AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Denno
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Denno » 25 feb 2025, 21:44

Manuel je napisao/la:
25 feb 2025, 21:26

Volio bih da grijesim al mislim da nam je plafon 10 bodova iz iducih 5 tekmi.Treba biti optimistican al hajmo biti realni :)

Atletik ulazi kao favorit jer je prva tekmu u Rimu a i u Spaniji igraju nikad bolje.Cak im ni onaj trojac ne bjezi nista posebno.Prvi mec u Rimu ce dosta toga pokazati jer tesko se vaditi u Bilbau.
Ma i ja ih vidim kao favorite, jaci su nego proslogodisnji Leverkuzen npr , i po obicaju nas hoce takve ekipe koje imaju sezonu decenije. Volio bih da se mogu pomiriti sa ispadanjem, zadovoljiti s tim sto smo na kraju ipak zaigrali ozbiljan fudbal i mozda stvorili nesto za buducnost, ali pitamo se neki **** i mi. Vjeruj mi nisu ni oni sretni zrijebom.
Zadnja izmjena: Denno, dana/u 27 feb 2025, 02:02, ukupno mijenjano 1 put.
embrace the chaos

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 26 feb 2025, 15:02

Denno je napisao/la:
25 feb 2025, 20:23
Ne zanima me trenutno Serie A, ali zato j3beni Bilbao mi neda mira, jedva cekam taj dvomec, jer ko tu prodje uzima i takmicenje.
Ne bih se složio. Puno dobrih ekipa je još u igri. Man Utd, Fener, Ajax, Lyon, Rangers, Tottenham, Lazio. Sve ekipe željne evropskih uspjeha.

Razmišljam i sinoć o Souleu, baš imam neki dobar osjećaj u vezi njega. Nisam ga imao od Zaniola. I onda se lik povrijedi i propade. A u tom trenutku je bio u top 5 igrača po formi. Nadam se da će Soule preskočiti "rupu" i postati jedan od najboljih.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 27 feb 2025, 02:06

Cassano2024 je napisao/la:
26 feb 2025, 15:02
Denno je napisao/la:
25 feb 2025, 20:23
Ne zanima me trenutno Serie A, ali zato j3beni Bilbao mi neda mira, jedva cekam taj dvomec, jer ko tu prodje uzima i takmicenje.
Ne bih se složio. Puno dobrih ekipa je još u igri. Man Utd, Fener, Ajax, Lyon, Rangers, Tottenham, Lazio. Sve ekipe željne evropskih uspjeha.

Razmišljam i sinoć o Souleu, baš imam neki dobar osjećaj u vezi njega. Nisam ga imao od Zaniola. I onda se lik povrijedi i propade. A u tom trenutku je bio u top 5 igrača po formi. Nadam se da će Soule preskočiti "rupu" i postati jedan od najboljih.
Nemam pojma, ne smatram se strucnjakom ali mislim da je Athletic najkvalitetnija ekipa u takmicenju, a tu smo i mi koji igramo odlicno ovo takmicenje godinama unazad, ako prodjemo ekipu kakva je Athletic, dalje ce biti bitno samo da li je Dybala zdrav ili ne, to ko se nalazi na suprotnoj strani je nebitno.
embrace the chaos

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 27 feb 2025, 22:45

Ispade da ipak imamo dobru ekipu, samo amateri De Rossi i Jurić nisu znali da rade, pa su im srozali formu, koristili ih na pogrešan način, ubili im samopouzdanje i na kraju smo bili na rubu ispadanja. Sad smo u zadnjih 10 kola provoplasirana ekipa i narednih pet kola hladno bi mogli pobjediti sve.
Što me posebno raduje uvijek se rotira u startnoj po 4-5 igrača, plus izmjene, tako da imaš dosta širine i ovaj ritam os 2 tekme sedmično se ne osjeti a forma je tu.
Bilbao je u opasnoj formi i mislim da su uz Totenhem najjača ekipa sa kojom bi se mogli susresti.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 27 feb 2025, 22:51

