FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Riquelme1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne ide mi u glavu kako su im ovako teške noge pa svaki duel gubimo. Nije Sefer od jučer u klubu, već dugo radi s njima.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Kakav Sefer ubleha obicna mi smo bili fizicki najbolje spremljeni za vrijeme Adzema kad smo u par dana mlatnuli Siroki u kupu i ligi dole i onda u istoj sedmici okrenuli Radnik na Grbavici 0-2 na 3-2
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
-
- Kontakt:
Najbolji smo kad se u Konjicu pripremamo.
-
- Kontakt:
Pored svih promašaja, Dangubić je ubjedljivo na prvoj poziciji u zadnje dvije tri godine sigurno…
Marin Galić je najpotcjenjeniji igrač ove ekipe !!!
-
- Kontakt:
Pa tacno se vidi da 90 posto ljudi na forumu nikad ozbiljne lopte nije vidjelo.NoDi80 je napisao/la: ↑02 mar 2025, 13:50Vezni igraci su najvazniji u fudbaluBarbareZeljin je napisao/la: ↑02 mar 2025, 13:48Kad mi neko kaze Mircevski los. Pa koja je razlika izmedju njega i ovoga sto rade Dangubic,Sosic,Jaber i Radovac.
Isto djeca kojoj babo kupi FC 25 i oni na you tubu naucili sve trikove i onda ih primjenjuju i kad treba i kad ne treba. Da vidimo da znaju. Ali nema veze sto im je kretanje bez lopte kriminalno.
Od njih zavisi cijeli sistem
Ako oni ne mogu onda sve pada u vodu
Trenutno ti Radovac i Mircevski ne mogu ispratiti ni odbrani ni napad sve se poremeti i igraci lutaju po pozicijama i ne mogu igrati normalno
Uopste ne sporim da Mircevski ne pruza kvalitetne partije. Ali druze korektniji je i radi iole smisljene stvari,za razlliku od Radovca,Sosica, Al jabera danas i Dangubica...
Radovac je spor i on nema mjesta u ozbiljnom fudbalu. Ali sta rade ovi drugi. Nesta je pipkaju,vanjskim igraju,kontra nogom dodaju,a pri tome nikakvog kreranja bez lopte. Niti ko otvara,niti prati akcije.
Ljudi nam napravili presing,ne znamo gdje udaramo.
I onda se cudimo sto nas Sarajevo izdominira prije 7 dana.
Mircevski je jedini danas radio neke stvari smisljeno,fudbalski ,rezonski...ubrzavao akcije dajuci lopte na stranu,imao jeni on fula,ali ne imao ih kakonigraju. Sosic,Al jaber katastrofa. Ne mogu zadrzat loptu 1 sekundu u nogama. Ne mogu da pokrenu akciju,nista smiljeno. Ovo je odron,kako su stajali na terenu.
Rustemovic, Selimovic, Cosic, Ovcina, Biber, Jasarevic, Dubackic, Drljo…amidzaidriz87 je napisao/la: ↑02 mar 2025, 13:59Pored svih promašaja, Dangubić je ubjedljivo na prvoj poziciji u zadnje dvije tri godine sigurno…
Da ne nabrajam dalje, sve su to daleko veci promasaji od Dangubica u prethodne 2-3 godine.
Cak sta vise Dangubic uopste nije promasaj, vec ste vi imali prevelika ocekivanja, s obzirom da je dosao iz tamo nekog Zalgirisa sa zavidnom statistikom.
Otkako je on tu i Krpic dosta vise dolazi do izrazaja.
-
- Kontakt:
Hiros je za Sosica Ronaldinjo.
- Riquelme1921
- Kontakt:
je li ovo moguće
Kloc i jos jedan kloc!!!
Zadnja izmjena: Semper, dana/u 02 mar 2025, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.
E moj Boljevicu
Dodaj loptu bolan 0:0 nije 1:0 da rizikujes
Dodaj loptu bolan 0:0 nije 1:0 da rizikujes
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Sjjooo sta klocevi fulaju
strasno.

HAHAHAHAHA IZADJITE OBOJICA, STIDITE SE ZA STA PLATU DOBIJATE !!!
Ovo je za plakati Allaha mi
-
- Kontakt:
Kao što rekoh.lakilone je napisao/la: ↑02 mar 2025, 14:07Rustemovic, Selimovic, Cosic, Ovcina, Biber, Jasarevic, Dubackic, Drljo…amidzaidriz87 je napisao/la: ↑02 mar 2025, 13:59Pored svih promašaja, Dangubić je ubjedljivo na prvoj poziciji u zadnje dvije tri godine sigurno…
Da ne nabrajam dalje, sve su to daleko veci promasaji od Dangubica u prethodne 2-3 godine.
Cak sta vise Dangubic uopste nije promasaj, vec ste vi imali prevelika ocekivanja, s obzirom da je dosao iz tamo nekog Zalgirisa sa zavidnom statistikom.
Otkako je on tu i Krpic dosta vise dolazi do izrazaja.
E moj Dangubicu sta uradi bolan
Bolji smo u drugom i napadamo
To se mora pohvaliti
Bolji smo u drugom i napadamo
To se mora pohvaliti
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Bez uvrede za grad i klub posusje ili bilo koga iz posusja, ali meni je nejasno da posusje ima finansijski kapacitet kao zeljo i samim tim bara-bara igracki kadar sa nama. To je kao da vogosca ima premijerligasa i daje plate od 5, 10, 15 hiljada maraka. Pitanje je samo jel posudje dobro vodjen klub ili je zeljo katastrofalno vodjen klub.
E moj Boljevicu i Dangubicu ovo se mora iskoristiti
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Sta bolan trebas pohvaliti, pa igras sa ekipom koja se bori za opstanak, jesmo prave yade , kakvi su ovo promasaji? Ovo je samo za kazne
Trenutno korisnika/ca: kulinban1189 i 34 gosta.