Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Najjače je kad si iz Gabele i pokušavaš ismijati bilo čije mjesto prebivališta, a bukvalno živiš u najgoroj rupetini u državi. 

Najbolji igrač lige, rekoše.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Odgovor koji zraci inteligencijom.GoskGabela je napisao/la: ↑02 mar 2025, 14:23Kad ti neko iz Tuzle krene nešto pričati, gore te yebo jos koze j.eb.eteantisisoja1919 je napisao/la: ↑02 mar 2025, 14:22Citajuci postove od jucer i danas, naletih na izjavu kamenjara goskgabela kako nekog proziva za krizu identiteta, ovo malo smece naslo nekom govorit o krizi identiteta
A na sva ova desavanja oko Veleza, samo cu reci
Kad jednom svane, a svanut ce.
Pa milom il silom![]()
Volim tebe, više od sebe
Radujte se misevi, necete jos dugo
Ide Zeljeznicar do preokreta
Ide Zeljeznicar do preokreta
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ma ovo je ocekivano.
U ovih 5 kola 3 boda su max, vec ste na 1.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Boljevic danas ko Gulisa na derbiju.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Nemoj ih vrijedjat druže to su pravi bosancerosi, oni na pravi način obilježe nezavisnost i svaki drugi državni praznik. Sami citiraju mi nemamo drugu domovinu a žive bukvalno na granici i respekt za jedno takvo bosansko selo. Gori su mi ovi sto su kilometrima udaljeni od granice a stalno zazivaju druže države. Gabela prelijepo bosansko selo, u kojem rastu najbolje breskve u našoj BiH.
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 02 mar 2025, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
A bilbija je, i pored velike konkurencije, najodvratnija njuska ove lige. Treba mu jos koji zub izbit.
Smece i nesorta koja se zadugo nece pojavit na BH terenima.
Moze bit igracki Messi, al je ljudski otpad.
Volim tebe, više od sebe
Svaka cast ako mislis da je ovaj debil ikad bio normalan.NoDi80 je napisao/la: ↑02 mar 2025, 14:22Nisam nikad Gosk nazivao ustasama nego samo tebe pojedinca koji bespotrebno ostavlja neke komentareGoskGabela je napisao/la: ↑02 mar 2025, 14:20Zanimljivo nakon jednog videa, nismo više ustaše.
Nije pošteno, vratit etiketu fasista odmah![]()
Kad hoces normalan si i nema potrebe da pljujes BiH
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja dvaput bio i oba puta u depresiju pao.opalaopala je napisao/la: ↑02 mar 2025, 14:31Nemoj ih vrijedjat druže to su pravi bosancerosi, oni na pravi način obilježe nezavisnost i svaki drugi državni praznik. Sami citiraju mi nemamo drugu domovinu a žive bukvalno na granici i respekt za jedno takvo bosansko selo. Gori su mi ovi sto su kilometrima udaljeni od granice a stalno zazivaju druže države. Gabela prelijepo bosansko selo, u kojem rastu najbolje breskve u našoj BiH.
Kakva akcijaaa Lausevic 1:1
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- invincible1921
- Kontakt:
Ja stvarno izgubim svaku simpatiju prema igracima koji ne pokazu malo obraza...antisisoja1919 je napisao/la: ↑02 mar 2025, 14:31A bilbija je, i pored velike konkurencije, najodvratnija njuska ove lige. Treba mu jos koji zub izbit.
Sjecam se kad zabi Hodzic posusju ..ok dao si go nerelugarno svi smo vidjeli, sudija "nije"...al ne moras slavit ko da si dao go u finalu LP...
Isto i Bilbija jucer..naravno da ne pricamo o svim aferimima doticnog
=\_1921_/=
Odlična akcija za 1:1. Evo i Lauš ga zabi, znam koliko si ga hvalio i prizivao.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Sta zeljeznicar sve fuli to je nevjerovatno. Ko mi protiv njih 

- FKS -
Bilbija dok je igrao za Sarajevo psovao je navijačima majku bal... ali oni mu nisu nista smjeli jer su ga čuvali mangupi iz Lukavice.