Juric nas je zavalio za zivota.Ne pamtim da smo ikad onako lose igrali.Ko god bi dosao uvijek mrtva defanziva,izmisljanje pozicija nekim igracima itd.Da je dosao Ranieri ranije bili bi definitvno u top 4 mada kako igra Juve nije ni to daleko ako nastavimo sa ovakvom formom.Ligu Evrope svakako ne mozemo osvojiti tako da se nesto i ne opterecujem tim takmicenjem mada bilo bi lijepo odigrati jos jedno finale.Trece u kratkom roku sto bi prije bio pojam.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 27 feb 2025, 23:28

Manuel je napisao/la:
27 feb 2025, 22:51
Juric nas je zavalio za zivota.Ne pamtim da smo ikad onako lose igrali.Ko god bi dosao uvijek mrtva defanziva,izmisljanje pozicija nekim igracima itd.Da je dosao Ranieri ranije bili bi definitvno u top 4 mada kako igra Juve nije ni to daleko ako nastavimo sa ovakvom formom.Ligu Evrope svakako ne mozemo osvojiti tako da se nesto i ne opterecujem tim takmicenjem mada bilo bi lijepo odigrati jos jedno finale.Trece u kratkom roku sto bi prije bio pojam.
Ne slažem se sa tobom da se ne može osvojiti, čak šta više očekujem da se osvoji.
Igrači i klub imaju dobro iskustvo u igranju evropskih takmičenja, trener je full iskusan i tu nema neke slabosti. Igrači su u dobroj formi, gdje očekujem još od Dobika 30% bolju igru, Baldanci, Sole i Pisili mi izgledaju kao da tek hvataju formu, što može dosta dati širinu i očekukem još 20% bolju formu do kraja sezone. Ako se uspije oživiti Pelegrini bar u pogledu golova i zajedno sa Cristanteom i Paredesom ih dozirati, a pridruži im tu neumornog Konea, Sarafa, Salemakersa i Dybalu, dobijaš tu baš široku klupu ozbiljnih mladih igrača sa jddne strane i iskusnih sa druge. Zadnja linija sa Humelsom je druga dimenzija pa čak i Mancini izgleda kao ozbiljan stoper u postavi Mwncini, Humels i Ndika.
Imam neka pozitivna očrkivanja i utakmica protiv Bilbaa će dosta toga pokazati.

Perotti
Kontakt:

Post Postao/la Perotti » 01 mar 2025, 07:52

Pozdrav romanisti, vidim aktivirao se forum u zadnje vrijeme i da se fina ekipica napravila pa sam se odlučio pridružiti. Nismo svjesni za kakvog giganta navijamo :D

Nadam se uspjesima našeg kluba i da ih zajedno slavimo raja

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 01 mar 2025, 10:30

macahz je napisao/la:
27 feb 2025, 23:28
Manuel je napisao/la:
Ne slažem se sa tobom da se ne može osvojiti, čak šta više očekujem da se osvoji.
Igrači i klub imaju dobro iskustvo u igranju evropskih takmičenja, trener je full iskusan i tu nema neke slabosti. Igrači su u dobroj formi, gdje očekujem još od Dobika 30% bolju igru, Baldanci, Sole i Pisili mi izgledaju kao da tek hvataju formu, što može dosta dati širinu i očekukem još 20% bolju formu do kraja sezone. Ako se uspije oživiti Pelegrini bar u pogledu golova i zajedno sa Cristanteom i Paredesom ih dozirati, a pridruži im tu neumornog Konea, Sarafa, Salemakersa i Dybalu, dobijaš tu baš široku klupu ozbiljnih mladih igrača sa jddne strane i iskusnih sa druge. Zadnja linija sa Humelsom je druga dimenzija pa čak i Mancini izgleda kao ozbiljan stoper u postavi Mwncini, Humels i Ndika.
Brate svaka tebi cast kad toliko vjerujes u ovu ekipu.Volim tu pozitivu ali neka realnost je da je nas maksimum da prodjemo Bilbao ako i uspijemo proci i mislim da je to to ali eto vidjet cemo.Volio bih da grijesim.Nasa najveca prednost je veliki Ranieri.

