AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Ako nastavi sa ovako dobrom igrom/golovima kao u predhodnih par tekmi moze se ocekivati da stigne Baggia vec u naredne dvije tekme,koje Roma igra na Olimpicu protiv Palerma i Chieva....I onda vijerovatno sledece sezone pokusa da stigne do 3-mijesta koje drze Meaza i Altafini sa 216-golova...!!!
-
Evil Genius II
ziva legenda i mogu samo reci da mi je drago sto sam zivio u godinama kada je ovaj covjek radio neke stvari zbog kojih cu se kao penzioner vracat u proslost rijecima 'eh kad se sjetim tottija i njegovih golova'
cinjenica da on sa svoje 34 godine nosi ekipu dovoljno pokazuje koliko nam treba obnova igrackog kadra jer zamislite samo uz ovako raspolozenog kapitena da imamo jos barem 2 igraca koji bi mogli zabit kad treba.
p.s. vidim niko nije pohvalio de rossija koji je nakon dugo vremena zaigrao onako kako se zapravo od njega i ocekuje
[youtube][/youtube]
cinjenica da on sa svoje 34 godine nosi ekipu dovoljno pokazuje koliko nam treba obnova igrackog kadra jer zamislite samo uz ovako raspolozenog kapitena da imamo jos barem 2 igraca koji bi mogli zabit kad treba.
p.s. vidim niko nije pohvalio de rossija koji je nakon dugo vremena zaigrao onako kako se zapravo od njega i ocekuje
[youtube][/youtube]
- SoloJuve26
- Kontakt:
Znaci neigra Juan zbog kartone i Mexes ozledjen.. Bit ce vam **** protiv Palerma...
Hajmo kiksajte
Hajmo kiksajte
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
Evil Genius II
ne moze odbrana primit kolko totti moze uvalitSoloJuve26 je napisao/la:Znaci neigra Juan zbog kartone i Mexes ozledjen.. Bit ce vam **** protiv Palerma...
Hajmo kiksajte
zajebanciju na stranu: sigurno ce rosi na beka, cassetti uz burdissa, riise ostaje gdje jest i to je to - najbolja odbrana lige
- Alen Škoro
- Kontakt:
Drago mi je da se Roma vraca na mjesto koje joj pripada..
Totti u Romi ko Maradona u Napoliju
Totti u Romi ko Maradona u Napoliju
NON MOLLARE MAI
ako posijemo bodove protiv palerma onda mi smo najluđa ekipa.
kad treba mi izgubimo
a kad ne treba mi pobjedimo 
kad treba mi izgubimo
Ubijedjen sam da im je (igracima) doslo iz guze u glavu. Palermo je kanta ove god jer kako drugacije objasniti 7 kom na svom terenu od Udinezea a isti taj tim mi dobijemo i to na njihovom terenu !!!romaaaa je napisao/la:ako posijemo bodove protiv palerma onda mi smo najluđa ekipa.
kad treba mi izgubimoa kad ne treba mi pobjedimo
Ovo je jedna od prelomnih tekmi za nas ove sezone i mislim da bi se pobjedom (u koju ne sumnjam sekunde) odlijepili od onog jadnog
-
Evil Genius II
kad bi tom logikom osvajali bodove sad ne bi brinuli o cinjenici da nam 'jadni' juve dise za vratom u borbi za LP nego bi raspravljali o tekmi roma-milan za tituluFCS-FCS je napisao/la:Palermo je kanta ove god jer kako drugacije objasniti 7 kom na svom terenu od Udinezea a isti taj tim mi dobijemo i to na njihovom terenu !!!
Ovo je jedna od prelomnih tekmi za nas ove sezone i mislim da bi se pobjedom (u koju ne sumnjam sekunde) odlijepili od onog jadnogjuveta
- L'Avvocato
- Kontakt:
ahahaha jadni juve
'bem ti život koji amater ... da ste nas makar dobili na svom pa da imaš neku osnovu al' ni to jarane ... niste nas godinama dobili na domaćem, ko je tu jadan života ti
'bem ti život koji amater ... da ste nas makar dobili na svom pa da imaš neku osnovu al' ni to jarane ... niste nas godinama dobili na domaćem, ko je tu jadan života ti
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- JuveSissoko
- Kontakt:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
-
Evil Genius II
pomalo ba ljudi, sta se odma palite 
- spielführer_21
- Kontakt:
@Juventini
ili ne znate čitati ili ne kontate ono što pročitate.. Hajde još jednom pokušajte..
ili ne znate čitati ili ne kontate ono što pročitate.. Hajde još jednom pokušajte..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
sjetite se kupa italije ove godine pa ćete vidi ti da ste jadni

- SoloJuve26
- Kontakt:
romaaaa je napisao/la:sjetite se kupa italije ove godine pa ćete vidi ti da ste jadni![]()
![]()
Sjetise ti zadnje utkamice:D i da kad ste to nas dobili zandji put u rimu?
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma bespotrebna rasprava,samo je jedno sigurno.da su Roma i Juventus u ovom trenutku jad i cemer od ekipa,ako se izuzme par fenomenalnih pojedinaca koje imaju obje ekipe,sve ostalo je dno...!!!
A,sto se tice odbrane za Palermo:ako bude Loria igro,nema da bude problema
...cak sam skoro negdje procitao da je Loria na treningu lobovao Donija...

A,sto se tice odbrane za Palermo:ako bude Loria igro,nema da bude problema
-
Evil Genius II
ne spominji ga ni u sali, ureknuces nasGoogle je napisao/la: A,sto se tice odbrane za Palermo:ako bude Loria igro,nema da bude problema![]()
edit: evo znao sam
doduse nije nista sigurno al' pred ovakvu utakmicu zadnje sto mi treba je da postoji mogucnost da on zaigraDa notare come in questa fase dell’allenamento Montella stia provando insieme a Nicolas Burdisso, Simone Loria. Non è una scelta definitiva, dopo aver provato ieri in allenamento la coppia centrale Burdisso-Cassetti, ma il tecnico romanista vuole provare tutte le soluzioni.
ako loria bude igrao primit nam je 2 gola .
al totti će onda dat 3
:
al totti će onda dat 3
a kada ste vi zadnji put igrali ligu prvaka? ili kada ste zadnji put posteno osvojili prvenstvo?SoloJuve26 je napisao/la:romaaaa je napisao/la:sjetite se kupa italije ove godine pa ćete vidi ti da ste jadni![]()
![]()
Sjetise ti zadnje utkamice:D i da kad ste to nas dobili zandji put u rimu?
Ako Loria bude igrao idem u crkvu izmolit krunicu, valjda cemo onda dobit.
Udruga AS Roma Hrvatska, vise informacija na www.cro-roma.com
- SoloJuve26
- Kontakt:
-
Evil Genius II

izgleda da loria igra od prve minute
a zamparini je omeksao po pitanju pastorea:
"Verovatno me mnogi romanisti mrze zbog toga što sam rekao ono što sam mislio, ali ja zaista nemam ništa protiv njih. Kada su me pitali šta mislim o Di Benedettu rekao sam da se nadam da će uraditi velike stvari sa Romom. Ali Ako je on već počeo da kontaktira naše igrače a nije još ni postao vlasnik kluba e onda to već nije u redu. Ako zaista želi da dovede Pastorea i ako igrač bude želeo da pređe u Romu onda neće biti nikakvih problema ali će ipak Di Benedetto morati da ponudi pozamašnu sumu novca."
p.s. malo statistike u vezi dragog nam simonea
u 12 utakmica koje je odigrao za romu dobili smo 3, remizirali 1 i izgubili 8 uz gol razliku 20-31
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.