Haj neka je i nama posusje zabilo gol neka se pitari mogu makar necemu danas obradovat
Crni Cerak 🐦⬛
Ko mu **** mater isto kao i tebi kupusaru, ajde u plastenik, mraz ce vcrs, grij povrce.GoskGabela je napisao/la: ↑02 mar 2025, 08:21Jbga boli te, i treba sa pravom.opalaopala je napisao/la: ↑02 mar 2025, 08:10Zar ne znaš kako je nedavno gorila njihova Tzv hr hb. Neko ko je ugašen prije pola godine ne može uraditi ništa to ti je valjda jasno. Tvoj dedo koji je umro ne može ustat i tebi samar opalit, nažalost. I navijaš za pravi klub gabelu koja slavi nezavisnost i obilježava je, te kaže da druge domovine nemaju a ne kao ovaj medjugorski isprdak koji nigdje nije objavio za nezavisnost al to je njihova brukaGoskGabela je napisao/la: ↑02 mar 2025, 07:40Zapalise Ultrasi dvi ljiljanke za dan nezavisnosti![]()
Dok smo mi progodno obilježjili dan ccc
Ne znam u povijesti navijačke scene u svijetu da je netko drugom uzeo sve ama baš sve zastave. Pišanje žestoko.
Samo ispadate smiješni, upadnete u stan vežete i prebijete momka i sad je na intenzivnoj, bore mu se za život.
Ja nikad nisam napisao za Želju da je četnički klub i te gluposti za paljenje Grbavice... Nađi jedan takav post i ja nikad vise neću slova napisat protiv tebeVirtu4l je napisao/la: ↑01 mar 2025, 22:19rishovski je napisao/la: ↑01 mar 2025, 21:34Ti si prvi na strani Zrinjskog vazda bio i zajedno sa škutorima ismijavao Velež i od svake teme cirkus napravio...A sve zbog toga da bi imao jadnu podršku u komentarima...
Zbog tebe i tebi sličnih došlo se do toga da se ismijava paljenje Grbavice a Željo ispade srpski klub...
Nema ti to veze sa mnom. To ima veze sa takvima kao ti. Sad zamisli osobu koja me preko 10 godina prati na svim temama na ovom forumu, i sve to jer sam je ponižavao dok je vrijeđala jednu od najvećih legendi koje smo ikada imali - Safeta Sušića. Kad zamisliš tu osobu, pogledaj u ogledalo i ukazaće ti se. Od recimo pet postova koje ovdje napišeš, četiri su zbog mene.
Ne postoji čovjeku poznata dijagnoza za to od čega ti i slični bolujete. Pazi, DESET GODINA, znači DESET GODINA jednog čovjeka pratiš na svim mogućim temama i repliciraš mu sa nekim smiješnim pokušajima vrijeđanja ili šukanja. Pazi sad ovo, 3650 dana.
Paljenje Grbavice, nazivanje navijača Želje četnicima i sve slične boleščine ponovo rade mozgovi kao tvoj, zatucani, neobrazovani, samim tim i nepismeni.
Čovjek bi očekivao da ćeš za toliko vremena nešto naučiti, sazrijeti, ali ništa, ni milimetar naprijed.
A NE MOŽEŠ NAĆI JER LAŽEŠ!
Ti si isprovocirao druge da pišu to što si gore naveo... jer petljaš sa svima,da bi dobio neku jadnu pažnju..
SUŠIĆU sam zamjerio kao i većina...jer ne zna.. i to se pokazalo i poslije reprezentacije... A psovao Sušiću nisam nikad,ni porodicu niti bilo koga ko ima veze s njim...
OPET LAŽEŠ...
Zadnja izmjena: rishovski, dana/u 02 mar 2025, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Dangubicu e stvarno ti yebem zenu u stau
Mrsh u pm
Mrsh u pm
Trenutno korisnika/ca: Semper, supervizor i 22 gosta.