@Perotti brate dobrodosao.Nadam se da ces biti aktivan :mrgreen:

Perotti
Kontakt:

Post Postao/la Perotti » 01 mar 2025, 11:25

Manuel je napisao/la:
01 mar 2025, 10:30
macahz je napisao/la:
27 feb 2025, 23:28
Manuel je napisao/la:
Brate svaka tebi cast kad toliko vjerujes u ovu ekipu.Volim tu pozitivu ali neka realnost je da je nas maksimum da prodjemo Bilbao ako i uspijemo proci i mislim da je to to ali eto vidjet cemo.Volio bih da grijesim.Nasa najveca prednost je veliki Ranieri.

@Perotti brate dobrodosao.Nadam se da ces biti aktivan :mrgreen:
Hoću hoću hahahahahaha

Bilbao u jakoj dobroj formi, biće jako teško ali realno mi smo uvijek bili dobri u ovim dvomecima. Po meni je najbitnije da nastavimo formu u ligi, iako imamo jako težak raspored na kraju sezone

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 01 mar 2025, 14:33

Dobrodosli momci, ostanite aktivni jer je bas monotono kad samo nas par pise ovdje na temi.

Sutra upisati nova 3b i nadam se bez povreda.
embrace the chaos

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 02 mar 2025, 18:50

Isoade Mancini ko amater ovdje. Puno više zalaganja treba pružiti u drugom da se ovo okrene. Moraće Pelegrini vani a unutra Baldanci ili Pisili, treba nam trke.

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 02 mar 2025, 19:20

Nije loš ovaj naš Sale, zar ne? 😎

Perotti
Kontakt:

Post Postao/la Perotti » 02 mar 2025, 19:34

Gol je :cool:

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 02 mar 2025, 19:34

Odlican igrac.Grazie Milan :mrgreen:

I okrece ovo Romica :clap:

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 02 mar 2025, 19:55

Bravo momci, bravo Ranieri.

Como je baš ozbiljna ekipa, a tek naredne sezone će biti prava prijetnja. Mogla se utakmica mirnije završiti, ali koga briga.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Perotti
Kontakt:

Post Postao/la Perotti » 02 mar 2025, 19:58

Ko bi rekao u Novembru da ćemo sada biti 6 bodova od CL. Empoli Cagliari Lecce sljedeće 3, možemo ovdje uzeti 9 bodova iako očekujem 7. Možemo biti jako zadovoljni formom u zadnje vrijeme. Forza Grande Roma!

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 02 mar 2025, 20:03

Na kraju dosta srece jer nas je umalo kostala nonsalantnost. Naprijed se zajebaju umjesto da zabiju taj treci gol i rijese utakmicu. Nemam neki komentar za ekipu, jer ocito se veceras nismo htjeli trositi previse. Ovih 5 izmjena koliko su dobre toliko su i lose iz razloga ovih kartoniranja. Gosti biju cijelu utakmicu, prekidaju kontre i jedva im 1 igrac iskljucen. CS jedino na nivou veceras.
embrace the chaos

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 02 mar 2025, 21:20

Najbitnija su tri boda

U mislima su vec bili na mec sa Atletikom

MilanMladenovic
Kontakt:

Post Postao/la MilanMladenovic » 03 mar 2025, 09:11

Evo dobrih vijesti pred Bilbao.

Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.

Perotti
Kontakt:

Post Postao/la Perotti » 03 mar 2025, 12:42

Manuel je napisao/la:
02 mar 2025, 21:20
Najbitnija su tri boda

U mislima su vec bili na mec sa Atletikom
Teško će biti, po meni je 50/50, oni su u jakoj dobroj formi a mi smo uvijek dobri u ovim utakmicama. Oni su čak možda mali favoriti

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.