Kakva pjesma, da se najezis!
Idemo j LEVERKUSEN

Mullera u prvih 11 da pokaze sta je ovaj grb drugima, neka uce od legende kako se gine za ekipu u ovakvim utakmicama.
MIA SAN MIA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
I meni ovo djeluje kao prica koja se zagrijava i na ljeto d apukne sve.
Uli bezveze ne govori svako malo, pogotovo Kaletova izjava od neki dan nije uzalud.Florian Plettenberg—“We have information indicating that Florian Wirtz wants to move to Bayern.”
[@Plettigoal, via—@****_Dopa]
Jawohl
Nebi ako dodje Wirtz koji bi uz Dzemicu popunio taj ofanzivni dio sredine terena, radije ganjati onoga Zubimenda, fantastican igrac, ili nekog slicnog.
Ma upamtio je to ko je želio, ne brini
Ma šta znam, može Turčin igrati sličnu ulogu kao Olise, ono više na krilu, sa puno mogućnosti ulaska u sredinu, kreirati igru i sve što čini dobrog ofanzivnog veznog.
Ne sumnjam da ce potpisati za nas. Ovaj Bišof jako zanimljiv, možda sam ga prerano otpisao.
Navodno nije viśe opcija jer ima neke prmahe u glavi, nešto kao onaj drugi Francuz śto je bio došao iz Borusije M. pa kad su ga stavili na klupu on na treninzima udaro koga je stigo. Kad smo već kod promahe i onaj crni robusni napadač Leverkuzena u zadnjoj zamalo ne pošamara par svojih igrača, lijepo je bilo gledati kako se fataju za vratove izmedju sebe pred duel u srijedu. Inače Cherky je ljetos imao klauzulu nešto preko 20 miil, a vrijedi 3 puta toliko.
Eh tako se to radi kratko i yebitačno.Bayern's supervisory board has decided that Joshua Kimmich will receive neither a pay rise nor a signing fee in the new negotiations. The club has yet to submit a new offer. It's now Max Eberl's task to find a solution and reach a new agreement with Kimmich on reduced terms. It remains to be seen whether the player will agree to that
Koje godine?
Izgleda da je tebe neko trehno ciglom po tintari pa ti se sve pomješalo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.