U pravu si.
Mislim da bi mu Zekic dao sansu da smo rijesili utakmicu ranije. Ali jbg, 1 razlike, ne treba tu rizikovat nista.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
U pravu si.
TrofejiSuTu je napisao/la: ↑02 mar 2025, 21:581000%feniksptica je napisao/la: ↑02 mar 2025, 21:43Da je u onoj situaciji kod gola bilo obrnuto, da je Guli trebo asist...sad bi neki tjerali Zekica zbog X
Stvarno me lik poceo pravo nervirati. Asistencije i gol lave,tri boda sigurno i ti jos veci heroj..
Daj bolan vise dozovi se yebo ga ti
Inace,zasto sebi i svima nama ovo radi Zekic,drugo pol.to smo mi.
Brate dragi ima drugih tekmi gdje mozes ovo isprobavati ili sta vec.
TrofejiSuTu je napisao/la: ↑02 mar 2025, 21:54
Yebemo ti staru u kenjaru svi redom,i sestru po sred pichke.
Siso smrdljiva
Rokni se debilčinoRenatoG je napisao/la: ↑02 mar 2025, 22:04Definitivno najgluplji forumasi pisu na ovoj temi. Uspjeli ste cak biti gluplji od vicinih plavusa sa sugavice.
Borac i zrinjski igraju deset puta bolje od nas. Nasa jedina taktika je presing i cim se predje centar traziti gulaša pa nek on rijesava kako zna i umije. Odigrali smo jedno dobro poluvrijeme nakon pauze i to protiv raspalih skretnicara. Sve ostalo cista nula. Ovo veceras da je bio neki malo ozbiljniji protivnik do poluvremena bi gubili 2-3 razlike.
Veliki minus za zekica i strucni stab.
Bgm brate ne znam šta bih ti rekao, ali moj stav je drugačiji.
S vremenom smo naucili da sve sto ti napises je potpuno suprotno od stvarnosti.jurisicduska je napisao/la: ↑02 mar 2025, 22:16Mora malo i raja početi gledati fudbal bogami malo pročitat šta malo vidjeti pozicije.
Čak i ova tri stopera su različite pozicije.
Soldo i Paskalev nisu ista pozicija. Paskalev je desni stoper a Soldo lijevi gdje god drugo da ih staviš zavala je.
Mustafic i Pavičić su osmice al nisu isti tip igrača
Bubanja je sestica
Lulic je osmica isto
Nekako ljudi misle da možeš stavit postavu kakvu hoćeš i iskombinirat šta hoćeš. Nije to bas tako. Mujkica stavi desno užasan će biti , kao i Paskaleva lijevo jer ne zna lijevom.
Malo vise vjere u igrače molim vas. Mi bi bili apsolutno prvi da je pošteno prvenstveno a doći će do tog i da bude pošteno. Ovo mora izdobriti.
Svaka tebi čast pa imaš vremena praviti profile i pisati na temi kluba za koji ne navijaš. Pri tom si provaljen u prva 2 posta. Nicete ko gljive.RenatoG je napisao/la: ↑02 mar 2025, 22:19S vremenom smo naucili da sve sto ti napises je potpuno suprotno od stvarnosti.jurisicduska je napisao/la: ↑02 mar 2025, 22:16Mora malo i raja početi gledati fudbal bogami malo pročitat šta malo vidjeti pozicije.
Soldo i Paskalev nisu ista pozicija. Paskalev je desni stoper a Soldo lijevi gdje god drugo da ih staviš zavala je.
Bubanja je sestica
Lulic je osmica isto
Nekako ljudi misle da možeš stavit postavu kakvu hoćeš i iskombinirat šta hoćeš. Nije to bas tako. Mujkica stavi desno užasan će biti , kao i Paskaleva lijevo jer ne zna lijevom.
Malo vise vjere u igrače molim vas. Mi bi bili apsolutno prvi da je pošteno prvenstveno a doći će do tog i da bude pošteno. Ovo mora izdobriti.
Zasto to radis?
A što ga ti možeš srati druže, baš ga sereš, ali ono pravo. Odmori nekad.Lucas je napisao/la: ↑02 mar 2025, 20:17Garantujem životom, da bi Feja Jusufbegović iz Doboja, izveo smislenih i boljih prvih 11 veceras.bordobijeli je napisao/la: ↑02 mar 2025, 20:13Koja je ideja večeras ? Zujimo al sve u prazno , neke stvari nisu jasne .
Ocekivao sam malo bolji odgovor.jurisicduska je napisao/la: ↑02 mar 2025, 22:23Svaka tebi čast pa imaš vremena praviti profile i pisati na temi kluba za koji ne navijaš. Pri tom si provaljen u prva 2 posta. Nicete ko gljive.RenatoG je napisao/la: ↑02 mar 2025, 22:19S vremenom smo naucili da sve sto ti napises je potpuno suprotno od stvarnosti.jurisicduska je napisao/la: ↑02 mar 2025, 22:16Mora malo i raja početi gledati fudbal bogami malo pročitat šta malo vidjeti pozicije.
Bubanja je sestica
Lulic je osmica isto
Zasto to radis?
Znam ja da vas boli to sto gledate da je Sarajevo uhvatilo pravi kurs i da ćete na sve načine pokušati unijeti nekakav nemir. Ali ne može.
Slazem se ja sa tvojim vidjenjem, ali Guli zna ligu, Guli zna da svi igraci igraju za njega da podeblja golove i da cijena raste...ajdohordas je napisao/la: ↑02 mar 2025, 22:19Bgm brate ne znam šta bih ti rekao, ali moj stav je drugačiji.
Možda ćemo mi i uzeti te pare, ali on ako želi transfer u neku baš ozbiljnu ekipu on debelo mora poraditi na sebi. Prvo zbog finishinga a onda zbog sebičnosti. Malo je to neukusna tema, jer na pogon njega igramo i čovjek zabija, ali par utakmica unazad vrati film i vidjet ćeš koliko čistih zicera on nije zabio.
Ovdje to i može proći, ne zabiješ pa protivnik nema kvalitet da te kazni iz neke tranzicije ili postavljenog napada, ali u ozbiljnim ligama i klubovima svi ovi njegovi promašaji se plaćaju gubljenjem bodova.
Ne kažem da treba sve zabiti naravno, Haland kosta 100 milki dolara pa maši zicer, ali ovo sto Guli promašuje fakat je puno. Bar po mom mišljenju, a da Bog da on u Arsenalu završio.
I dosta je sebičan, ozbiljni klubovi neće da im ekipa i konačni rezultat trpe zarad nabijanja statistike jednog igrača.
Hajde da vidimo šta kažu rubrike sa golovima i pobjedama.