa sinocnje utakmice, kako onaj Freiburg igra jednostavno i lako zabija golove.
Ja ono utrcavanje iza protivnickog igraca u BVB-u nisam vidio kako su se Kuba i Piscek penzionisali
Mozda ima i do toga da ekipe protiv BVB-a parkiraju autobus i igraju na kontre, ali nikakve kombinatorike, nikakve brzine, duplih pasova, sve nesto tromo, sporo, bezidejno
Ja ono utrcavanje iza protivnickog igraca u BVB-u nisam vidio kako su se Kuba i Piscek penzionisali
Mozda ima i do toga da ekipe protiv BVB-a parkiraju autobus i igraju na kontre, ali nikakve kombinatorike, nikakve brzine, duplih pasova, sve nesto tromo, sporo, bezidejno
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Guirassy zabi 4 gola za povratak BvB na pravi kolosijek.
Dominik Kohr ( Mainz) "zaradio" 111 žuti kartom u Bundesligi.
Na dobrom putu da skine neprikosnovenog Effenferga (114).
Čabi je već 26 utakmica neporažen u gostima, danas lagana pobjeda 2:0, nakon dva remija bez golova.
Vasilj čisti krivac kod prvog gola Mainza, mada i kod drugog nije dobro izgledao.
Na dobrom putu da skine neprikosnovenog Effenferga (114).
Čabi je već 26 utakmica neporažen u gostima, danas lagana pobjeda 2:0, nakon dva remija bez golova.
Vasilj čisti krivac kod prvog gola Mainza, mada i kod drugog nije dobro izgledao.
Baumgart je inače jedna od većih prevara od trenera, diletant i cirkusant, čudi me da su se u Eisernenu odlučili za njegov angažman.
Kakvu golcinu dade ovaj iz heidenheima
bilo bi lijepo da izdrze do kraja, a da eintracht uzme bar bod medjutim..
1946-1987
Meni nije jasno sta Rose jos uvijek radi na klupi Leipziga...pa igraju jednu od losijih sezona u svojoj kratkoj historiji.
Oni da imaju boljeg trenera daleko bi to bolje izgledalo.
Samo da ne bude opet neki iz Salzburga.
Brate dajte im Murinha d napravi malo kontraverze i ludjela u ligi.
To bi bas bilo zanimljivo vjerovatno nemoguće ali zanimljivo sigurno.
Kako stoje stvari mogli bi u ligi naredne sezone gledati Koln HSV i Klautern.....e to bi bilo savršeno....
Jos se sjećam onog HSV sa Bratom,Companyem DeJongom,ako se ne varam Mahdavikia Calhanoglu pa i Barbarez....
Oni da imaju boljeg trenera daleko bi to bolje izgledalo.
Samo da ne bude opet neki iz Salzburga.
Brate dajte im Murinha d napravi malo kontraverze i ludjela u ligi.
To bi bas bilo zanimljivo vjerovatno nemoguće ali zanimljivo sigurno.
Kako stoje stvari mogli bi u ligi naredne sezone gledati Koln HSV i Klautern.....e to bi bilo savršeno....
Jos se sjećam onog HSV sa Bratom,Companyem DeJongom,ako se ne varam Mahdavikia Calhanoglu pa i Barbarez....
-
eaglebvb09
- Kontakt:
Ispade Werder iz kupa od Arminia !
Sta ovaj xhaka glumi mamu mu kosovarsku, nesto on smacinje ruke, frci se, ne bi reko zinedine zidane pa mu ne smije niko nista
1946-1987
Jest, wirtz inace radi u deutsche bahnu ko strojovodja, a musiala kao pflege
1946-1987
Leverkusen masina.
Koliko je jaka trenutna bundesliga vidi se po Mainzu.
Koliko je jaka trenutna bundesliga vidi se po Mainzu.
-
spolacentra
- Kontakt:
Marmoush je morao ostati do kraja sezone. Eee moj Eintrace.
-
eaglebvb09
- Kontakt:
Da li tacno zna netko info da li se ikad desilo da sve pobjede odnesu gostujuci klubovi u bundeski?
Petak , juce i danas , ostalo je samo da Freiburg uzme 3 boda protiv Augsburg , i da bude 9 gostujucih pobjeda u jednom kolu!
Petak , juce i danas , ostalo je samo da Freiburg uzme 3 boda protiv Augsburg , i da bude 9 gostujucih pobjeda u jednom kolu!
-
eaglebvb09
- Kontakt:
Je l moguce da sudac nije otiso da vidi gazenje Svensona , cisti crveni karton!
Sudija napisi se ku* ca
Sudija napisi se ku* ca
Mislim da su obje Borussije izgubile fudbalski identitet i imaće puno posla da se vrate tamo gdje im je mjesto.
Ne znam brate,BVB vapi za nekim restartom,sramotnu utakmicu su odigrali,ne vidim uopste igraca vrijednog paznje osim Adayemija..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Nema tu restarta s ovom politikom...sve i jednog dobrog igraca kojeg su imali u prethodne 3 godine su prodali ili se nisu potrudili da zadrze.
Fullkrug, Malen, Bellingham, Haaland i Akanji otisli za dobre pare...a Dahoud i Guerreiro ih besplatno napustili...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.