Zanimljivo nakon jednog videa, nismo više ustaše.
Nije pošteno, vratit etiketu fasista odmah
Nisam nikad Gosk nazivao ustasama nego samo tebe pojedinca koji bespotrebno ostavlja neke komentareGoskGabela je napisao/la: ↑02 mar 2025, 14:20Zanimljivo nakon jednog videa, nismo više ustaše.
Nije pošteno, vratit etiketu fasista odmah![]()
Šta sam ti rekao jutros vi ste pravi bosancerosi. Vi koji živite u pograničnom selu poštujete državu i slavite njene praznike kao klub mislim, a ovi medjunozci sto su udaljeni od granice 60 km isti negiraju i prizivaju nakve u prošlosti agresorske države. Gabela lijepo bosansko selo.GoskGabela je napisao/la: ↑02 mar 2025, 14:20Zanimljivo nakon jednog videa, nismo više ustaše.
Kad ti neko iz Tuzle krene nešto pričati, gore te yebo jos koze j.eb.eteantisisoja1919 je napisao/la: ↑02 mar 2025, 14:22Citajuci postove od jucer i danas, naletih na izjavu kamenjara goskgabela kako nekog proziva za krizu identiteta, ovo malo smece naslo nekom govorit o krizi identiteta
A na sva ova desavanja oko Veleza, samo cu reci
Kad jednom svane, a svanut ce.
Pa milom il silom
Glupan desetljeća se vraća...opalaopala je napisao/la: ↑02 mar 2025, 14:23Šta sam ti rekao jutros vi ste pravi bosancerosi. Vi koji živite u pograničnom selu poštujete državu i slavite njene praznike kao klub mislim, a ovi medjunozci sto su udaljeni od granice 60 km isti negiraju i prizivaju nakve u prošlosti agresorske države. Gabela lijepo bosansko selo.GoskGabela je napisao/la: ↑02 mar 2025, 14:20Zanimljivo nakon jednog videa, nismo više ustaše.
Zapio se brat u prostorijama kluba dok je slavio nezavisnost pa nije mogao ranije odg.
Taj epitet nosite Vi: Rigi, Ti...Nema Vam konkurencije. Bilbija se samo uklopio u smećarsko drustvo. LGBT zajednica Svinjski.miki651 je napisao/la: ↑02 mar 2025, 14:25Glupan desetljeća se vraća...opalaopala je napisao/la: ↑02 mar 2025, 14:23Šta sam ti rekao jutros vi ste pravi bosancerosi. Vi koji živite u pograničnom selu poštujete državu i slavite njene praznike kao klub mislim, a ovi medjunozci sto su udaljeni od granice 60 km isti negiraju i prizivaju nakve u prošlosti agresorske države. Gabela lijepo bosansko selo.GoskGabela je napisao/la: ↑02 mar 2025, 14:20
Odgovor koji zraci inteligencijom.GoskGabela je napisao/la: ↑02 mar 2025, 14:23Kad ti neko iz Tuzle krene nešto pričati, gore te yebo jos koze j.eb.eteantisisoja1919 je napisao/la: ↑02 mar 2025, 14:22Citajuci postove od jucer i danas, naletih na izjavu kamenjara goskgabela kako nekog proziva za krizu identiteta, ovo malo smece naslo nekom govorit o krizi identiteta
A na sva ova desavanja oko Veleza, samo cu reci
Kad jednom svane, a svanut ce.
Pa milom il silom![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.